kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Akkor nem. De ha minden rész 1 fejezet lenne vagy egy kicsivel több, akkor súrolná a százat majdnem.
    Tehát arra akarok kijukadni, hogy nem 26 részbe férne bele az egész. Na, ha meg valami "értelmes" stúdió csinálná, akkor még viszonylag mangához hű lehetne a story.
    Egyébként nagyon tetszenek a hátterek kidolgozása, az autók belső tere is egészen fantasztikus. Animékben ezt gyakran kispórolják, pedig ha már a mangaka időt szán rá, hogy teljesen leutánozzon egy autó belsejét, akkor az animátorok is szánhatnának rá.

És nem utolsó sorban, én nagyon beféltem rajta. :D Abszolút "reális" az egész világ, és szerintem a cím egy kicsit utal majd a végkifejletre is. Nagyon tetszettek a kis kitérők, amikor nem csak Hideo-ékról szól a történet, hanem a koreai részből is jön egy kicsi.

De miért mindig Japánban szabadul el a pokol?