kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Nah hogy ne legyen annyira kihallva a topic:
    Guilty Crown 6. része után egy kis vélemény:
    Sztem vmi borzasztoan gyenge rész volt ez a 6. Eröltetett hülyeségekkel, logikátlanságokkal.
    Sima látvány"film", ha nem anime lenne simán rámondanám, h Micheal Bay rendezte...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Értem én, h anime meg h nem valoságos, de amikor Gai szemben a mecha-val miközben az max. 10méterröl tüzelt rá felugrott a tetejére és szétlötte egy kis kaki fegyverrel...nah ott lettem kész a résztöl...Érdekes más animekben ekkora baromságok nem tudnak zavarni de itt nagyon...az meg, h Shu még mindig mindent elhisz amit Inori mond meg pláne poén lévén, h az elözö részben kiderült, h végig a képébe hazudtak, de valahogy mostmár elfelejtette.
    Mondjuk az sem volt semmi ahogy Gai nagylelküen feláldozza magát...nem hiszem el, h nem lehetett volna valami rakétával lelöni, ha már olyan iszonyu magas a fejlettségük...Ráadásul Iniro természetesen mostmár kiderült h vmi természetfeletti izé, föleg a pisztolyos lövöldözése után.

Ez még rosszabb, mint a szokásos 1szezonra esö shounen animek...