Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
shiro...meg az a szabdalós srác is jó fej, bár kicsit megszállott a szabdalást tekintve...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Ki szimpatikus egyáltalán? :D
LasDen
húha...deadmanbe rákezdett.....
ganta még mindig nem szimpatikus....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Mivel még a manga se ért véget, így én nem számítok tökéletes lezárásra.
LeventeV
ezen szakadtam :)))

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
ez mekkora már...:D
http://www.youtube.com/v/bRYbtOh5uFA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

BEAST
Én meg pont hogy csalódtam. A falu jelenetnél elvártam volna valami drámát vagy hogy elszabaduljon a Rygart-ban rejlõ vadállat, de csak olyan harcot kaptunk, amit már azelõtt is láttunk tõle.
Sigyn sztorizgatós jelenetei viszont most is tetszettek. Az addig ellenséges lány egész jól elvan a királynõ mellett. :D
A bolond srácot pedig még mindig nem tudom hova tenni, teljesen felesleges szereplõ volt.

Az a baj, ha ilyen ütemben haladnak, akkor a júliusi 6. rész nem lesz elég a teljes lezárásra. Még kell egy Zess - Rygart összecsapás(Zess még mindig nem tudja mik a megadás feltételei), valami Sigyn - Rygart történés (minek a nagy sztorizgatás meg a Rygartról/Zesssrõl álmodozás, ha végül semmi sem lesz belõle?) és azért nem ártana ha a háború végét is látnánk...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
huh...break blade 5 az elõzõ gyengébb rész után sokkal jobb volt...aszittem lesz nagy drámázás 1-2 jelentnél, de nem volt semmi olyan ami ne tetszett volna....de mostanában már túl sok õrült kurvát láttam animékben.....szerencsére itt is megkapta a magáét a hülye picsa, úgyhogy nyugtával dicsérjük a napot...:D
várom az utolsó filmet...elég durva zúzát várok tõle....:D

Máté94
Ide a rozsdás bökõt, hogyKimimaroék üzleti negyede is összeomlik, és egyedül õ és Mikuni marad, mert ugye az OP-ba is õk "harcolnak".
efti
kozben mengeztem Menma anyjanak Irene a neve, ugyhogy az mar biztos hogy oda az van irva, a kerdes mar csak az hogy miert igy...

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Nem tévedsz. Az erõsen orosz nõi névnek tûnik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
azert erdekelne hogy miert van az egyik nev ciril betukkel a nevtablan. Legalabbis az "Irene" nekem valoszinubbnek tunik mint a "Npehe". Tevedek?

WWFSMD?

Gyõri Devi
kicsit hirtelen jött az egész, de hát 11 rész...

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
nekem tetszik, hogy
ha összeomlik a hely, akkor az egész ország eltûnhet....
és elég hatásosan adták elõ ezt...:D

efti
Nem tetszik a C uj iranyvonala
szemelyes pszicho animenek jobb volt, ne legyen vilagmegmentos sztori belole :P

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Photoshop - Extract filter + egy kis molyolás és megvagy.

IMYke2.0.0.0
És ugyanezt elérheti Adobe Illustratorral is :)

armageddon666
Egyébként igen, körberajzolás miatt kellett anno :) egy stilizált logót akartama csinálni belõle, aztán nem sikerült :(

@

RelakS
corel draw-ban vagy ilyesmiben körberajzolod, és akkora lesz, amekkorát csak akarsz ;)
Így lett a DVd-imre hibamentes Evangelion logó is :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Kaphatnál - épp be van töltve PS-be - de látom, már a téma tárgytalan, így nem szenvedek vele.

armageddon666
No, itt legalább csak logók vannak :D de a minõség még így is. Mondjuk ennél jobbat nem hiszem hogy kaphatnék.

Ez egész jó :D remélem nem hotlinkelhetõ xD

@

IMYke2.0.0.0
Ha tisztában lettem volna vele, szerinted fáradok a linkeléssel? <#hehe>
Nem néztem meg a linkjét, csak a videót.

RelakS
Akkó hagy segítek én is :D
銀魂 ロゴ

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Ugye tisztában vagy vele, hogy ugyanezt linkelte LasDen is, és erre ment a válasz? :D

@

IMYke2.0.0.0
Segítek ám: Kugli - "Gintama logo".

armageddon666
Az egy kiló erõs túlzás. És minden vagy Jpeg artefact van, vagy rá van toszva egy hatalmas GINTAMA felirat amitõl nem látni magát a logót :\

@

LeventeV
már régóta tervezem a megnézését, de majd vizsgák után... <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
pedig nagyon jó...:D

IMYke2.0.0.0
Videó: helyén van.
Anime: most már tudom, hogy nem az én stílusom. <#hehe>

LasDen
újra izéltem egy régi videjóm.....lessétek...:D

arma: tessék...1 kilót találsz...:D

armageddon666
Mutass plz pár normális méretût! Itt a város közepén nem bõvelkedem bokrokban :D

Nem mondtam hogy a többiek munkája rossz, sõt. Meg igazából nem kell változtatni. Csak szeretem az egységbe foglalást. Mikor van egy séma amire készül a munka, és a séma mellett van a változatosság :)

@

IMYke2.0.0.0
Védeném a mundér becsületét: a többiek munkája nagyon jó, én voltam a forradalmár a logókkal.
Ha változtatni kell(ene?), akkor inkább én csinálok logómentes verziókat.

Bár, szerintem, épp a változatosság az, ami gyönyörködtet.

LasDen
nemtom mi ez az egységes mánia...jók ezek így is.....:D
gintama logot meg bármelyik bokorban találni.....

Malakai
Nem csak te, én is emlegettem korábban is, csak egyre jobban zavar, egy ideig még rá lehetett fogni erre-arra.

@LasDen: Igen, bár ott is úgy állt ott, mintha továbbra is rejtõzködni akarna. Képnél meg az se mindegy, hogy lebeg a takaró középen. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
jah, h mostmár az is megtörténik :)
végre vmi elörelépés :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Az Imyke féle cím helyett logót tegyünk bele bannerek tök jók, csak így nem valami egységes az egész :S Mindenképp jobb irányvonal lenne, csak pl. anno Gintama logót istenért sem találtam mikor kellett volna :(

@

LasDen
de nem értem...nem láttad a végét??? én is ezt kérdeztem, de a rész végén pont ez történt....
a kép alapján én azt nem értem, hogy a faterját mé nem érdekli, hogy a kölök nem az ágyában alszik....:D

Zomil
ezt én már kb. 4résszel ezelött kérdeztem a topicban... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
AnoHana 8 - Arra már igazán lehetne valami magyarázat, hogy......Menma miért nem emel fel tárgyakat amit mások is láthatnak, hisz mostmár õ is jelét akarta adni, hogy ott van. Tudom, nem ez a sorozat lényege, de mégis zavar. :) +kép

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Pontosabban tajvani... :D És szerintem meg elég gagyinak tûnik.
Zomil
hát mal-on a manga topikjában is irkálják :S

armageddon666
Egyrészt: miért kínai?
Másrészt: egész jó O.o

@

LasDen
de én az elõzetesben is mintha láttam volna valamit....nade majd kiderül ha megnézem....

Máté94
Én is láttam, de hihetetlen, hogy egy pletyka miatt már mindenki ohh, ihh, áhh. :DD
Még FFnF is bevette :D
LasDen
ajjaj...AA-n egyre inkább mondják, hogy a No. 6 erõsen BL-es lesz....ettõl kicsit eltántorodtam....

LasDen
bár az eredetit még nem láttam, de ez annyira szarnak néz ki, hogy meg kell nézni...:D

Lelouch
http://www.youtube.com/watch?v=8A-dlVUKmmw
http://www.youtube.com/watch?v=htYYiIf6zIU
http://www.youtube.com/watch?v=wIQgmek70bY
http://www.youtube.com/watch?v=LracniJXTDA

Hayate no Gotoku live action trailerek. A véleményemet azt hiszem felesleges leírnom... :D
armageddon666
Játszottam már :D Egy egér support vagy valami jó lenne :D Vagy hogy legalább normálisan fusson és ne vibráljon :\ de még akkor is nehéz lenne XD

Mondjuk easyvel sem jutok tovább mint Lunatickal :D

@

Zomil
jo hát azokhoz már Neo-nak kell lenned... :D