Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Azon felül, hogy lefeküdt a zenész bandájának felével, és folyamatosan balhé van körülötte?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
huhh, jo sokat irtatok 1hét alatt 😄

Haruhi seiyuu-jával mi van?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most õszintén bárki várt volna ilyen reakciót Okarin-tól ismerve a prûdségét? 😄
- Hououin Kyoma tehetséges ember, 174-es IQ-val született mint Isaac Newton ...
- ... és abszolút szûz.

IMYke2.0.0.0
"Saikano" végig az lesz.
S bár nem kötelezõ, de érdemes megnézni a "live action" feldolgozását is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
legjobb cosplay...😄

többi itt

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
nekem eddig bejött. aztán majd a legvégén meglátjuk. kiváncsi vagyok mit hoznak ki belõle a végére.
ha jól emlékszem akkor Imi nézte meg nemrég. neked mi a véleményed róla?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Hát az opening meg az elsõ rész üti egymást 😄

<3 SHAFT 😄

@

armageddon666
Nekomimi Moodo!!!!!

@

armageddon666
fõszereplõ hangja már ott tönkre vágta számomra az egészet hogy még el se kezdtem... elég volt 2 mondatot hallani tõle. Szerencsére aztán letért a seiyuu pályáról 😄

@

RelakS
de van a végén szerintem

Vagy nem Tsukuyomi? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Nekomimi Moodo Ne~

@

RelakS
engem valahogy nem tudott megfogni :/

LeventeV
Saikano nagyon durva 😞 , pedig még csak 4 részt néztem meg belõle.

RelakS
Efti, mi a helyzet a gyûléssel?

LasDen
ha már manga, valaki olcassa rajtam kívül a sun-ken rockot??? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Hetente.
LeventeV
hirtelen nem ugrott be a feldolgozottból, hogy azt az animére érted 😄
havonta vagy hetente jön új fejezet?

Lelouch
Az anime dolgozott fel annyit. Angolul az eredeti megjelenés után egybõl ki szokott jönni mindig a legújabb fejezet.
LeventeV
angolul? mert akkor nem sietik el.

Lelouch
Most fog kijönni a 153. fejezet. Ebbõl kb. 41 lett feldolgozva eddig.<#zavart1>
LeventeV
hány fejezet ment le eddig a Kami nomi zo Shiru Sekai mangából?

LasDen
szerintem hihetõ volt....😄D

A mostani Steins Gate-ben kissé röhejes volt hogy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a jó pár perces sikoltozásra meg dulakodásra SENKI nem figyelt el majd a végén amikor végre valaki odaért az elintézte egy "Ezek a mai fiatalok." -al. Vagy japánban ennyire nem törõdnek azzal mi megy a szomszédban?
LeventeV
azt hittem a motto a második. azért jó képben lenni.

Lelouch: Kami Nomi-t nagyon sajnálom, ha ez így marad (nem lesz 3. évad) akkor kezdem a mangát.

Lelouch
Ezt a To Love-ru Darkness-t magyarra fordító csapat oldalán olvastam az imént a manga leírásánál: "Nos nagy vonalakban egy enyhén ecchi, nagyobb részben hentai sorozatról beszélünk."

Lelouch
A Hayate no Gotoku movie csak hoz majd nekik egy kis pénzt... 😄
LasDen
így akkor a manglobe se húzza sokáig....

Lelouch
Kami nomi zo Shiru Sekai II vol. 1 BD+DVD eladások száma eddig: 2,266

Nem változott semmi az elsõ évad eladásaihoz képest, ez kevés a folytatáshoz, fõleg ha hozzávesszük a Deadman Wonderland eddigi szereplését is. (2 kiadás, mindkettõ 1000 alatt, BD+DVD együtt=kész csõd). Mivel eddig minden veszteséges volt, amivel elõállt a Manglobe, csodaszámba menne, ha mégis elõállnának majd további évadokkal... Mondjuk engem annyira nem izgat, de azt sajnálom, hogy akik nem szeretnek mangát olvasni, kimaradnak majd a sztori javából, mert innen kezd majd valóban érdekessé válni az egész...
PetruZ
To Love-Ru, To Love-Ru OVA, Motto to Love-Ru
Lelouch
Az a második.
LasDen
tudom hogy lenne...direkt írtam õt poénnak...😄D

LeventeV
az ova a 3. évad?

Lelouch
A harmadik tavaly õsszel indult.
LeventeV
akkor a 3. idén tavasszal vagy nyáron ment, mert azokról a listákról nincs csak ptw-ba téve ami kell.

Lelouch
Három To Love-ru évad van.
LeventeV
akkor azt is meg kell nézni 😛

Lelouch
A Hayate no Gotoku-ban is van geass paródia.
Lelouch
Miért pont Kugimiya Rie? Lennének sokkal jobb jelöltek is.
armageddon666
Kugimiya Rie tartsa távol magát Haruhitól -.-

@

LeventeV
ok, este elkezdem 😄 Fractale és a két To Love-Ru van még betervezve erre a hétre 😄

LasDen
akkor nézd meg a Saikanot ha nincs mit nézni...😄D

LeventeV
rákerestem youtube-on és egybõl beugrott <#idiota>

LasDen
lehet, hogy mire lesz haruhi sorozat/valami addigra elül a vihar és nem lesz változûs....vagy legfeljebb Kugimiya Rei beugrik helyette...😄

armageddon666
Ez a sok botrány Hirano Aya körül csak azért zavar, mert félek hogy leváltják, mint Haruhi seiyuuját :S

@

LeventeV
nincs egy hónapja, hogy megnéztem... megvan a hátránya a darálásnak 😞

LasDen
baka to test to shoukanjuu

LeventeV
Chihirot néztem. most fejeztem be 😄

melyik az az anime amelyikbe van a Code Geass paródia, mikor a fõhõsnek olyan szeme van mint Lelouch-nak? ismerd fel... topikba is volt már ha jól emlékszem.

PetruZ
A Chihiro a legjobb, én is azzal néztem végig (KamiNomi I+II). A CR scriptet használják, de alaposan feljavítva és a typesetting is náluk a legjobb. 😊
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#worship>

Lelouch
Naruto-Senin