FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a szezon 2 mechája...
Rinne no lagrange 2 rész után
történetileg egyik sem túl kiemelkedő, eléggé egyszerű alapokra építenekm de azt hiszem ebben ez jobb (lévén hogy az aquarion a régi újrázása). a hátterek és a robotok szépen néznek ki, a robók elég érdekesen vannak megtervezve, de tetszik. az első részben volt néhány szar zene választás, de a 2.-ban már nem találkoztam ilyennel. a főszereplő lány nem rinyál túl sokat csak amennyit kell és csinálja/próbálja tenni a dolgát. a harcok is jók voltak, bár mintha túl rövidre lettek volna vágva.
Aquarion EVOL 3 rész
A történt a korábbi sorozat kvázi újra mesélése csak más szereplőkkel. ez nem gáz, de kicsit szomorú :D viszont sokkal szebb a Rinnenél, bár a robotok néha nagyon 3dsek. igazából minden tök klappolt, de volt egy transformerses power rangerses feelingje az első résznek. valahogy picit gagyinak éreztem, de tetszik, mert élveztem a 3 részt. jókat röhögtem, mondogattam közbe a magamét, tök fless volt :D
próbálnak mélységet vinni a storyba de nem hiszem, hogy ez az a sorozat lesz...
még megfontolom az eredeti megnézését..:D