kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Sno mozi megnézve...10/10 lenne, ha az elsö 45perc nem kb. egy recap lenne :D
    Bár igazábol igy is élveztem végig jo volt felidézni a jeleneteket szoval 9.5/10 :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vége viszont tul szomoru lett...olyan szépen fel volt épitve az egész...és végül ilyen szomoru vége lett...Ráadásul ugy tudom a mangában nem is hal meg Hiyori...bár talán a film végén lévö jelenet amikor Tomoki mosolyog remélem arra utal, h mégsem hal meg az anime-ben sem, mert elég nagy geciség lenne a készitöktöl :S
    Ráadásul ez a Synaps dolog is kicsit bonyolult...szoval az angyalok a földön leélhetnek egy "életet" ami igazábol nekik csak egy álom, és mikor meghalnak akkor ébrednek fel a synaps-ban.
    Meg jo lenne lassan tudni, h Tomoki miért ennyire különleges, h például a memoria törlés se hatott rá :O
    Esetleg el tudom képzelni, h Tomoki is valami angyal szerüség

A grafika jo volt, a zenék is, szoval hozta a szinvonalat :)

Aki képben van a mangával leirhatná röviden, h miket változtattak meg :)