FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Vá, most ahogy ennyit beszélgettünk anime zenékről, megint átnéztem én is a kedvenceimet.
Olyan rohadt egy érzés ez, ahogy egy jó zene abszolút visszahozza azt az élményt hogy milyen érzés volt elsőre átélni a sorozatot, de csak a nosztalgia marad utána, mert tudom hogy soha többé nem fogom még egyszer ugyanazt érezni, még ha újra nézném a sorozatot, akkor se. Ilyen az Evangelion OP, a Scrapped Princess 1. OP, vagy az Azumanga ED.
Legjobb példa:
Olyan kellemesen melankólikus, az ember legszívesebben szinte fölkapná a motyóját és erdőn-mezőn-búzaföldeken keresztül menne világot látni, de közben meg tudom, hogy hiába kezdeném el akár csak újranézni is a Spice and Wolf-ot, két rész után megunnám, mert nem egy intenzív sorozat, így nem marad más, csak az emlék, hogy annak idején milyen jó volt megnézni.