kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Igen, az első részt már megnéztem. Főszereplő srác igyekszik a legminimálisabb energiabefektetéssel megoldani mindent, ezért jelentkezik a kihaló irodalmi klubba nővére javaslatára (hogy ne kelljen csinálnia semmit). Ott előkerül "a" lány, akit minden misztikus rejtély érdekel, aztán csatlakozik még hozzájuk a srác barátja és magukkal rángatják a srácot, akinek földhözragadt gondolkodása ésszerűbb magyarázatot ad mindenre - csak a gondolkozás is fárasztja. :)
    Szóval misztikus romkom-féle így, elsőre. Engem a Memo-chou-ra emlékeztet, pedig tök más sztori és rajzstílus, de a hangulata valahogy ugyanaz. Az biztos, hogy baromi szépen néz ki, 720p alatt nem érdemes nézni és érdemes jobb forrású group-ot választani. De én amúgy is megkajálok szinte minden romkom-ot, úgyhogy maradok. :)