kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Scrapped Princess:
    Most fejeztem be, a Samurai Champloo uccsó részét végül nem sikerült elindítani, de nem bírtam a sivárságot, megnézem majd később. Helyette elkezdtem a Scrapped Princesst, 2 nap alatt kivégeztem. Régebben még a winampon láttam belőle pár részt nagyonsokmindent nemértettem akkoriban, hát most már világos volt a befejezés (winampon nagyon sok részt kihagytak belőle)

Mindenkinek ajánlom, KÖTELEZŐ darab! A legszinpatikusabb karakterek Zefiris, Winie és Pacifica volt számomra (nameg Sim, azaz Cz dehát végül az ő titka is kiderült. Eleinte gyanakodtam is)
    Ami valóban elbűvölt, az a világ. Pont ezt szeretem a fantasyban, hogy a világ az mindig csodálatos, és ilyenkor bánom hogy nem egy ilyenbe születtem (tom ez marhaság de ez van)
    A történet jól átlátható, mégha eleinte nekem is nagyon bonyolultnak tűnt mikor Serass is elkezdett magyarázni, én csak néztem az angol szöveg semmit nem jelentett, egy szót nem értettem, de végére világossá vált minden. Meglátásom szerint ez amúgy is egy olyan anime ahol csak később válnak világossá a dolgok, és eleinte csak nézünk hogy "most mi van?" Már az elje is ilyen az 1. epizódnál is máris az utazással kezdődik, először azt hittem rossz epizódot töltöttem le, és 1. helyett 11.-et néztem, de mégsem. Végülis visszagondolva, már megértem a kezdést, de csakmert már ismerem a történetet.
    A történet menete elég laza, hisz végül mindenki véleménye megváltozik a jóslatról, de ez talán Pacifica "ártatlanságát" hivaltotta jelezni, hisz végül mindenki mellé állt.
    Raquel és Shannon akikkel úgy láttam nagyobb érzelmeket táplálnak mostohahuguk iránt mint egymás iránt. Na nem azt értem hogy utálják egymást, nem, szó nélkül megbíznak egymásban. Talán Pacifica "tehetetlensége" miatt van ez, dehát akkor meg is érthető.
    Leoról csak anyit hogy a sorozat bohóca és kész :)
    Ami még nagyon tetszett hogy akiket a sorozatban jobban megismertünk karakterek, a végén visszatérnek, nem csak egy jelenetet kapnak, az egész sorozatban fontos szerepet játszanak!

Hát kb ennyi, nagyon tetszett az anime, asszem párszor majd még meg fogom nézni.