72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Ha innen megrendelem a Naruto mangat, akkor vajon japánul kapom, vagy angolul?
    Japánul szeretném mindenképpen.
    Esetleg van köztünk olyan, aki rendelt már mangát?
  • BEAST #5222
    :DDDDD

én a narutot csütörtök délután kezdtem el nézni péntek délutánra 135ig jutottam :)))

igy jártam anno a Seed destinyvel is ... 1 nap alatt megnéztem és most várhatok mind2 uj részeire :DDDD
  • Gábor
    Kevés dolgot gyűlölök annyira, mint a várakozást!
    A Naruto-t végignéztem két hete, most már erre is hetente kell várjak...
    Még van hátra húsz rész a mangából, aztán az is csak hetenként fog érkezni...
    És a Destiny...
    Majd egyszer folytatják az Inuyashát is....

Mindjárt felrobbanok!!
  • Gábor
    Most komolyan: attól, hogy vki témábavágó filmeket szinkronizál (egyébként errefelé a magyar szinkron tudtommal nem népszerű ;-) ) miért tudná bárki is a személyes emilkéjét?!

Na mind1, késő bánat, többet már úgyse jön vissza barátkozni ezek után :)
  • Unknow
    Gondolom arra építette ezt a tévhitet,hogy a nő akiről beszél anime rajzfilmeket szinkronizá, nem is kis mennyiségben :) Szal nem kell rögtön a torkának ugrani. Egyszerűen eltévedt :)
  • Gábor
    Kieg.:

Honnan a faszból tudná bárki...
  • Gábor
    Nem akarok barátságtalan lenni, de az leszek:

Honnan a faszból tudná EBBEN az ANIME topikban egy istenverte színésznő személyes ímélcímét??!!
  • Bucser
    [email protected]
  • kabador
    Sziasztok!!
    Nem tudja valaki Molnár Ilona e-mail címét??
    Tudjátok a szinkronszínésznő.
  • Bucser
    NA most nekiülök a Saber marionette J to X-et fogok nézni...
  • Bucser
    Megnéztem Bleach 32-t..... Eddigi legjobb.... lélegzetvisszafojtva néztem... Pedig olvastam már a mangát mégis... annyira imádtam a mangában is azt a részt de az animeben a zenei aláfestés és a színek minden tökéletes.... Iszonyatosan el van találva ez a dolog.....

Tryst Bleach-et fordítja valaki nállatok????
  • Bucser
    Azt hiszem neked is jön majd a banán....
  • chatteim
    Sziasztok! :-)

Ha jó társaságra vágysz, jó bulikra, igaz barátokra, akkor gyere chatelj velünk!
    www.a-chat.hu
    Hívd barátaidat is! :-)
    (Elnézést azoktól akiket esetleg zavart volna ez a hírdetés)
  • BEAST #5210
    hmm Naruto SoundTrack kéne nekem és Torrenten sem találtam ... emléxem Usteamen vagy AnimeHQn régebben voltak anime zenék is ... de ha jól látom már nem :o
  • Bucser
    Ilyennel már találkjoztam korábban, lehet a RAID halt meg az alaplapon Zsozso-nál... megnézzük mindjárt fórumot.
  • Ottto
    Jézusom
    Usteamen vagyok, itt vannak a mappák, mind teljesen üres. Volt maradványa az egyes sorozatoknak, csak a mappa maradt
    MI FOLYIK ITT?
    (tökre beparáztam, horrorfilmben nincs ilyen )
  • Bucser
    Tryst még egy szám és lent van az X-TV OST
  • Bucser
    Destiny-.t majd akkor kezdem el nézni mikor vége lesz:) Vagy különben úgy járok vele mint a Bleachel:D
  • BEAST #5205
    persze hogy láttam :) a Winggel kezdtem utána Seeddel folytattam ... de sztem eddig a Seed destiny a legjobb ... köszi majd meglesem azt is :)
  • Bucser
    A síma Seed-et láttad??? valamint megnézésre javaslom akkor még a RAhXephon-t nem a movie-t hanem a sorozatot:) Én most Saber Marionette J Again-t nézek:)

Még mindig Lime a Best:D
  • Bucser
    NAruto-t még játszák bőven:)
  • Ottto
    már van usteam de azért kössz még jól jöhet...
  • BEAST #5201
    nekem a 134 lejött , de elötte rengeteg résznél átviteli hibát irt ki , télleg 134 a jelenlegi utso rész? még nem vagyok teljesen képben Naruto téren , most játszák vagymi? :o ... mert ha igen az vicces lesz hogy kerestem valamit amivel eltöltöm az időt amig a Seed destinyre várok és erre is várjak? :DDDD

nemtom ki hogy van vele , de nekem az eddigi beszt a Gundam Seed Destiny ... nagyon jól felépített történet és nem csak mennek és lőnek :) ... nekem nagyon tetszenek az ilyen anime-k amiben ilyen jól összehozzák az emberi érzelmeket az akcióval ...
  • Cat #5200
    hátha egy jó
  • bld
    énis próbáltam tegnap a naruto 134. részét szedni de az istennek se akart lejönni, mindíg hibás volt a file...
    amúgy esetleg tudja vki h miért is vannak fennt a részek minimum 2-3 példányban?
  • Prof William
    Azt írja a főoldalon hogy valami adatbázis kapcsolódási hiba van.

Ez azért jó hír mert legalább nem az van kiírva hogy bla lba lba bezárva asav.
  • Bucser
    mert rosszul kerestél.

Itten ni De csak mer jófej vagyok:D
  • Ottto
    1: ez egy jó kis oldal!
    2: Nem talált torrentet

Nehogymár pont az utolsó csatánál kelljen belefulladnom itt a sorozat közepén D: (15. rész)
    Na holnap még nézek egy usteamet NAGYON remélem hogy menni fog!
  • Bucser
    Torrentspy-on találsz..
  • Ottto
    Remélem semmi gáz nincs nem lenne jó dolog a felénél abbahagyni a Berserk-et.
    Valaki torrentes letöltést nyomhatna hozzá végszükség miatt, köszi
  • Prof William
    Mi van megint nem megy? Reméllem csak átmeneti!
  • Ottto
    Itt se észlelem
    Az előbb beléptem, indítom a letöltést, erre szakad. most megint nem jó
    Valszeg karbantartás, vagy leterhelt a szerver (remélem)
    Nem is csodálnám ha le lenne terhelve, eccer elvették tőlünk, pánik, káosz, minden, aztán most hogy újra van, mindenki hármasával szedi a sorozatokat, ha újra belénk kötnének a rohattak!!!
  • Bucser
    nem megy megint és az oldal sem jó...
  • Adam5
    mosmtá megy
  • Bucser
    nálam megy....
  • Adam5
    Most megint vajon mivan az usteammel? remélem nem...
  • Sadun Tryst
    Jótanács:

Bleach 32-es epizódjának BleachSociety-s változatát nem szabad letölteni! Nálam hibás az egész videó.
  • Cat #5186
    szerintem már láttad is, csak nem tudtad hogy ki az:

"Van egy nő a tévében, akinek nincs más problémája, mint hogy túlságosan száraz a bőre. Ezt a nőt egyébiránt Molnár Ilonának hívják, ami még nem lenne nagy baj, ám azt, hogy túlságosan száraz a bőre, olyan hangon mondja, hogy rögtön sejtjük: van neki más baja azon kívül is, mint hogy túlságosan száraz a bőre."

• Cat #5185
    http://images.google.com/images?q=moln%C3%A1r+ilona&hl=hu
  • kabador
    Sziasztok fiúk-lányok!!!
    Nem tud valaki véletlenül egy olyan oldalt,ahol találok Molnár Ilonáról képet.
    Sok magyar szinkronos filmet és animét láttam már,amiben az ő hangja is feltűnt, de sajnos sehol nem lelek róla képet.Tudátok esetleg segíteni,hogy hol lelhetek rá egyre??? Kösszentyű!