Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Sztem a code geass is jo helyen van :)
meg angel beats is...
a többi már valoban nem a legjobb...

de amugyis ez a lista hülyeség, mert mindenkit más érdekel és más miatt fog anime-ket elkezdeni nézni :)
van aki a mecha-kat nézné, van aki vmi krimit, van aki szerelmes sztorit, stb. :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
"Angel Beats!"-szel sincs baj.
Azt én is ajánlanám kezdõ animésnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Szerintem a Code Geass helye is érthetõ.
armageddon666
1. Clannad / Clannad – After Story
2. Code Geass
3. Angel Beats!
4. Mahou Shoujo Madoka Magica
5. Natsume’s Book of Friends
6. Nichijou
7. Hanasaku Iroha
8. Gosick
9. Kimi ni Todoke
10. K-ON!

TOP10 anime amit animét nem nézõknek ajánlanál, lol :D Ezt én besorolnám a TOP10 legszarabb top10 lista dobogójára :) Egyedül a Clannad a helyénvaló szerintem, esetleg a Kimi ni Todoke lányoknak.

@

armageddon666
Nyugi, mondom semmi probléma :D

@

RelakS
nekem a pokoli lány live action van meg.
Csak belenézni sikerült eddig, de elég zs kategóriásnak tûnik annak ellenére, hogy némelyik karakter mintha csak az animébõl lépett volna ki

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
"Saishuu Heiki Kanojo - <2006>"

Elõször is leszögezném: életemben még nem láttam anime-live actiont .

A film nézésekor, az elején, még morfondíroztam a hatalmas megfordításokon , de kb. 10 perc után tojtam rá, és megpróbáltam a lehetõ leginkább függetleníteni a kettõt egymástól...
...sikertelenül.

Nem lesz kedvenc stílusom a "Live Action".

Bár volt néhány jelenet, amikor szabályosan lúdbõrös lettem, és megemelkedett a pulzusszámom is , mert annyira eltalálták, s jobbnak is éreztem, mint az alap(rajz)sztoriban, mégis inkább langymeleg volt a cucc.

Az anime filmesebb, élõbb, emberközelibb volt, esendõ(bb) lelkekkel, remek hangokkal.

Ettõl függetlenül, nem bánom, hogy megnéztem a 2 órás filmet.
Köszönöm az ajánlását!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Siii...amilyen unalmasnak hittem ezzel a visszemlékezös dologgal, a végére nagyon bejött a rész...Mashu meg még mindig a legjobb benne... :D

Gosick 16: index II-ota tudom, de ez a rész eleje csak megerösitett abban, h az apácák örültek és félelmetesek... :D
Ha meglátok egyet az utcán inkább a másik irányba megyek <#idiota>
Amugy jo rész volt már nagyon várom a többit :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
kellett 20 rész mire rájöttem, hogy római k. egyháznál felvételi követelmény a megõrülésre való hajlam.....így már minden érthetõ....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Nem számítottam rá, hogy ez a kis elõrevetítés ekkora problémát fog okozni. Elnézést kérek akkor.<#zavart2>
LasDen
ore-tachi...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
ez miben? :D

LasDen
még jó hogy mutatnak valamit azért....:D
bár azt nézve mit csináltak még érthetõ is valahol...

Nyitójelenet nagyon kész, hogy lehet ennyi minden ilyen rövid jelenetbe sûrítve? :D

armageddon666
Ha problémázok az nem így néz ki :D Szerintem mire az Index kettõhöz jutok addigra már elfelejtem ezt az egészet.

@

Zomil
még 3sincs...most komolyan ezen problémázol? :D

armageddon666
De nem is az Index IIt hanem az Index IVt spoilerezted el :DDD

@

Zomil
jah tök jo megkapom a mai gosick adagomat is... :D

Nocsak, mai is van Gosick rész? :)

Máté94
C-ben értenek a legjobb részkor való vágáshoz. :)
Lelouch
Az ED agyalágyultabb... :D
Lelouch
Oda szoktam írni ha komolyabb dologról írok, de most nem tartottam fontosnak. Amúgyis, miért olvasol el olyan spoilert, amit egy 2. évados hozzászólásra írtam? :D A listád alapján még nem láttad az Index II-t, és úgy tudom allergiás vagy a spoilerekre. -.-
LasDen
katte ni kaizo bõõdületes baromság....shaft hozza a hülye formáját...:D
az opening agyalágy....kész...:D

Lelouch
Szerintem se volt nagy szám eddig, de spoilerek alapján az S3 érdekesnek tûnik.
BEAST
Nekem tetszett mindkettõ. Fõleg a második évad vége. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Shana3? Az 1 is nyögvenyelõs volt, a kettõt asszem már meg sem néztem, de amilyen visszajelzéseket olvastam siralmas :D

@

armageddon666
A spoilerhez odatehetted volna, hogy novella spoiler vagy valami.

Egyébként szerintem jó hogy így beszél :) A minimisaka beszél nagyon furcsán, de már nem emlékszem hogy :D

@

LasDen
ennyire unalmas szar gosick részt....az utolsó pár percet már nem bírtam, kinyomta a picsába...:D

Lelouch
Ez mekkora, Kaiji utalás a KamiNomi mangában. :D
Ezzel most sokat nõtt a szememben a mangaka... :D
BLOODY MAIDEN: JUUSANKI NO SHIMA

http://www.mangafox.com/manga/bloody_maiden_juusanki_no_shima/

Egy szép nyári napon Nagiata (lándzsavívó) klubb tagjai félreesõ rossz hírû szigetre mennek lazítani éppen péntek 13-án (Komolyan) szóval nem meglepõ hogy egy maszkos pszichopata gyilkos is feltûnik és elkezdi hölgyek számának intenzív csökkentését.

Szerencsére úgy tûnik történet is van szóval remélhetõleg nem valami "Friday the 13th part 14: Jason Goes Japan" lesz a történetbõl. A manga meglehetõsen véres plussz felsejlik valami rejtély is háttérben + valamint nem hiszem hogy a lándzsavívásban jártas lányok majd csak simán hagyni fogják hogy felszeleteljék õket. Viszont elég sok van belõlük szóval van egy olyan érzésem hogy mellékszereplõnek lenni itt sem lesz kifizetõdõ dolog.

Az elolvasásra szánt idõt megéri aztán meg majd kiderül sikerül e normális sztorit kanyarítani mellé.
Lelouch
Még nincs hivatalos bejelentés, de biztosra vehetõ. Van elég népszerû és kelendõ ahhoz, hogy ne hagyják félbe a sztorit. Railgun 2 is esélyes, de szerintem a Shana3 elõtt egyik se lesz még.
Zomil
biztos lesz, elég nagy siker szvsz :)

LasDen
lesz s3???

Lelouch
Az S3-ban még tuti nem lesz benne.
LasDen
én pont azt szeretem bennük, hogy így beszének.....az elsõ évadban a mini-misaka inkább idegesítõ volt, de most valahogy jól adagolva teljesen jó...:D

BEAST
Nekem tetszik, hogy így beszélnek. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
s4-ben? még 3sincs... :D

Lelouch
Engem a MISAKAkban az zavar kicsit, hogy így beszélnek. Kezdhetnének ezzel valamit... :D
Kiváncsi vagyok Misaka Worst is így fog-e beszélni majd az S4-ben... :D Remélem nem.
LasDen
index ii egybõl élvezhetõbb mikor touma nem akarja megmenteni az összes fûszálat, nem oktatja ki az összes idiótát, index nem olyan mint egy rinyáló pincsi kutya és kevesebbet szerepelnek is, a MISAKAk meg több szerephez jutnak.....mondjuk az eredeti misaka az már nagyon irritálóan tsundere.....accelerator meg hogy folyton próbál menõ lenni...:D

a 18. a legjobb rész eddig....

armageddon666
:DDDD

@

IMYke2.0.0.0
Jaj, ez rossssuul hangzik...
De, majd este, majd este, majd este... nem kérdezek még rá!

LasDen
ha csak ez lenne az egyetlen dolog....

IMYke2.0.0.0
Az animében fordítva mentek mindig - bal oldalon a lány, jobb oldalon a fiú.

A Live Actionben meg ezt látom, belenézéskor:

IMYke2.0.0.0
Nekem 2 nap kellett hozzá.
Igaz, non-stop megy a könyvtári gép. Tavaly októberben hagytam bekapcsolva, és azóta 3 alkalommal állítottam le én, és kétszer volt éjjel áramszünet...

LasDen
de gyorsan....nekem legalább 1 hét volt mire lejött asszem...:D

IMYke2.0.0.0
Yeah - megvan a Saikano Live Action is. Este megnézem :)))

LasDen
C milyen elmélkedõs, visszatekintõs rész volt....aszittem a 2. fele recap lesz, de csak ment a beszélgetés....:D jó volt....

IMYke2.0.0.0
Amikor nézek egy alkotást és találok benne ilyet, akkor igen, kigyûjtöm - de csak abból, amit nézek.
Mert, gondolom, a neten sok ilyet lehetne találni...

armageddon666
ezeket gyûjtöd? :D

@

LasDen
az ilyen kamu nevekbõl eddig a legjobb a place promisedban volt a pepsi-popsi átírás......:D