FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
megnéztem Redlinet....te jó ég hogy ez mekkora egy kibaszott jó film volt. egy végletekig kidolgozott gyönyörű szépen megalkotott világ egy tuskó egyszerű történettel és rengeteg látvánnyal akcióval nyakon öntött film. szinte elaléltam az élvezettől tényleg annyira iszonyú szép volt az egész (fullhd még rátett) és a 2 verseny meg lélegzet elállítóan fantasztikusak voltak, főleg a redline....agyam elszállt olyan jó volt...:DD
egyetlen problémám volt, hogy az ágyból nézve alig láttam a feliratot (kb 15-20%-ának a szövegről le is maradhattam :D), aminek szerintem fordításában is vannak turpisságai (néhol mintha rövidebbre faragták volna a mondatokat)...
de ezen túl megvagyok elégedve 111111110%-ban
igazából egy nyári hollywoodi blockbuster filmhez tudnám hasonlítani, ami kurta jó, élvezetes, de kikapcsolhatsz és csak gyönyörködni kell a látványban...:D
a madhouse ezzel visszanyerte a bizalmamat, amit korábban szépen elherdáltak...:DD
megkéne nézni a Travat is....