Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát az, kábé 45 hónapig (3 és 2/3 évig) szedné, éjjel-nappal ez a gépecske :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Bocsi... :D
OFF: Honnan a nick-neved? csak nem Outcast rajongó vagy? :)

Zomil
haha valahogy sejtettem, h ilyesmi lesz, de azért kapsz egy: kabbe-t :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Zomil
jah, majd angolul vmikor nekiesek...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
"ottani tudorok" :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
akkor ezeket már soha nem fogod látni.....soo saaad.....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Meh sosem lesz kész az index II vagy s;g forditás van egy ilyen érzésem...eleve Albel már külsös tag ugyhogy már jelenteni se köteles US-nek, h mivel hogy áll...nem is lennék morci, ha pont nem a legjobb US projectek lennének nála :S

LasDen
jah...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
hm s;g 24 részes? :O

Nyaa-n van egy Anime OST gyûjtemény, azt hiszem 970GB? :)

LasDen
steins gate te jó szagú ég....egy ponton csak a fejem fogtam, hogy atyám mik vannak itt...és hogy mik lesznek még...beszarás....a kurva mindenit....

még elõtte láttam a Kamisama Dollst, ami most így kicsit eltörpül a steinsgate epizód mellett, pedig nincs szégyenkezni valója, mert nagyo ígéretes bevezetés volt....szépen néz ki de emellett a sztori is akciódúsnak ígérkezik...fõleg az utolsó rész(ek)bõl kapott ízelítõ alapján....jó lesz :D az opening meg olyan spanyolos.....

armageddon666
Nem kõ' a hunsub!

@

IMYke2.0.0.0
44 GB-ot ~ 2 hónapig töltenék :))))

Ez a 11-es is 2+ hétig fog jönni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ez a yuruyuri...a szezon moe sorozata, de annyira érdektelen és semmilyen....voltak megmosolyogtató részek, de valahogy az egész valahogy annyira 0...itt is részrõl részre ökörködni fognak és ez most nem tud érdekelni....
de az opening az jaú....:D

Zomil
I am dissapoint on. ? :D
(nem lehetett kihagyni)

Imy: hát akkor most nagyot csalodtam benned... :DD

armageddon666
Eggyel kevesebb "s" természetesen.

@

armageddon666
I am dissapoint son. <#shakehead>

@

IMYke2.0.0.0
Yamato - 44 GB-os release: <#vigyor5><#guluszem1>
Inkább viszem a negyedakkorát :)

IMYke2.0.0.0
Miért kell ehhez S;G?
Amúgy is érthetõ, hogy mennyire idióta otaku a srác - ahelyett hogy a hús-vér csajszit ölelgetné ...

Seth
Én pl nem ismerem azt a sorozatot, de anélkül is vicces ez a kép :D

PSN ID.: Beegabor

LasDen
ha nem nézed Steins Gatet akkor nem....

armageddon666
Nemértem :(

@

LasDen
WIN...:D

Gyõri Devi
azt AA fordítással kellett emiatt megnéznem de elfogadható volt a magyar sub

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Hanasaku Iroha!

Szerintem erre gondoltam, mint "másik hosszú nevû az Ano Hana mellett", de lehet csak a Hana miatt ...

@

efti
A five leaves nagyon jo, de valamiert nagyon lassacskan voltak hozza forditasok. Turelmetlensegemben 3 vagy 4 csapat forditasabol neztem vegig. Azota viszont volt rendes batch. Csak ajanlani tudom

WWFSMD?

LasDen
semmi csak megjegyeztem....:D

durva eladások vannak itt...vampire bundot nem láttam még, de valamiér meglepett az 1400 eladás....:D

érdekes...

Lelouch
És mi köze van a MAL-értékelésnek ahhoz, hogy Japánban alig veszik a Manglobe-címeket? A KamiNomi és a DW csak követte a szisztémát... Ez sokat elmond...

Köszi. :D
LasDen
malon néztem és a samurai champloot is õk csinálták, ami nem rossz és a house of five leavest is (ami meg ptw listán van)...de érdekes, hogy értékeléseik 8 körül vannak 1 sorozatot kívéve....szegény manglobe...:D

jó az új lókó....:D

Lelouch
Ez akkor is túl kevés, fõleg annak függvényében, hogy mostanában milyen címek érnek el sokkal jobb eladási mutatókat.
IMYke2.0.0.0
Nem, csak az FFFansubs oldalán megláttam a BD-release-t, és online belelestem.
Majd amikor meglesz teljesen, akkor FHD-ban nézem meg, mikor sort kerítek rá. :)

armageddon666
Vagy csak szarokat csinál. Amilyen szösszeneteket olvastam itt, nem túlzottan vagytok megelégedve vele, és még csak nem is lehet arra fogni mindenkinél, hogy "mert a manga jobb" :)

@

Lelouch
Már kiderült, hogy BD+DVD együtt se érte el az 1000-et, ez tényleg totális bukás. Valamiért nem túl népszerû a Manglobe... :D
Ruley
Úgy tudom a Deadman megbukott a lemezeladásokon, 1000 alatt teljesített, nem valószínû hogy lesz második évad.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Nah megnéztem én is a 24. beelze-t, tetszik az uj op és az ed is :)
Amugy nemtom engem nem zavar Furuichi karaktere, sztem inkább szorakoztato :D

armageddon666
Te is most nézeD?

@

Ez mennyire biztos? Csak mert a koncertfelvételen mindig abból a szögbõl látszik, ahonnan az aktuális kamera látja ... Nekem úgy tûnt, hogy az üveg lehet valami polarizált cucc és egyszerre több szögbõl készült képet vetítenetek rá. Onnan (si) gondolom, hogy állítólag egy halom PS3 rendereli a képet. Mivel igen pixeles a kép, nem indokolnál a dolgot, hiszen egy fotó realisztikus ember realtime le tudna renderelni egy olyan masina.

LasDen
mire megjelenik befejezem a sorozatot is....:D

Lelouch
Berserk movie: 2012. január
LasDen
"Mechanical designer Makoto Kobayashi revealed that he is working on a remake of Space Battleship Yamato for release next year."

hoppáré....

IMYke2.0.0.0
Shinryaku! Ika Musume opening = beszarás :))))))))))

Seth
Igen, létezik a technika, de ezen a koncerten csak simán ki van vetítve.A hologram tech egyelõre nincs olyan szinten mint amit ezeken a koncerteken bemutatnak(pl élesség,sebesség,méret)

IMYke2.0.0.0

Lelouch
"de ugyis tudom, h..."
Elég rosszul tudod... :D Bár az más kérdés, hogy valószínüleg én se fogom nézni a 2. évadot, elég volt az elsõ.<#gonosz3>
Seth
Speckó üveglapra vetítik

armageddon666
Engem még mindig az érdekelne hogy csinálták meg a 3D projektciót... Hologramot.

@

Hát igen, mondjuk az "élõ" koncerten úgy õrjöngtek a japánok, hogy pár világsztár a kezét odaadná ilyenért :D
Mondjuk a fellépõk sem voltak semmik, hála a SEGA legjobb animátorainak.

Én nem rajongok, de azért az Alice-t meghallgattam párszor. Nem tudom mit alkottak a hangmérnökök a "géphanggal", de az a fátyolosan rekedt hang amit ott produkáltak az baromi hangulatossá teszi a számot. :)

Más. A Yamato elég jó film lett. Már úgy általában a Live animék között. És jó hosszú volt, pedig azt hiszem jó sok jelenetet ki is vágtak belõle ...

Zomil
Deadman-nek vége...most mondanám, h kiváncsi lennék egy 2. évadra, h olyan lenne mint ez az utolso rész...mert ez tetszett...de ugyis tudom, h megint 1évadon keresztül hallgatnánk ganta sirását és az utolso 1-2 rész tartogatna valamit, igy nem nagyon tud lázba hozni egy 2. évad gondolata... :D
Amugy sikerült meglepön sok unszimpatikus szereplöt 1 anime-be süriteni :D