kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    ON

Kicsit vegre volt alkalmam a ptw listammal foglalkozni es megneztem rola ket rovidebb darabot:

Battle Angel Alita: jofele oldschool anime, kisse ugyan nagyon tomoritettnek tunt a tortenet es bar nem tudom a manga mekkora reszet olelte fel, mert az 9 kotetes tortenet, igy is ertheto es kovetheto, sot elvezheto is volt.

Layton Kyouju to Eien no Utahime: Igazabol ez meg epp hogy csak anime, siman elmenne amerikai rajzfilmnek, de annak viszont nagyon is jo. aranyos kis detektiv tortenet, apro kis feladvanyokkal. Sajnos nem sok eselyt ad a sztori sajat elmeletek gyartasara, minten puzzle hamar megoldodik, de mivel azok erdekesek es jol kitalaltak ezert igy is elvezheto maradt. Kisse tulzasnak tunik igy utolag a 1080p hozza, mert a kepi vilaga tavolrol sem olyan huha, de nem tudtam ellenallni a szeneslanyok ilyen kiadvanyanak.