kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    A night raid jo tortenet, nekem tetszett, sajnos meglehetosen kis erdeklodest mutattak iranta a fordito csapatok, nagynehezen 4 kulonbozo csapattol sikerult osszeszednem az epizodokat. Ha van belole valami jofele batch, az erdekelne.

Hype tema: Nekem eddig a hypeolt animek kozul kifejezett csalodas volt a Baccano, a Durararararararara es persze nagyon nepszeru az index is pedig szerintem bunrossz. Voltak olyan hype darabok amik szerintem kb az atlagost utottek meg, de annak nem voltak rosszak, pl Haruhi. de voltak azert nagyon pozitiv csalodasaim is, pl az Eden of the Easttol meglehetosen tartottam amikor belekezdtem, azota meg mar tobbszor elmelaztam rajta, hogy megvegyem a BReket. Lehet karacsonyra meglepem magam veluk.

@Levente: Az uj logod nagyon jo!