kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Mert mindig csak addig jutok el, h na majd most nekiállok olvasni, de valahogy sosem tudom rávenni magam, nem szeretek a gépnél olvasni, inkább lefeküdni az ágyba/egy kényelmes fotelbe és ott olvasni :)
    Kinyomtatni meg kicsit drága lenne, ahogy megvenni is :(
    Mondjuk nem tudom, h angolul kiadják-e egyáltalán...

Lelouch: Nagyon köszi az összefoglalást :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elvileg ha jol emlékszem ez a powerup a chaos-al történö csata közben jött elö, ezért nem tudták ide belerakni, mert a két arc-ot felcserélték és jol összekutyulták. Amugy sztem van rá esély, h ez az arc még a 3. évadban be lesz rendesen fejezve ahogy a mangában is végetér. Amugy a képessége az idö irányitása volt, meg ugye volt a Time lapse képessége amivel pl. a kard-ot is visszaváltoztatta a korábbi formába, ezért sztem nem halt meg és ezt majd a 3. évad elején fejezik be.
    Azt meg nagyon sajnálom, h nem lesz belöle fontosabb szereplö :(

Kéne irni vmi peticiot, h ideje lenne a mangát szorosan követni és kijavitani az eddig elbaszott dolgokat :D