kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    Utolag is Buek mindenkinek. Valahogy annyira nem volt mostanaban erkezesem animet nezni, hogy a topicba se akartam belesni, ne spoilerezodjon le a sorozatok fele :)

Ami az eladasi listat illeti: tok hulyek ezek a japanok, hogy a ****ba fogyhatott a Maji de Watashi...bol 10x annyi mint a mirai nikkibol?? Az elobbi mar az elso epizoodnal is fajdalmas volt, a masodiknal meg siman bekerult a veletlenul sem megnezni dobozba nalam. A mirai nikki ezzel ellentetben olyan jo, hogy nem birtam nem vegigolvasni a mangat kb egyultohelyemben. A Chihayafuru annyira nem csoda, hogy nem fogy, leven kicsit sem shounenfight, de orulok neki, hogy vegig fogjak vinni.

A working sikere meg kb senkinek sem meglepi szerintem, tuti befuto meg 1-2 folytatasra is siman.