FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hosszú pihenés után, amit a gépen töltött megnéztem az Onigamident...azt kell mondja csalódtam. nem ezt vártam...
kezdjük ott, hogy a főszereplő nélkül is ugyanaz a film lett volna. ha nem jobb...egyszerűen súlytalan a karaktere és semmit nem tesz hozzá a filmhez az hogy folyton nyavalyog. a legeslegvégére sikerül össze szednie magát, de az már későn van. persze ekkor volt a film egyetlen igazán értékelhető küzdelme. de "szerencséjére" nem csak ő súlytalan, hanem a többi karakter sem tud felnőni a filmhez. a főgenya is egy kis pondró 0 jellemmel....és erre még rátett egy lapáttal, hogy hangok terén is leszerepelt a film. valsz csak akkor nézném újra, ha szinkronos lenne, simán dobna egy picit a több játék rajta. a sráccal nem voltak bajok ő jól adta meg néhány apró mellék hang, de a többiek nagyon alul teljesítettek.
egy sokkal sötéttebb, keményebb, ütősebb filmet vártam, mint amit ez a poszter is sugallt nekem...