FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Kimi ga Nozomu Eien" - 10/8Anidb.net + Myanimelist.net
Tegnap este, csak úgy belenéztem az első részben - mondván, unatkozom, és nincs kedvem hosszú sorozatokat megnézni, így majd biztosan találok valami aznap estére valót, jót a ~400 animéből...Annyira elkapott a sorozat, hogy ledaráltam éjfélig mind a 14 részt.
Döbbenetesen komoly témájú anime - az első rész senkit se tévesszen meg!A második résztől gyakorlatilag már nem is animekét néztem, ha élőszereplős filmként, "életregényként". Annyira masszívan életszagú a film, hogy attól torokszorító! Szinte lemásznak a monitorról az emberi érzések, a gyarlóság és szeretet, szerelem, és persze a többi, nagyon mély érzés.
Csak ajánlani tudom - szinte már kötelező anyag!A Gundam Parody extrán én nem tudtam nevetni - de ez annak köszönhető, hogy nem láttam a mechás sorozatot :)Mindjárt megnézem az "alternative version" Next season-t is.