kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Ao no exorcist vége: Nem volt rossz, de annyira nem is dobtam el az agyam töle...föleg az végén az anime original befejezés nem tetszett...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez az érzelgös sátán nagyon gáz volt, h azért kell uj világot csinálni, mert a szerelmével ezt álmodták meg...

Egy olyan 8/10-et adnék rá, végülis a vége kivételével egészen tetszett.
    A filmet annyira nem várom.

Dantalian no shoka vége: Nah hát nekem ez nagyon tetszett. Kamisama dolls mellett ez volt a másik kedvencem a szezonbol. Egyszerüen annyira jo hangulata volt az összes résznek...Nagyon furcsa volt ez az epizodikus megoldás, mert sztem ilyen anime-t nem láttam ahol ne lett volna szinte semmilyen fötörténeti szál és mégis nagyon jo volt.
    Számomra 9/10, és az opening nekem a szezon legjobb op-je :)
    Egyedül azért vagyok szomoru, mert OVA már nem lesz(mondjuk most hirtelen nem tudom miért, csak olvastam valahol, h lefujták) :(
    Pedig ebböl is szivesen néznék még 1évadot. A szereplök is nagyon jol eltaláltak voltak, érdekesek voltak, jo volt a személyiségük.A grafika is nagyon szép és egyedi volt. Szivesen láttam volna több részt a könyvégetö párossal, ök is nagyon tetszettek.
    Eléggé kiált egy 2.évadért. Mivel LN adaptácio igy gondolom anyag lenne hozzá még.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl. a fehér haju lányrol kb. semmit nem tudtunk meg azon kivül, h Huey vmi örök idökön át tarto fogságbol akarja kiszabaditani.
    Olvasgattam és több 5let is van rá ki lehet: egyrész arra gondolnak, h a 3 kapuör alteregoje egyben(vagyis, h belöle jött létre a többi olvasás hercegnöje). Másrészt egy olyan 5letet is olvastam, h ö Pandora(itt az utolso részben volt egy láda amiböl fekete izé jön ki, meg ugye a minotaur kapuör).
    De igazábol fogalmam sincs ki lehet ö :S