72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #5223 Ha innen megrendelem a Naruto mangat, akkor vajon japánul kapom, vagy angolul?
Japánul szeretném mindenképpen.
Esetleg van köztünk olyan, aki rendelt már mangát? -
#5222 :DDDDD
én a narutot csütörtök délután kezdtem el nézni péntek délutánra 135ig jutottam :)))
igy jártam anno a Seed destinyvel is ... 1 nap alatt megnéztem és most várhatok mind2 uj részeire :DDDD -
Gábor #5221 Kevés dolgot gyűlölök annyira, mint a várakozást!
A Naruto-t végignéztem két hete, most már erre is hetente kell várjak...
Még van hátra húsz rész a mangából, aztán az is csak hetenként fog érkezni...
És a Destiny...
Majd egyszer folytatják az Inuyashát is....
Mindjárt felrobbanok!! -
Gábor #5220 Most komolyan: attól, hogy vki témábavágó filmeket szinkronizál (egyébként errefelé a magyar szinkron tudtommal nem népszerű ;-) ) miért tudná bárki is a személyes emilkéjét?!
Na mind1, késő bánat, többet már úgyse jön vissza barátkozni ezek után :) -
#5219 Gondolom arra építette ezt a tévhitet,hogy a nő akiről beszél anime rajzfilmeket szinkronizá, nem is kis mennyiségben :) Szal nem kell rögtön a torkának ugrani. Egyszerűen eltévedt :) -
Gábor #5218 Kieg.:
Honnan a faszból tudná bárki... -
Gábor #5217 Nem akarok barátságtalan lenni, de az leszek:
Honnan a faszból tudná EBBEN az ANIME topikban egy istenverte színésznő személyes ímélcímét??!! -
#5216 [email protected] -
#5215 Sziasztok!!
Nem tudja valaki Molnár Ilona e-mail címét??
Tudjátok a szinkronszínésznő. -
#5214 NA most nekiülök a Saber marionette J to X-et fogok nézni... -
#5213 Megnéztem Bleach 32-t..... Eddigi legjobb.... lélegzetvisszafojtva néztem... Pedig olvastam már a mangát mégis... annyira imádtam a mangában is azt a részt de az animeben a zenei aláfestés és a színek minden tökéletes.... Iszonyatosan el van találva ez a dolog.....
Tryst Bleach-et fordítja valaki nállatok???? -
#5212 Azt hiszem neked is jön majd a banán.... -
chatteim #5211 Sziasztok! :-)
Ha jó társaságra vágysz, jó bulikra, igaz barátokra, akkor gyere chatelj velünk!
www.a-chat.hu
Hívd barátaidat is! :-)
(Elnézést azoktól akiket esetleg zavart volna ez a hírdetés)
-
#5210 hmm Naruto SoundTrack kéne nekem és Torrenten sem találtam ... emléxem Usteamen vagy AnimeHQn régebben voltak anime zenék is ... de ha jól látom már nem :o -
#5209 Ilyennel már találkjoztam korábban, lehet a RAID halt meg az alaplapon Zsozso-nál... megnézzük mindjárt fórumot. -
#5208 Jézusom
Usteamen vagyok, itt vannak a mappák, mind teljesen üres. Volt maradványa az egyes sorozatoknak, csak a mappa maradt
MI FOLYIK ITT?
(tökre beparáztam, horrorfilmben nincs ilyen ) -
#5207 Tryst még egy szám és lent van az X-TV OST -
#5206 Destiny-.t majd akkor kezdem el nézni mikor vége lesz:) Vagy különben úgy járok vele mint a Bleachel:D -
#5205 persze hogy láttam :) a Winggel kezdtem utána Seeddel folytattam ... de sztem eddig a Seed destiny a legjobb ... köszi majd meglesem azt is :) -
#5204 A síma Seed-et láttad??? valamint megnézésre javaslom akkor még a RAhXephon-t nem a movie-t hanem a sorozatot:) Én most Saber Marionette J Again-t nézek:)
Még mindig Lime a Best:D -
#5203 NAruto-t még játszák bőven:) -
#5202 már van usteam de azért kössz még jól jöhet... -
#5201 nekem a 134 lejött , de elötte rengeteg résznél átviteli hibát irt ki , télleg 134 a jelenlegi utso rész? még nem vagyok teljesen képben Naruto téren , most játszák vagymi? :o ... mert ha igen az vicces lesz hogy kerestem valamit amivel eltöltöm az időt amig a Seed destinyre várok és erre is várjak? :DDDD
nemtom ki hogy van vele , de nekem az eddigi beszt a Gundam Seed Destiny ... nagyon jól felépített történet és nem csak mennek és lőnek :) ... nekem nagyon tetszenek az ilyen anime-k amiben ilyen jól összehozzák az emberi érzelmeket az akcióval ... -
Cat #5200 hátha egy jó -
#5199 énis próbáltam tegnap a naruto 134. részét szedni de az istennek se akart lejönni, mindíg hibás volt a file...
amúgy esetleg tudja vki h miért is vannak fennt a részek minimum 2-3 példányban? -
Prof William #5198 Azt írja a főoldalon hogy valami adatbázis kapcsolódási hiba van.
Ez azért jó hír mert legalább nem az van kiírva hogy bla lba lba bezárva asav. -
#5197 mert rosszul kerestél.
Itten ni De csak mer jófej vagyok:D -
#5196 1: ez egy jó kis oldal!
2: Nem talált torrentet
Nehogymár pont az utolsó csatánál kelljen belefulladnom itt a sorozat közepén D: (15. rész)
Na holnap még nézek egy usteamet NAGYON remélem hogy menni fog! -
#5195 Torrentspy-on találsz.. -
#5194 Remélem semmi gáz nincs nem lenne jó dolog a felénél abbahagyni a Berserk-et.
Valaki torrentes letöltést nyomhatna hozzá végszükség miatt, köszi -
Prof William #5193 Mi van megint nem megy? Reméllem csak átmeneti! -
#5192 Itt se észlelem
Az előbb beléptem, indítom a letöltést, erre szakad. most megint nem jó
Valszeg karbantartás, vagy leterhelt a szerver (remélem)
Nem is csodálnám ha le lenne terhelve, eccer elvették tőlünk, pánik, káosz, minden, aztán most hogy újra van, mindenki hármasával szedi a sorozatokat, ha újra belénk kötnének a rohattak!!! -
#5191 nem megy megint és az oldal sem jó... -
#5190 mosmtá megy -
#5189 nálam megy.... -
#5188 Most megint vajon mivan az usteammel? remélem nem... -
#5187 Jótanács:
Bleach 32-es epizódjának BleachSociety-s változatát nem szabad letölteni! Nálam hibás az egész videó. -
Cat #5186 szerintem már láttad is, csak nem tudtad hogy ki az:
"Van egy nő a tévében, akinek nincs más problémája, mint hogy túlságosan száraz a bőre. Ezt a nőt egyébiránt Molnár Ilonának hívják, ami még nem lenne nagy baj, ám azt, hogy túlságosan száraz a bőre, olyan hangon mondja, hogy rögtön sejtjük: van neki más baja azon kívül is, mint hogy túlságosan száraz a bőre."
-
Cat #5185 http://images.google.com/images?q=moln%C3%A1r+ilona&hl=hu -
#5184 Sziasztok fiúk-lányok!!!
Nem tud valaki véletlenül egy olyan oldalt,ahol találok Molnár Ilonáról képet.
Sok magyar szinkronos filmet és animét láttam már,amiben az ő hangja is feltűnt, de sajnos sehol nem lelek róla képet.Tudátok esetleg segíteni,hogy hol lelhetek rá egyre??? Kösszentyű!