Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Colorful" agymenésben:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Kuroko lehet hogy vicces, de egy ilyen listán szerintem nincs helye... :]
Lelouch
Ez a lista nagyon gáz... 😄
Hixer
Harima Kenji (School Rumble) - enough said

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Zomil
meg hol van tomoki? 😄
bár sztem kuroko is nagyon vicces... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
top 10 funniest characters

1. Hosaka (Minami-ke)
2. Kuroko (To Aru)
3. Youhei (Clannad)
4. IkaMusume (Ika Musume)
5. Yuuko (Nichijou)
6. Rintaro (Steins;Gate)
7. Akihisa (Baka to Test)
8. Yui (K-ON!)
9. Mio (Nichijou)
10. Shirayuki (Hidan no Aria)

ezt a fost....Hosaka még oké, mer kurva vicces, de kuroko...hagyjámá...hol marad Gintoki vagy Katsura????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
viccesnek vicces, de kb n+1dik kb ugyanilyen sztorinak erzodik. Jo nem dragon crisis modra, de azert nem fogott meg igazan

WWFSMD?

Lelouch
Ha ez segít valamit a döntésben, manga alapján szerintem elég gyenge a kövi arc a TWGOK2-ben... 😄 Legalábbis mindenképp gyengébbnek tartom, mint az eddigieket.
LasDen
végre vége oreimonak....ez az utolsó rész is, meg amúgy is elég fos volt ezek a részek....pfejj....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
astarotte sztem vicces... 😄

arma: van fluxuskondenzátorod? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
142 km/h? 😉

@

efti
Az en idogepem kis dionyi, de mindig nagyon neki kell fussak, hogy mukodjon is 😛

Igy a szezon kb ketharmadanal halalra iteltem az Astarotte no omocha, a Hen Zemi, a Hoshizora e Kakaru Hashi es az Oretachi ni Tsubasa wa Nai sorozatokat. Meg vagy az Ao no exorcist vagy a world god only knows 2, vagy mindketto is dobva lesz, a blogom levo szavazatoktol fuggoen. A masik 10 mar biztos befutoja marad a szezonnak.

WWFSMD?

Zomil
jah, most jöttem vissza az idögépemmel... 😄

Máté94
Nyilván a 9.-ket. 😊
Zomil
ha a 8 csak penteken lesz akkor vajon melyik részt láthattam? <#idiota>

efti
Melyik epizodnal tartasz? A 7 mult heten vol, a 8 meg csak penteken lesz

WWFSMD?

Zomil
Anohana megint jo volt 😊

LasDen

Zomil
miért érteném akkor jobban, mint most? 😄

armageddon666
Na akkor pont érteni fogod!! 😊

@

Zomil
jol hangzik...csakhát megöregszem mire kijön... 😄

Lelouch
Én szívesen látnám ezt is, de természetesen a folytatás engem is jobban érdekel. Egy kis LN-spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször jönne Araragi két hugának a története, de engem igazából a következõ rész érdekel nagyon, mert abban idõutazás lesz. 😄 A többirõl sajnos nem sokat lehet még tudni.
Zomil
jo az tény, h macska formában tetszett...föleg mikor Araragi elmondatta vele azt a nyelvtöröt... 😄
"nyannyannyan..." 😄
de amugy valahogy az ö története hidegen hagy :S

Lelouch
Szerintem a Nekomono se lesz olyan rossz, egy kis plusz black Hanekawa sose árt... 😄
LasDen
én....nagyon komoly dolgok vannak alakulóban...😄

Nézte már valaki a Steins;Gate 09-et? Sajnos csak holnap lesz rá idõm 😞

Zomil
hát akkor a Neko-t nem várom, nekem Hanekawa egyáltalán nem volt szimpatikus 😄

ilyenkor lenne jo, ha lenne LN angolul, szivesen elolvasnám a folytatást 😊

persze a Kizumonogatari-t is nagyon várom 😊

Lelouch
Kizumonogatari
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, Shinobu a movie arca is, de benne lesz Araragi vámpírrá válása is, stb...

Nekomono: Hanekawa múltjáról szól legfõképpen, Tsubasa Family és Tsubasa Tiger a történetek neve...

A folytatások meg mint írtam nemrég, olyan 2013-14 táján várhatóak csak meganimálva. 😞
Ruley
A Bakemonogatari ending zenéjét én nem hogy minden résznél végighallgattam, de néha azóta is elõveszem, direkt azért hogy az endinget végignézzem.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
áh ezt jo hallani 😊
Akkor ha jol értelmezem a Kizumonogatari elözmény lesz Shinobu központu...
A folytatások meg gondolom akkor ezeket az eseményeket viszik tovább amik a Bakemono-ban történtek...
Mondjuk én annak örülnék ha megkapnánk a Kizumonogatari és a folytatást egyszerre...igazábol mindkettö érdekel 😄

a Nekomonogatari miröl szol?(azon kivül, amit a cime takar... 😄 )

Lelouch
A Bakemonogatari LN már véget ért, az anime végigvitte a cselekményét. Még ezenkívül vannak elõzmények(Kizumonogatari, Nekomonogatari), valamint folytatások, amiket most is adnak ki folyamatosan, még 3 rész vár kiadásra.
Mivel nagy siker volt a Bakemonogatari, a SHAFT szerintem biztos le fog animálni mindent belõle, legalábbis remélem. 😄 A Kizumonogatari már be is van jelentve egy ideje, 2012-ben jön a movie, abból majd többet megtudhatsz Shinoburól is. A szereplõgárda nem lesz lecserélve, csak értelemszerûen pl. a Kizumonogatariban nem lesz benne Senjougahara, Kanbaru stb...
armageddon666
Kizumonogatari Shinoburól fog szólni 😊 már ha õ a vámpírlány

@

Zomil
Végére értem a Bakemonogatarinak...eszméletlen jo volt 😊
10/10...bár furcsa volt...furcsa volt ez a minimalista stilus, sehol járokelök, emberek, csupán a föszereplök...annyira üresnek tüntek a helyszinek mégis tetszett... 😄
A történet nagyon jo volt, a szerelmi szálak is elég érdekesek voltak, elöször nagyon nem birtam Senjougahara-t aztán valahogy mégis ö lett a kedvencem 😄
Zene is nagyon jo volt, egyedül mint irtam a grafika volt nagyon fura ezzel a minimalista stilussal, persze a szereplök nagyon részeltesek voltak, csak a környezet nem. Pedig látva madoka-t és denpa onna-t azért elég sokat ki tudnak magukbol hozni a készitök 😊

Amugy hogy is van ez most? több évad is lesz? több ilyen történettel? a szereplök ugyanezek lesznek, vagy teljesen uj szereplökkel egy más stilusu történet lesz? meg a light novel már kész van, vagy még csak most irják?

szerk: egyedül azt sajnálom, h Shinobu-rol tudtuk meg nagyon keveset...legalábbis sztem

armageddon666
OreImo sorozat után mik jöttek még ki?

@

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
Huhh, eddig a 12. rész a kedvencem a Bakemonogataribol, nagyon jo rész volt 😊

LasDen
én várom...szerintem jó lesz...😄

Zomil
hát ez nagyon gáz... 😄

IMYke2.0.0.0
Blade még csak-csak, de a kutya és a többiek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Újabb Marveles fail koprodukció

PSN ID.: Beegabor

LasDen

IMYke2.0.0.0
Bár több lejátszó is van mindkét gépen, én KMPlayeres vagyok.
Másrészt, ha nem különálló opening/ending/PV-s kiadványokhoz van közöm, az átpörgetéssel éppenséggel a "különbségekre" is fény tud(na) derülni - tekintve, hogy a lejátszóban a pörgetési intervallumot is be lehet állítani .
Azonban, ahogy írtam, a különálló OP/ED-eket preferálom.
Ha végeztem a fõ sorozattal, akkor szoktam ránézni az extrákra, és a többi dologra.

Malakai
Kb minden lejátszóban van next chapterre ugrás gomb kombináció (PotPlayerben pl shift+PageDown).
Inkább helyspórolásnak jó.
A változó OP/ED-ek elõre megnézése azért nem jó, mert azok is sokszor spoileresek.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
<#buck>

Én a "nem-szétszedett" releasektõl õrülök meg, amikor 1-2-3 perces openingeket kell átpörgetnem, hogy végre láthassam az adott részt.

PetruZ
Fenét megoldás, én megõrülök az ilyen szétszedett release-ektõl. 😊
Lelouch
Jah ok, ezt tudtam, azt hittem már más is változott. 😄
PetruZ
Igen, változott. 😊 Ahogy kezdõdött a narrátoros rész és látszik Hayate sziluettje, na ott voltak kis eltérések, más szövegek, egyebek, majd jött a "rendes" OP.
IMYke2.0.0.0
Erre a megoldás:

Egymás után megnézed az Openingeket, meg Endingeket, és van 'öröm és bódottá'.

Zomil
van mikor igy van, de pl. a bakemonogatari endingjének a zenéje nagyon tetszik, igy szivesen meghallgatnám minden rész végén 😊
de a mostani denpa onna op-jét is mindig meghallgattam eddig, egyszerüen nem tudom átpörgetni...minél többször hallom annál jobban tetszik... 😄

Lelouch
A HnG-ban változott az OP minden részben? Akkor nekem valahogy nagyon elkerülte a figyelmem... :]