FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nah befejeztem a Horizont...hát ilyen se olt még, h 2rész után dobni akarjak valamit, majd utána annyira megfogjon az egész világ/történet, h mostmár simán 10/10-et adnék rá :D
Egyszerüen nagyon magával ragadott az egész kidolgozottsága és mélysége, és a rengeteg karakter ellenére mégis mindenki egyedi, különbözö világnézetekkel és személyiségekkel. Nagyon durva, h mennyire megfogott ez az anime, pedig nem gondoltam volna...Tori áldozata meg, mint ahogy korábban irtam iszonyat durva és nem kevés következénye lesz ennek a jövöben...persze most még nem tulajdonitottak neki nagy jelentöséget...de azért igy belegondolva...h soha többé nem lehet szomoru és mindig vidámnak kell lenned...nagyon durva :S
Viszont meg nem kicsi eröt kapott ezáltal, h a társai kb. végtelen energiát használhatnak fel.
De ugy az egész Horizon körüli történet tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tori meg a kedvenc trollom lett, mikor szerelmet vall Horizon-nak majd utána a világ királyává akar válni... :D
Meg a többi trollkodása...hatalmas :D
A grafika kellemes, egyedül a dinnye mellek zavartak iszonyatosan...de a végére már hozzászoktam...
Az ost nagyon durva...sztem nagyon jo háttérzenék voltak benne.
A csaták is elég epikusak voltak sztem...poén is akadt benne böven, de szerencsére megvol a komoly oldala is. A történelemböl is elég sokat merit, némi töri tudás is kell hozzé, meg politika is van benne nem kicsi. Minden elismerésem az LN irojának, h egy ilyen összetett világot tudott alkotni.
Igazábol rosszat nem tudok mondani rola...nekem 10/10-es élmény volt és már alig várom, h jöjjön a 2. évad, nagyon remélem, h a készitök végig követik a light novelt és hosszu szorakozást fog nyujtani :)
Bárkinek tudom ajánlani aki meg tudja szokni a dinnye melleket, és azt h iszonyatos mennyiségü karakter van benne, ami az elején nagyon zavaro, de aztán szépen letisztul a kép...Szvsz ez egy tipikusan olyan anime ami 4-5-6 rész után kezd el durván ütös lenni, mikor már letisztul a kép a történet körül, és beszippantja az embert...vagy legalábbis velem ezt tette :)
szerk.: uhhh szép kis wall of text lett...meg kicsit olyan fanboy-osan is hangzik...nah mind1...nem sok anime van rám ilyen hatással...