Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
filmbe a pénz miatt nincs...azér egy gundam mennyiségû mechat filmben jól megcsinálni nem lenne olcsó mulatság....egy transformersben sincsenek száz számra a robotok....szóval nem hiszem hogy egyre több ilyen lesz filmekben...amerikában meg amúgy sem divat az ilyen mecha....
(sucker punchot meg megnézem mikor hazaérek /jó este lesz, 2 film egymásután/)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
persze, h meg lehet oldani, eleve semmi értelme nincs mecha-t késziteni, mert tul könnyen hatástalanithato...leszeded a lábát aztán baszhatja bármilyen imba mecha... 😄
de ettöl még látványos, stb. egy mecha pont anime-be/filmbe illö, csak furcsállom, h filmben nem látni egyáltalán...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
szerintem azé nincs, mert nincs értelme...mármint, ha tudnak csinálni egy ilyen nagy mechát, akkor megtudnák azt is oldani, hogy a pilóta egy szobában ülve irányítja a gépet.....az elsõ egy néhány mecha sorozat után vetõdött fel ez bennem...persze így sokkal drámaibb lehet az egész, de na...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máté94
22 vagy 23 talán. 😊
Zomil
Nekem nagyon bejött a film, nem akkora nagy eresztés, de a látvány, meg az egész felépitése tetszik 😊
És nekem is olyan érzésem volt, mintha a rendezö tul sok anime-t nézett volna 😄
Pl. számomra az is bejött, h vége egy olyan film amiben van rendes mecha, nem igazán tudok olyan filmröl amiben lenne ilyen... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Akkor mondj jobb Live Actiont, aminél olyan érzése van az embernek, mintha animét nézne 😄 (még nem láttam Sucker Puncht)

@

Lelouch
Hanyadik részben volt ez a bravúros fordítás? 😄
Máté94
A mellek nekik egyenlõk a kopogtatóval. 😊
Ez át sincs nézve, kaptak egy 1-est. 😄
Jakuza001
Na ne mar, az egy kozepszeru szar. 😄

Lelouch
3 részt láttam tõlük, de szerintem messze nem google translate szint. Néhány érdekes mondattal találkoztam csak, de a KamiNomi feliratuknál fényévekkel jobb. 😄
Máté94
Durarara!!: Nagyon jó történet, NSTT-t elkerülni, miattuk élvezhetetlen volt az egész, google translate a fordítás, értelmetlen mondatok, áhh. 😞
CSOCSO
Aki nem latta a sucker punch filmet MINDENKEPPEN nezze meg!
Mar kijott HD ban. Szvsz a legzsirabb eloszereplos anime film! Egesz vegig olyan volt mintha animet neztem volna!!!!!!!!!!!!!!!!
LasDen
gosick is odatette magát rendesen....mondjuk nem értem kujo hogy kerül oda...nade majd uccsó részbõl kiderül.....

Máté94
Reméljük holnap jönnek, bár C-nek örülnék éjfélig. 😛
armageddon666
Ránéztem már AA-ra... hát ez egyre szarabb xD

@

Zomil
remélem hamar kikerül AA-ra 😊

LasDen
anyám....Anohana lezárása tökéletes volt....ha jól emlékszem a 2. anime, ami könnyt csalt a szemembe....fantasztikus volt és nagyszerû lezárása a sorozatnak...mondjuk az izé az nekem túl szentimentális volt, de így illett a sorozathoz...végén az utolsó mondat egy könny cseppet is elindított...😄

armageddon666
Hogy tudok flasht beszúrni danbooruról, úgy hogy ne induljon automatikusan?

@

Jakuza001
A potplayer meg a KM player, amibe mas buheral, nem az eredeti feljeszto. 😄

LasDen
oretachi is véget ért....utolsó rész is nagyon jó lett és az egész meglepõen jóra sikeredett....a VN-nel is játszani kéne....

Máté94
Lehet 1 yenért vette meg, de akkor is. 😄
LasDen
én aszittem odaadta...tökmindegy...😄

Máté94
Kapott? Mármint megvette Jennifertõl. 😊
Máté94
Nagyon remélem, hgy FFnF már dolgozik rajta, így is elég nehezen álltam meg, hogy ne nézzek bele a RAW-ba...
LasDen
hmm...C utolsó rész nagyon intenzív volt....aztán meg lelassult és lecsorgott az egész....tetszett úgy az egész is, élveztem...😄
ezt az uccsó részt a nutbladder feliratával néztem és õk azt a nagy kutyát, amit kapott kimimaro azt Györgynek (a ggs George helyett /tudom ugyanaz de akkor is/) fordítótták....😄 majdnem átsiklottam felette mondván töknormális, de aztán átfutott az agyamon, hogy ez angol felirat...😄

IMYke2.0.0.0
😊)) Teljesen egyetértünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

piros mogyi
uncsi, ha flémeltek. És az AA is nagon lassú lett. 😞

Ne etesd a trollt!

Lelouch
Na befejeztem a GTO-t, nem volt rossz, de ez a befejezés...<#guluszem1>
Seth

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
A VLC nálam csõdöt mondott anno. Akárcsak a KM-Player.
Zomil
azért rossz a vlc, mert fapados? ilyet se hallottam még 😄

IMYke2.0.0.0
WTF?!
Elõször azt hittem, behalt a monitor közepe 😊))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Ezen a képen mellek vannak....

@

armageddon666
de, csak aztán rájöttem hogy ekkora erõkülönbségnél (CCCP+MPCHC >> K-Lite+KMPlayer) fölösleges bármiféle vita. 😊

A VLC meg a bójája a másik amitõl falnak megyek <#falbav> olyan gusztustalan egy fapados dolog... a K-Lite is jobb nála... 😊

@

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Flame-rõl volt szó, nem? <#ravasz1>

armageddon666
ahahahahah

@

IMYke2.0.0.0
Értelmetlen. Úgyis többen használjátok az elavult alapokon nyugvó, buherált mikrofos találmányt, a MPC-t.

Zomil
csak a vlc... 😊

Győri Devi
csináljunk szavazást 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

IMYke2.0.0.0
Akkor lehûtelek: a K-Lite Mega Codec Pack-ban helybõl benne van a Media Player Classic Home Cinema .

S MPCHC az én szememben nem jobb, mint a KMPlayer / PotPlayer. Sõt!

armageddon666
mert jobb mint a K-Lite, flame on

@

efti
Ennel ez se volt bonyolultabb. CCCP telepit, splitter megvaltoztat, orul 😊

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Akkor leírom (ennél egyszerûbben talán nem is lehet):
- Imike K-Lite Mega Codec Pack telepít
- Lots of Stuff menüpont kiválaszt (lejátszót kikattint)
- mindent alapértelmezetten hagy
- és végül örül.

Malakai
Van vagy 10 féle beépített ott is anélkül, hogy bármi mást telepítenél.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
De mivel folyamatosan azon a bizonyos "avittas" úton jársz, nem ismersz meg új és jobb alternatívákat, de legalábbis ki sem kacsintasz...

efti
leginkabb mert megszoktam. Jart utat meg jaratlanert nem hagyunk el. Raadasul ugye mint kiderult a problema orvosolhato volt egyszeruen hazon belul is

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy én nem telepítgetek különálló baromságokat, hanem letesztelt K-Lite MCP-t, a probléma engem nem érintett sosem.

Malakai
PotPlayernél (és minden más lejátszónál) is van ugyanilyen nem megfelelõ splitter esetén. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Minek erõlteted a MPCHC-T