Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra értelmetlen...másoknak még ettöl lehet jo 😊
Engem nem nagyon hozott lázba, jobban szeretem az olyan részeket ami a történetet viszi elöre. Csak ugye mivel a Higurashi története be van befejezve igy sokat nem is lehet hozzá tenni. OVA-kat nem nagyon szoktam nézni. De persze ez szigoruan magánvélemény 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Persze azért megnéznék én is egy Umineko Chiru animét, de most ezért értelmetlennek titulálni egy kis plusz Higurashit... :] Még ha nem is VN-sztori lesz feldolgozva, attól még simán lehet jó...
Hogyhogy?Már várom csütörtök óta,mikor jönnie kéne,már szombat van...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én csak elmondtam, h inkább egy Umeniko 2. évadot látnék szivesen, mint egy értelmetlen 4részes ovát...ennyi...
Persze, ha a VN-böl veszik, akkor még lehet jo 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ahogy ígértem itt a maradék videó is.
Digimon Tamers opening version 1 hungarian fandub
Digimon Tamers opening version 2 hungarian fandub
Egyenlõre ennyi. Majd még jelentkezem új videóval. Hamarosan indul a blog amin megtaláljátok ezeket mind.
Jó szórakozást!
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Következõ találkozó a Bambuszliget étteremben? Ha legalább rajtam kívül három embert érdekel, akkor rendelek egy 50 darabos szusi kóstolóra beváltható "kupont". Összesen 8450Ft (16900 helyett), és április 4 - augusztus 31 között érvényes.
Nno, érdeklõdõ? Ha 8-an összegyûlünk, lehet, hogy 2-t érdemes rendelni.
Emmeg reklám: Ha valaki a Bónusz Brigádhoz regisztrált, még az is beszállhat megfelelõ létszám esetén.
Az ajánlat még 4 nap 12 órán át érvényes
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
the total number of listed episodes is 24 regular episodes plus the special."
24 rész....jól hangzik...csak legyen jó is....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
nna, elvileg itt arról van szó, hogy van egy php, ami generál neked egy képet. A kép generálása abból áll, hogy véletlenszerûen kiválaszt egyet egy könyvtárból, és azt ráhúzza a vászonra.
Mivel minden képfrissítéskor lefut a script, ezért minden alkalommal más képet választ, és rak rá a vászonra.
Kb ennyi, semmi ördöngõsség.
Ha nem lennék lusta, meg lehetne oldani, hogy egy adatbázisban kotorásszon inkább, és akkor már naplózhatná, hogy melyik kép hányszor volt, így a késõbb jövõ képek többet jelenhetnének meg az elején.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
így még talán meg is nézem...báár....
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.