kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Underdog
    Én is beleegyeznék, ha lenne itt normális adó ami animékat sugározna, bár azért azt el kell ismerned,hogy kényelmesebb az,hogy te akár megnézhetsz egyszerre akár 3 részt is vagy ne adj isten az egész sorozatot egy nap, ha tudod vhonnan szedni.

Bár ami a magyar anime adót illeti, inkább nézem japánul és angol felirattal, vagy néhány esetben angol dubbal. Meg az igazat megvallva azért szeretem japánul nézni mert hihetetlenül illenek a hangok a karakterekhez/szereplőkhöz, és nagyon jól elő tudják adni.

A magyarok által szinkronizáltat vhogy nem kedvelem, legalábbis sajnos van egy-két anime amit hallottam...hááááát, vhogy elmaradt pl a német szinkronok szintjétől. Persze van amit nagyon telibe kaptak (pl anno a DBZ, meg most az Inuyasha, bár azt már nem nézem(láttam az egészet :)