Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
dragon crisis tök semmilyen volt....se jó se rossz....ez így 0 volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Ohh, szoval akkor ez is ilyen nem befejezett cucc...kár :(
Az opening nagyon jo azzal a rengeteg nekomimi-vel... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch

A helyzet még mindig ugyanaz, a manga azóta is szünetel. A közeljövõben biztos nem lesz 2. évad.
LasDen
úgy tudom nem lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PetruZ
Az nekem nagyon tetszett, alig várom már a 2. évadot (ha lesz majd valamikor). :)
Zomil
Igy 2 rész alapján tetszik a Nyan koi :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gyõri Devi
tudjuk h hazudol!!!

やられたらやり返す。倍返しだ!

armageddon666
Annyira azért nem érdekel :) általában random fölösleges dolgok voltak ott, esetleg aktuális témában példák. Természetesen nem stoppolom le...

@

Seth
Akkor ne stoppold le. Egy japán sem tudja elolvasni ezeket az 1 másodpercig olvasható feliratokat. Majd második alkalommal ,direkt azokat elolvasgatod.

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
nekiálltam Zan Zetsubou-Senseinek, de megöregedtem... nincs már erõm minden 2. képkockánál lestoppolni. Ami viszont így második rész elsõ 2 perce után érdekelne: Az írásjelek végig ki lesznek rakva? :D (, meg pont, meg fejkiáltójel)

@

LeventeV
kösz a válaszokat. nekikezdek aztán majd leírom milyen változásokat tapasztaltam az agymûködésemben :P

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Frosty01
pedig qrva jó volt anno, hosszú és fárasztó nyári melónap után benyomtam 1-2 részt és kikapcsoltam az agyam rajta :D

practitioner of the forbidden arts of death

LasDen
jah...rá volt írva...március 13...O_O

Gurren
én itt kapcsoltam ki

http://www.youtube.com/v/reJFCM632jU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zomil
jo, de google tököm tudja, h a legfrissebbet dobja-e ki(mármint az adott táblázatbol a legfrissebbet) :)

Mal-on amugy hol keressek rá?

LasDen
0,5 perc volt megtalálni gugléba....de fölmész malra beállítod a keresést és kész....az se sokkal több...:D

Zomil
Amugy szoljatok le nyugodtan, ha hülyeség, de nem lehetne a bannerba berakni egy linket az épp következö szezon anime-iröl? Sokkal kényelmesebb lenne, mint itt a hsz-ek között visszakeresni :)

Ruley
Leginkább olyasmi mintha a késõbbi Moe sorozatok prototípusa lenne, még nem teljesen vannak benne kikristályosodva azok a formulák, emiatt részben közhelyesnek, részben viszont eredetinek hat.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
ezek nekem is bejöttek...de a Daioh szerintem is szar....

Zomil
Nem kövezek, mert nem lehet vevö mindenki az IQ pusztito humorra :D
Mondjuk én még nem látta, de tudom, h elég beteg...
Mondjuk nekem a Dokuro-chan, Excel Saga, meg a most látott Sno is bejött...szoval én vevö vagyok az efféle agysorvaszto humorra :D

Gurren
az, ráadásul szar is.

jöhetnek a sziklák.

LeventeV
Az Azumanga Daioh agysejtpusztító féle vígjáték?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Frosty01
ah. hát remélem nem szarakodják el, és gyorsan kijönnek a folytatások szépen sorban :D

Malakai
Lesz egy ova április végén, második szezonnal lehet várnak a mangára.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Frosty01
most végeztem a high school of the dead (a halott tejeszacskóscsöcsök támadása!-val) ettõl eltekintve, tud valaki valamit, hogy lesz e folytatása, mikor és satöbbi? :)

Máté94
Nekem a végén a yuri kiss tetszett a legjobban, a két TV-s csaj között. :D
armageddon666
<#eljen>

@

Zomil
Fight Ippatsu! Juuden-Chan!!-t végignéztem :)
Jopofa sorozat volt, bár kicsit cliffhanger-es a vége, csodálkozom, h nincs 2. évad. Ecchi-vel nem sporoltak benne a tuti, söt...néha már-már a hentai határát feszegették... :D Összességében tetszett, megérte végignézni, kellemes szorakozás volt.
Viszont:
Azt emlitették valahol, h mi a francért is kell feltölteniük az embereket? Mi hasznuk származik ebböl? :D
Azt meg még mindig nem értem, h miért kellett állandoan bepisilniük(illetve értem, de mégse :D), ez az egy dolog nem tetszett benne.

Gyõri Devi
Ahogy olvasgattam nem is szükséges hozzá csak egy kicsit jobban megismerjük a szereplõket. A golden wingset meg állítólag érdemesebb kihagyni mert az elég gyengus lett.

Efti: mert CR ripjét használják

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
Level E ep10bol van tiszta valtozat, ami nekem van (megjegyzem persze horriblesubs) abban nincs terkep

WWFSMD?

Ruley
Én nem láttam benne térképet, a <60CD59D9> számú kiadásban legalábbis, csak egy rövid felugró szöveget, gondolom annak is ehhez volt köze.

Level E 10. részében viszont volt egy csúnya térkép, annak van tiszta változata?

Ruley
Nem, pont az elsõ rész megnézése után olvastam hogy azok elõzmények, és azokkal ajánlott kezdeni, akkor meg gondoltam most már hagyjuk, talán majd a végén. :P

efti
amik kint vannak gosick ep10-ek azok mind foldrenges terkepes verziok, vagy van mar normalis?

WWFSMD?

Gyõri Devi
ááá elõbb belebírtál kezdeni mint én!!!
amúgy elõtte megnézted a filmeket vagy nem?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ruley
Én meg mégis elkezdtem nézni a Legend Of Galactic Heroes-t.

12 résznél tartok, és eddig végig tetszett, pedig állítólag csak 20 rész után kezd beindulni.

Abszolút átjön az a klasszikus, ûrcsatás, Asimovos sci-fi hangulat, az hogy régi az meg még csak ad ehhez a hangulatához. (eddig csak 2 ezredforduló elõtti animét láttam, az Evangelion-t és a Lain-t, és ugyanezt egyikrõl se mondanám el, azok nem öregedtek ilyen szépen)

RelakS
XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
semennyit csak látni akarom a filmet és már nem nagyon bírom a várakozást....így is sokat kellett várni hogy megjelenje, de erre még jön a faszom rumble, akik még akkor is gyorsabbak lennének ha nem csinálnak semmit.....

RelakS
mennyit fizettél nekik, hogy ennyire bosszant?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
december 25-én jött ki az anyag.....fordítja az a kurva rumble csak nem képesek normális tempóban csinálni semmit ezért 1 sima rész 1 hónap, 1 movie meg szerintem legalább fél év hogy basznának tevét.....

efti
Raw van ahhoz rendes? Nem lehet hogy aszert nincs felirat mert nincs meg hozza az anyag amit le kene forditani?

WWFSMD?

Zomil
ja akkor már értem... :)

LasDen
a kurva Gintama movie miatt....

Zomil
most milyen felirat miatt idegeskedünk? :)

Zomil
Hát az ecchi-vel nem sporolnak az biztos... :)
Viszont nem értem, h:
miért kell állandoan bepisilniük... :S
mondjuk az sem semmi, h a srác lazán veri öket baseball ütövel... :D

LasDen
aggyák ki azt a szart és lenyugszom....

Máté94
:DDD
Seth

PSN ID.: Beegabor

LasDen
kezdek kifogyni a türelembõl....én ezt már nem bírom....faszom rumble bazmeg, hogy nem képesek egy kurva feliratot megcsinálni idõben...faszom 3 hónapja ülnek azon a szaron...de ha legalább helyzetjelentést adnának, de 1 kurva hónapja lófasz hír sincs....faszom elegem van....elegem elegem E-L-E-G-E-M....nem nem nem nem nem nem nem nemn nem nenem nem nem neem....ÁÁÁÁÁÁÁá

Máté94
Welcome to the Space Show: nagyon jó, tessék megnézni. :)
Máté94
Nagyon is jó az. :D