FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Berserk:
Nagyon jó anime. Legalábbis nekem igencsak bejönnek a Dark Fantasy stílusú dolgok, 3-4 nap alatt végeztem ki ezt is csak azért mert nem ment rendesen usteam
Ami tényleg nagyon tetszet benne, az a sötét, komor hangulat. A végén totál Diabloban éreztem magam, a sok démon, és a pokolbéli környezet miatt.
A történet tetszett, és a karakterfejlődés, úgyszintén jól volt megoldva. Ahogy Guts egyre képzettebb harcos, ahogy Griffith egyre hataloméhesebb lett, ahogy Guts és Caska kapcsolata kibontakozott, stb.
A harcok jók voltak, és látványosak, mondjuk az hogy Guts úgy suhogtatta azt a hatalmas kardot mint valami piszkafát, azt kicsit furcsáltam, de azért még belefért!
A végét nem nagyon értettem, hogy Guts végül hogy is menekült el, és hogy került Griffith trónra, és hogy szerzett csatlósokat, de azt hiszem azért egy egészen jó (és látványos) befejezése volt (Caskaval ugye, hehe :D)
Szal ha valaki szerette a diablot, (vagy a Gothicot) annak nagyon ajánlom. Aki nem, annak is, mert ezalapján majd megszereti, mert tényleg nagyon jó :)