kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    értem én...persze...csak ugy nehéz, átmennie a szürön, h Obamát támogatták elég sokan akiknek ez elég szarul jönne...ott van maga a Google, akiknek elég nagy a befolyása ahhoz, h egy ilyen dolgot befolyásoljon. Valoban átment több szürön...mivel mindenki elképzelhetö 5letnek tartja, de attol még az elfogadásig nem fog eljutni. És igen, sztem fel van fujva, h már egy magyar anime oldal is ezzel foglalkozik, meg tüntet...meg, h mostmár .org, meg mostmá lekapcsoljuk 1 napra az oldalt...nem egy ilyen fogja eldönteni a dolgot, hanem a google, meg egy rakás nagy cég/játékfejlesztö/oldaltulajdonos(pl. faceboook) szava. Persze majd biztos elfogadnak egy ilyen dolgot a facebook és a google mellett. Nyilván...
    A tájékozottságot illetöen meg én már kb. 1-1,5éve(nem emlékszem pontosan mikor már) olvastam erröl mikor elöször kitalálták ezt a marhaságot, csak akkor még nem volt ennyire felkapva. Nem csak ez az egyetlen ilyen idiota törvény ami átmegy a szüréseken.

"Olyan ez, mintha otthon kigyulladna egy konyhaeszköz"
    Ez max. olyan, h a világ másikfelén kigyullad egy konyhaezköz, aminek minimális esélye van, h felgyujtsa a világ másik felén lévö házat, de ugyse tudja felgyujtani, mert hamar eloltják, csak néhány hülye nem vette észre azt gondolván, h jo lesz az a kis tüz legalább meleg lesz.
    De nekem itthon pánikba kell esnem, h jajj most mi lesz...
    Amugy meg nyilván pont a magyar anime közösség fog rola tenni, h ne valosuljon meg...háhá...nem...

Egyszerüen csak feleslegesnek tartom egy ilyen dolog ennyire fejfujását. Oké hirezni kell rola és informálni az embereket, h azért ne engedjenek már meg mindent a kormánynak...de azért tulzásba se kell esni.