Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Miért is jó, hogy a tájképet kitörölte az a két agyilag kihívásokkal küszködõ?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
やられたらやり返す。倍返しだ!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sokáig gondolkodtam, hogy ezt a teljes verziós fandubot feldobjam-e a nagyérdemû elé, mert az igazat megvallva más terveim voltak vele, de mivel ilyen nagy érdeklõdés volt a TV-s verzió után úgy éreztem, hogy nem tarthatom vissza. Szóval itt volt a "nyufi" és hagyott hátra nektek valamit:
Bleach opening 8
A youtube leírásban van egy mp3-as link.
Kommenteljetek ha tetszik.
GGnél is eltértek már azért az X"re, de a kezdet ott is az volt 😄
@
amit irtál spoilerbe meg szép... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként nem tudom merre fog tovább haladni a sztori, mert 2. évad már nem nagyon lesz... Konkrétan teljesen ki lett hagyva most egy szereplõ, aki késõbb fontos szerepet játszana.
Sajnos az emberek szvsz manapság is élveznének egy ilyet nézni...
Lelouch: Szemét spoiler volt ez...szép lassan jelöltem ki és ezt kapom....de jobbis hogy nem lövöd le...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az OP amúgy nem rossz, ezt a részt már különösen várom... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
azt meg csak megjegyzem, hogy ezt az egész gyilkolós börtön vidámparkot baromságnak tartom....a halál futam is hasonló koncepcióra épült......de amíg szórakoztat, kikapcsol addig nem érdekelnek ilyenek 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akkor HA jön pcre, akkor valszeg ez jön. Remélem ^^
@
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
A harcban és vérességben némileg helyre sikerült hozni az elõzõ 10 részt. bár a szövegek klisések voltak mint a fene de a vége emel a pontszámon. Mármint nem a legvége hanem a vége küzdelmek.
Among 502 female respondents in their 20s, these were the top choices:
1 Film otaku 31.9%
2 Music otaku 27.3%
3 Consumer electronics otaku 22.5%
4 Health otaku 20.9%
5 Anime otaku 19.5%
és akkor pár kép az otakuhoz kapcsolódva...mondjuk szerintem nem feltétlenül jelenti...😄
A magyar feliratra várva most is csak átpörgettem. A jelenet benne van, amit beraktam, a helyzethez képest nem is olyan vészes cenzúrával. 😄 Ami viszont aggaszt, az az hogy egy elég fontos szereplõ teljesen ki lett hagyva. :S
Az egyetlen halott Sayaka, aki így simán harcban meghalt a fiúért, csak most nem vált Oktavia-vá, de önként választotta ezt.
Én a végén úgy értettem hogy MINDEN mahou soujo egyesül a Madoka entitással ha elesik, nem csak Homura, neki csak azért változott meg a fegyvere mert ugye az új világban nem volt Madoka akit megmentsen, így más kívánsággal vált mahou soujo-vá tehát nem az idõmanipuláláshoz van köze.
Zomil, Nagypénteken Jézus kereszthalála történt, a feltámadás 2 nappal késõbb van, de ez részletkérdés, attól még tényleg ehhez a gondolatkörhöz kötõdik.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Homura kivánsága ugye az volt, h megvédhesse Madokát...és mivel madoka kávzi isten lett...ebböl következik, h Homura erejének is meg kellett növekednie, meg ugye láthatod, h már képes Madoka ijját is megidézni.
Ugyebár Madoka megemliti, h még találkozni fognak.
A végén pedig, valoszinüleg már akkora ereje van, h felkerül Madoka "mellé", szoval ö is istenné válik. (az, h most ez miért ilyen sivatagos helyen azt nem tudom)
Végülis Madoka volt isten, Homura meg egy proféta, csupán nem terjesztette a Madokaizmust... 😄
De amugy is szép kis IRL utalások vannak benne, mert ugye pont nagypénteken adták le az utolso 2részt, ekkor jézus ugye feltámad és megszabadatitja az embereket a büneiktöl(nemvok vallásos, ha tévedtem valahol ki lehet javitani), Madoka is szinte ugyan ezt tette, csak ö nem az összes emberrel, hanem csak a mahou soujo-kal 😊
Kellemesen profin indult a sorozat, nagyon felszökött a minõsége, ám szerintem az utolsó két rész lehetett volna jobb is. Nem tudom hogyan. Pl. a Homura sétál fekete angyalszárnyakkal a sivatagban rész nem tudom mi lehetett 😊 Vannak spekulációk egyébként a befejezésre?
@
Az, hogy Japánban bukott az Elfen Lied engem nem izgat. <#hehe>#hehe>
Az már jobban, hogy (talán emiatt, is) nem készítenek a mangából további anime etapot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.