Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
akkor te nem ismered ezt a képet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Az ilyen idiótákat kellene az epicentrumba költöztetni:

"the figure companies:"Just as keikaku" -fixed

Note: Keikaku means plan"

Bammeg, nem tudja ám kiírni angolul... <#falbav>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
még ehhez tartozik:
"The broadcasts of several anime programs are being or will be pre-empted by news coverage of the earthquake."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

Seth
Én meg majd alig fogom várni a 9. részt,mert tudom hogy vmi nagy dolog fog benne történni, méghogy hazavágja 😄

PSN ID.: Beegabor

LasDen
én 2 részt láttam és egy büdös szót nem értek....😄 bár én openinget és endinget nem szoktam nézni csak 1x az elején.....

armageddon666
Aki viszont látott akár csak 1 részt is belõle, annak kb. hazavágja az egészet 😊

Illetve aki nem látott még, de meg szándékozza nézni...

@

IMYke2.0.0.0
Lám-lám, a spoiler-kérdés...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ruley
Aki viszont a mai részt csak ma fogja megnézni, annak eléggé csúnyán le tud lõni a végérõl egy csattanót.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Én meg láttam 8-at és ez igenis eléggé nagy spoiler...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
Minek? Aki nem látta az úgysem érti.Én sem láttam még belõle egy részt sem, semmit nem jelent ez a "spoiler"

Zomil
omg ezt valaki törölje ki gyorsan....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
12 részes lesz, és ne spoilerezz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért nem volt OP az elején, mert az egész az elsõ epizód elõtt játszódott, az epizód vége volt az elsõ rész op-ja elõtti jelenet. Vagyis akkor "kezdõdött el igazán" a sorozat, ahogy azt elõször láttuk, és így már az is elég egyértelmû hogy a fõcímdal Homura szemszögébõl értendõ.

Ez az egyik legkreatívabb OP használat amit valaha láttam, csak hát érteni kéne hozzá hogy mirõl van szó. 😛

Zomil
Jo de miután megcsokolta én még mindig nem tudom eldönteni... 😄
Valahol a kettö között lehet...

Amugy tudsz még ilyesmi anime-t mondani? 😊

Jakuza001
Valamint remelem kevesebb Ecchi.

armageddon666
nooo, én yesyvel nézem :S hol késlekednek?!

@

Ruley
Madoka 10

Ha nem ismerném Urobuchi Gen-t, azt hinném ez után a rész után egész jó esély van egy Happy Ending-re. Még két rész van hátra, és csak ketten maradtak harcolni, ebbõl ha Madoka Mahou Shojo lesz akkor boszorkány lesz és game over, ha nem, akkor Homurának egyedül kell harcolnia, ami esélytelen.

Vagyis mindenképpen meg fognak halni, és vissza a történet elejére, ahol még azelõtt teheti helyre a dolgokat hogy elkezdenének meghalni.

armageddon666
huh, elkezdtem olvasni, utána láttam meg mibõl van a spoiler...
Majdnem beleolvastam a lényegi részbe...

@

LasDen
igen az sokunkat idegesítette....Homura meg mondta, hogy ilyen kettõs a dolog és az dönti el milyen legyen, aki megcsókolja...😄

Malakai
Pontokat remélem nem fogsz külön linkelgetni...
Mert az nem kerül be!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
madoka 10:

oke, valamilyen szinten vegul sejtheto volt valami ilyesmi, de akkor is: azta@#$%&!!

WWFSMD?

Győri Devi
egy adag baseballos anime banner
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

RelakS
Vagy az 'A Lonely Girl On The Planet Hostel'-be <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Győri Devi
átmegyünk color rangersbe és csinálunk helyet XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
igen, 19 stex tovabbra is, mivel mas felvetes nem volt. Foglalas nincsen, remelem azert 4 fore lesz asztal 😊

WWFSMD?

Zomil
Amugy meg nézek mást...most fejeztem be a Sekirei 2. évadját és iszonyat jo volt.
Már várom a 3. évadot...bár ebben a 2. évadban joval több akcio volt, mint az elsöben 😊

Viszont az baszottul idegesit, h Minato meg a tesoja mindig elkerülik egymást, ezért Kuu-chan sosem találkozik a testvérével... -.-

Homura meg érdekes eset, most nem tudom eldönteni, h fiu v lány, szvsz most valahol a 2 között lehet... 😄

Szvsz jopofa sorozat, remekül el lehet tölteni vele az idöt 😊

Tudtok még ajánlani ilyesmi anime-t?

Zomil
Nem nyavajgok...najo picit, de nem nagyon szoktam a forditonál irkálni...az meg hogy ide beirom hát jajj...tudtommal egy US-es se irkál ide 😊

"Emberek, ha akarsz vársz a minõségi szubra, vagy nézed mással"

más sub nincs...épp ezt mondtam, h kár h nincs... 😄

LeventeV
<#idiota><#eljen><#eljen><#taps>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

RelakS
humiariból

Máté94
Újra meg kell néznem a sorozatot és onnan kivenni képet. 😄D
LasDen
persze mondjad...😄 de azokból már csak holnap lesz valami...vagy szombatoon....

Máté94
*.*
Rakhatok még párat amibõl lehetne? 😄DD
LasDen
dzsászt fór júú...😄

Máté94
Nem értek hozzá. 😄
Lelouch
Csinálj egyet te... 😄
Lelouch
Igen, kb. ilyenre gondoltam. Azért a türelemnek is van egy határa.

Én is próbáltam ma összedobni pár bannert, de elég nehéz olyan képeket találni, amik kivágva-méretezve ne nézzenek ki gagyin...
Máté94
Yakuindomo! 😄D
Már csak Ichizon kellene 😊)
LasDen
ott van a Souten Kouro....13. részig létezik angol felirat...azon túl semmi....azokat is itt ott találod meg....lassan 2 éve haldoklik...de hogy mé....😄

mai adag....😄

Máté94
Én nem szoktak nyavalyogni, ha nincs felirat. Van egy csomó más, amit meg lehet nézni amíg lesz hozzá felirat. Ennél a dolognál teljesen megértem ha csúsznak vele.

Türelem rózsát terem. 😄
Lelouch
Thank you, Captain Obvious... 😄

Miért, mi a bajod azzal? Gondolj bele, ha nem lenne angol sub se jódarabig... Akkor gondolom te is "nyávognál". 😛
Máté94
Emberek, ha akarsz vársz a minõségi szubra, vagy nézed mással, vagy ott az angol. 😊

Nagyon nem szeretem amikor valaki nyávog, hogy mikor lesz már új rész... 😊
Zomil
Én már annak is örülök, h adnak ki uj részt... 😊
Kár, h nem csinálja másik fordito csapat is a sorozatot, mert US minöségi munkát csinál meg minden, de akkor is jo lett volna, ha nem lenne ekkora lemaradásuk :S

Lelouch
Hát végülis már lassan vége az egésznek...
A következõ arc amúgy két részes, ha már ennyit kellett várni remélem kiadják egybe...
Máté94
<#eljen>
Zomil
Akit érdekel, Index II-röl US forumban:
"No emberek, elkezdtem nagyüzemben fordítani, szal' elõleg gyanánt szerint hétvégén kaptok egy vagy két részt, hogy ne sóvárogjatok hiába."

Malakai
24h alone!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
Forever alone!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Seth
Aha,ott ülök és várlak benneteket 😄

RelakS
És onnan írogatsz telefonon? XD