Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Szerintem mondjuk a Rei pont tesz hozzá annyit a sztorihoz, hogy érdemes legyen megnézni. Egy próbát szvsz mindenképp megér...
armageddon666
<#worship> version 2
nagyon jó lett, köszi hogy megosztottad 😄

@

Zomil
Épp azért várom, mert ez is 2. évaddal lenne teljes, mint a higurashi. Félkészen meg nincs kedvem megnézni ugy, h nincs esély 2. évadra 😊

Számomra értelmetlen...másoknak még ettöl lehet jo 😊
Engem nem nagyon hozott lázba, jobban szeretem az olyan részeket ami a történetet viszi elöre. Csak ugye mivel a Higurashi története be van befejezve igy sokat nem is lehet hozzá tenni. OVA-kat nem nagyon szoktam nézni. De persze ez szigoruan magánvélemény 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Umineko, nem Umeniko... Amúgy nem értem miért várod annyira a 2. évadot, ha még az elsõt se láttad... 😄 Szerintem nagy badarság és ellentmondás az egész alaphelyzet... Ráadásul elég gázul van adaptálva a VN-t ismerõk szerint. Nem csoda, hogy a rossz adaptálás után a DVD/BD eladások terén is teljes kudarcot vallott a stúdió.
Persze azért megnéznék én is egy Umineko Chiru animét, de most ezért értelmetlennek titulálni egy kis plusz Higurashit... :] Még ha nem is VN-sztori lesz feldolgozva, attól még simán lehet jó...
berlinboy6329
Fractale 10. részéhez nincs sub?😮

Hogyhogy?Már várom csütörtök óta,mikor jönnie kéne,már szombat van...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
"The first volume will adapt the original software's Batsukoishi-hen storyline, while the remaining volumes will have all-new original stories. "
Zomil
Most mégis miröl vitatkozol? 😄

Én csak elmondtam, h inkább egy Umeniko 2. évadot látnék szivesen, mint egy értelmetlen 4részes ovát...ennyi...
Persze, ha a VN-böl veszik, akkor még lehet jo 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Azért nem biztos, úgy tudom voltak nem adaptált szálak is a VN-ben, még a lezárás elõtt játszódóak, azok közül is lehet az egyik, 4 rész az pont egy átlagos Higurashi szál hossza.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Szerinted ez a 4 rész gátolja meg a stúdiót abban, hogy elkészítse az Umineko 2. évadot? Az elsõ évadba belebuktak, lehet nem is lesz folytatás.
Zomil
Nem csak akkor már inkább Umeniko 2. évadot csinálnák meg 😊

Lelouch
Ez olyan meglepõ? 😄 A sztori érdemi része már le lett zárva a Kai-ban.
Zomil
hát az nem sok...gondolom akkor ez is olyan lesz ami nincs is benne a VN-ben :S

Lelouch
Ja, 4 részes OVA lesz.
Zomil
Csak 4? :S

LasDen
ez a rideback jó csak a fizika nagyon szar...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok!

Ahogy ígértem itt a maradék videó is.

Digimon Tamers opening version 1 hungarian fandub

Digimon Tamers opening version 2 hungarian fandub

Egyenlõre ennyi. Majd még jelentkezem új videóval. Hamarosan indul a blog amin megtaláljátok ezeket mind.
Jó szórakozást!
armageddon666
Ezt figyelemfelkeltõbbre! 😊 Nekem tetszik az ötlet. Bónusz brigád jó. Rajtuk keresztül voltam lõni 😄

@

armageddon666
Zan Sayonara Zetsubou Sensei így a feléig felfelé ívelt 😄 remélem tovább tart a tendencia.

@

LeventeV
kösz szépen. hétvégén meg is nézem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

IMYke2.0.0.0
Igen. Privátban küldöm a beszerzést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Igen, az is...
LeventeV
blu-ray is?

Győri Devi
én bennevagyok!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RelakS
(figyelemfelkeltõ szöveg)
Következõ találkozó a Bambuszliget étteremben? Ha legalább rajtam kívül három embert érdekel, akkor rendelek egy 50 darabos szusi kóstolóra beváltható "kupont". Összesen 8450Ft (16900 helyett), és április 4 - augusztus 31 között érvényes.
Nno, érdeklõdõ? Ha 8-an összegyûlünk, lehet, hogy 2-t érdemes rendelni.
Emmeg reklám: Ha valaki a Bónusz Brigádhoz regisztrált, még az is beszállhat megfelelõ létszám esetén.
Az ajánlat még 4 nap 12 órán át érvényes

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
"The official website of the Steins;Gate television anime series confirmed on Saturday that the ninth and final Blu-ray Disc/DVD volume of the anime will include a special.
the total number of listed episodes is 24 regular episodes plus the special."

24 rész....jól hangzik...csak legyen jó is....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Bourne nekem nem jott be de a higashi no eden megvasarlasan mar parszor elgondolkodtam

WWFSMD?

Máté94
Forte 08. Animany-n. 😊
Lelouch
Már rég kijött.<#smile>
LeventeV
a második movie kijött már, vagy még kell rá várni fél évet?

LeventeV
4 rész után nálam sima 10/10. most valahogy nagyon jól esik ez a fajta történet.

LasDen
jaja...😄 és szerintem a filmek is jók voltak....

LeventeV
elkezdtem a Higashi no Edent. nagyon bejön, tiszta Bourne <#eljen>

Lelouch
Ilyen sokáig gondolkodtál a válaszon? XD
Máté94
Köszönjük szépen, véleményt nem kértünk.
Máté94
Most valahogy csalódtam az egészben, nem értem miért...
Máté94
Puella 10. US-en!^^
RelakS

nna, elvileg itt arról van szó, hogy van egy php, ami generál neked egy képet. A kép generálása abból áll, hogy véletlenszerûen kiválaszt egyet egy könyvtárból, és azt ráhúzza a vászonra.
Mivel minden képfrissítéskor lefut a script, ezért minden alkalommal más képet választ, és rak rá a vászonra.
Kb ennyi, semmi ördöngõsség.
Ha nem lennék lusta, meg lehetne oldani, hogy egy adatbázisban kotorásszon inkább, és akkor már naplózhatná, hogy melyik kép hányszor volt, így a késõbb jövõ képek többet jelenhetnének meg az elején.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Máté94
Az új Higurashi 4. részes sorozat lesz. 😊
Julius 21.-én indul. 😄
LeventeV
Ghost Hunt és Psychic Detective Yakumo-hoz hasonló animéket tudtok mondani?

Lelouch
Na akkor erre is lehet majd várni...<#shakehead>
LasDen
"A sticker on NisiOisin's Hanamonogatari light novel is confirming on Tuesday that a theatrical film adaptation of the author's Kizumonogatari light novel has been green-lit."

így még talán meg is nézem...báár....

LasDen
a szezonnak most lesz vége aztán akkor lehet nézni õket...😄

BEAST
Tényleg jó sokszor láttam, de most valami új jobban érdekelne 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
SnoF-et a 7végén megint ad ki az animany 😊

LasDen
nézd meg azt a monogatarit vagy mi az amit 1000x láttál...😄

BEAST
Néznem kellene valamit, de semmi nem jut eszembe ami érdekelne is :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
há jöjjön...én arra már nem nevezek be...😄

BEAST
Remélem jön rögtön az s2! 😄

LasDen
egyre nagyobb fos ez az IS....komolyan ez a rész még a többit is alulmúlta...szerencsére már csak 1 rész és vége...😄

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.