kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Spoilerekkel tarkított vélemény:) az olvassa aki látta az Evangeliont és MAi Hime-t is

A kulcsszó az animekkel kapcsolatban számomra az, hogy emberekről van szó.... Éppen ezért vannak jó és rossz oldalaik... (nem beszélve az evangelion érzelmileg csődtömeg szereplőiről akikből csak úgy dőlt a patetikus önsajnálat:D) ÉS szinte mindig minden szereplőnek a cukormáz vagy a felszínesség alatt van egy lelkivilága... Pl.: Mikoto azért szeret a Mai hime-ben mindenkit egyformán, mert 1 valaki van akit mindenkinél jobban szeret és az a bátyja... és érte mindent megtesz, vagy Mai szintén mindent megtesz azért, hogy az öccsét boldognak lássa... Szerintem nagyon jól kitalált a Mai hime egész storyline-ja egészben néhány kisebb értetlenséggel ugye megsózva. (ugye mikoto Childját a végén legyőzi Mai childja mégsem tűnik el Mikoto bátyja.. én ezt nem értettem...)