Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csak a Blade maradt az import cuccokból, ugye?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kisse spoilerebb spoiler:
WWFSMD?
@
...
Monjuk azért hozzáböffenthetne õ is valamit :D
himitsu - titok
naisho - az is lehet titok, de még más is (sajna nem értem... ráadásul a goo azzal jön, hogy ugyanaz, minta naishou <#idiota>#idiota>)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bakuman end - az lett a vége, amit a mangások is írtak...mondjuk gondoltam, hogy ez lesz...:D
meg ez az új szerkesztõ....a korábban olvasottakból ítélve nem sok jó sül ki belõle, de látszik is rajta...:D
a Nizuma amennyira az elején unszimpatikus volt a végére annyira lett kedvelt...:D
jöhet a következõ szezon...kár hogy csak õsszel....
"Szerk.: Elfen Lied banner alatt írva - nem izgat, hogy van 11 kötetnyi manga belõle, én mozgóképes folytatásra vágyom." -bõl az a benneres rész arra vonatkozott, hogy miközben írok, a szövegdoboz felett aranyos kis Lucy néz rám, és bár a Spriggan-ból létezik 11 kötetnyi manga, én mégis, Spriggan-sorozatra/folytatásra vágyom.
Más kérdés, hogy légi-folyosónyi magasságba ugrálgatnék, ha hirtelen jönne egy "Elfen Lied"-folytatás :))))
Szerk.:
Szerintem, azzal, ahogy végzõdött, épp a lehetséges folytatásnak adott teret... a kis srác mondatai... és a vég-látkép...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elfen lied: tedd egy videóba a képeket és akkor mozgóképek lesznek...:D (szar poén tudom)
Na, ennek jó lenne egy folytatás - fõképp, hogy az egyik szereplõ utalt is arra, hogy máshol vannak még "dolgok"...
Maxi-ajánlós-anime-movie annak, aki még nem látta!
Szerk.: Elfen Lied banner alatt írva - nem izgat, hogy van 11 kötetnyi manga belõle, én mozgóképes folytatásra vágyom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az meg hogy most már nem indul újra a rendszer, az gondolom azért nem zavar senkit, mert eddíg is a templom mosta az emberek agyát hogy elégedettek legyenek (a csillag felé imádkozásnál), szóval most már elõbb utóbb maguktól is kedvük támad kilépni belõle még mielõtt megint összeomlana.
pl. miért kellet a phryne hozzá(mármint az eredeti rendszerhez)
vagy ugyebár most hogy többet nem indulhat ujra a rendszer ez senkit nem zavar? :D
vagy most attol, h a "lélek és test" eggyé vált ettöl hogy indult ujra az egész rendszer?
Persze annyira nem zavaros, mint ahogy leirtam, csak itt is mint ahogy a legtöbb anime-nel csak a lényeget mondják el a végén tömören :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
@Zomil:
WWFSMD?
Kicsit zavaros számomra a vége, h most akkor mi van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
eh, 2 #43495 van :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szerencsere amit most talaltam 1.11 et az csak japan angol felirattal.
esetleg magyart tud vki hozza?
Akkor Április 15, Takebayashi, este hét?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
Legkonyebben ugy kulonboztetheto meg hogy 1.0 vagy 1.11 hogy az 1.11 filmben az a jelenet mikor a csaj vezeti az autot es mondja hogy Shinji, varj meg, az elobb van mint a telefonalos jelenet. Mig az osszes feliratban a legelso dolog az a telefonos jelenet. Es persze a kozepe sehol nem meccsinggel. :(
most szedek egy masik 1.11 est amiben remelhetoleg lesz angol felirat
Sokszor mondtam már, de tényleg ez a legidegesítõbb a hárem mûfajban, hogy gyakorlatilag nem is lehet kapcsolatokról, vagy karakterfejlõdésrõl beszélni, mert minden haladás az epizód végére elfelejtõdik.
Nem azt mondom hogy az egész menjen át színtiszta, páros romantikus komédia mûfajba mondjuk a Toradora/Nogizaka Haruka szinten, csak hogy legalább ne felejtenék el teljesen, hogy a mostani évad végén már éppen csókolózni akartak.
Tudom, túl sokat kérek. :P
Bár engem az elsõ rész utána lévõ két arc se nyûgözött le annyira... :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
WWFSMD?