Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Csütörtök van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seth
Nem mára lett megbeszélve?

PSN ID.: Beegabor

Malakai
Stex köpés innen, de mostmár tuti, hogy nem érák majd rá. :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakS
csak hogy holnap tudjam, mikor ideje indulnom ... meg hova <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
Ideje indulnod😄

PSN ID.: Beegabor

RelakS
szóval még mindig 19:00, Stex?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg, már épp hiányoltam a vér megjelenítését a Tales of Symphoniában, erre azért megmutatták azt is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Újfent örülök, ha ilyenekben nincs igazam - a release összesítõ oldalakon nincs infó BD-krõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
LeventeV
d-grayt nem is találtam, se-t meg még nem kerestem.
márc. 23-án az összes rész kijön ami még hátravan?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Ez így nem teljesen igaz, 25. részig már kijött BD-n a Soul Eater, márc. 23-án meg jön ki a sorozat második fele. A D.Gray-Man-bõl is jött már ki BD-n jópár rész, de upscale úgyhogy felesleges beszerezni szvsz.(már ha egyáltalán be lehet. 😛)
LasDen
akkor csak lesz Soul E BR me Rumblenél olvastam róla, hogy majd csinálják...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Soul Eater: BD nincs, csak DVD és (Full)HD (ez alatt sajnos lehet bármi, upscale, vagy HDTV-rip)
D.Gray Man: BD nincs, csak TV

LeventeV
kösz a választ. LasDennek is kösz.

Lelouch
SE-bõl sztem tuti, D.Gray-Man-bõl meg max upscale 720p-s van.
IMYke2.0.0.0
Ezt a Lloyd-ot úgy fejbebas...vágnám egy döglött hallal, hogy lefordulna a szikláról. Önzõ geciláda.

LasDen
van SE-bõl BR...vagy lesz...nemtom...de 720p is van...valahol...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
a Soul Eaterbõl és a D-Gray manbõl készült blu-ray? vagy van valami 720p-s verzió belõle?

LasDen
persze hogy van...én csináltam...😄

efti
huh...mostani Oniikoto epizod volt talan az eddigi leg....elborultabb

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az Iroha vs Nao fele ki tudja jobban meghulyiteni Shuusuke-t verseny... nem ujdonsag, de ez a sorozat biztos nem lesz vetitheto az uj cenzura szabalyok mellett...meg macskakkal es pingvinekkel se

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Ha már unjátok az egykaptafás sorozatok, akkor: Uchuu Show E Youkoso - ajánlom, jó kis szórakoztató filmecske, a kedves-gyerekes-kalandos fajtából.
Nekem tetszik (most megyek vissza tovább nézni).

Jakuza001
Mivel en irtam rola, igy javitalak. 41934

Es nem erdeklodtem az anime utan csak az eloszereploset emlitettem meg. 😄

Raadasul ha jol emlekszem akkor a cim sem helyes, mert Uchū senkan Yamato ugyanugy a cime, mint az original animenek es a wikipedian helytelenul irjak.

IMYke2.0.0.0
Supēsu Batorushippu Yamato - ez az élõszereplõs, tudom.
De én az animére gondoltam.

Chrome-ban sokkal szebbek a bannerek vazz, mint Mozillában.

Máté94
US is most fejezte be 😊
Jakuza001
Ahogy nezem a Sekirei 2-hoz is van felirat.

LINK

Jakuza001
Ezt te benezted, annak koze nincs az eloszereplos moviehoz. 😄

IMYke2.0.0.0
Space Battleship Yamato-ról nem tudom már ki érdeklõdött, de Full HD és 720-as release is létezik belõle.
Így kell keresni: Space Battleship Yamato: Resurrection Movie - 0

IMYke2.0.0.0
Hú, a Gunslinger Girl banner nagyon ász lett!

Ruley
Legalább most lesz mirõl beszélgetnünk egy darabig, ha gyakrabban jelennek meg azoknak a bannerjei amikrõl éppen beszélgetünk. 😛

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

IMYke2.0.0.0
Belépek, és a Sekirei-es banner(em) fogad. <#buck><#worship>

Malakai
A rúnákkal nekem mondjuk nem volt bajom, legfeljebb, hogy nem volt túl szerencsés a kompzíció azzal az elrendezéssel, de ez így jó, a rúnák úgyis már túl Madoka geek. 😊

@arma: Egyébként végül inkább hozzá is festettem bal oldalt, kb az A betü jobb oldalától balra azt már én maszatoltam oda, azért látszik is kicsit. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Nah engedtem a nyomásnak, remélem igy már mindenki elégedett 😊
Jah és nem sértödök, nyugodtan szoljatok, ha vmi nem tetszik(de azért azt ne várjátok, h 1ember miatt esetleg megváltoztassam 😛 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
cimekben en altalaban a MAL-os verziokat szoktam kovetni, nem is vagtam mi akar lenni a Puella, amig utanna nem neztem wiktionary-n

WWFSMD?

Malakai
Jah ilyen is van, tudjamisén honnan, de alternatív címekben szerepel anidb-n. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
A Toriko-t adja majd helyette a vetítõ csatorna. Hogy most miért nem lehetett átrakni más idõpontba azt nem igazán értem, csak találgatások vannak azzal kapcsolatban, hogy miért hagyják abba... A nézettsége több volt mint elég mindenesetre...
Ruley
Magical Sketch?

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Malakai
Lényegében mind be lett rakva, ami ellen nincs különösebb kifogás (mint Zomil elsõ Madokása esetén a különbözõ háttér volt elsõ nekifutásra).
Ahhoz, hogy elbírálás legyen elõbb ki kéne találjak valami bírálati alapelveket.
Bár, hogy a cím pontos legyen rajta az mondjuk fix, emiatt még mindig szúrja a szemem a Madokás egyébként. 😄
Mert van Puella Magi Madoka Magica, vagy Mahou Shoujo Madoka Magica, vagy Mahou Shoujo Madoka★Magica, vagy Magical Girl Madoka Magika, vagy Magical Sketch, de simán Puella Madoka Magica nincs. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeventeV
lehet tudni miert?

Lelouch
Ja, nem lesz. :S
LeventeV
MAL beallitotta a db kai-t 98 reszesre. ezek szerint nem lesz buu?

efti
Armageddon, Relaks: penteki talihoz privben kuldtem telefonszamot

ha valaki meg jonne szoljon es megadom neki is

WWFSMD?

Zomil
Tudtommal amelyik ellen nem tiltakoztak nagyon sokan az egyböl be lett rakva 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

efti
wow 😊 jova lett hagyva valamelyik nevezettem kozejuk?

mas: Kimi ni todoke 9
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
uuuuuu...huuuu....tyuuuu...eljutottak egyrol masfelre!!! oda vagyok fobbenve meg vissza

WWFSMD?

Máté94
Katte ni Kaizou-ban és Sket Dance-ben segítek 😄
De, mondjuk a tanulás...majd megoldom. 😊
Malakai
Igen, de egyébként amíg 2 volt addig is keveredtek. 😊
A helycsere azért, mert Hmuda - akinél eddig volt a banner - nem aktív ugye már SG-n (bár mint látni azért olvassa 😊, így nem õt kéne zaklatni az új bannerekkel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
jah 😊
Az egész át lett rakva Malakai táhelyére és oda lettek feltöltve az ujak is.

LeventeV
most latom csak, hogy 1 banner van. akkor most az ujakat osszekevertuk a regiekkel?

LeventeV
jo lett<#taps><#eljen>. kosz<#worship>

Zomil
maradjunk annyiban, h irják igy is ugy is 😊

Lasden: igen, ez lenne a tuti megoldás... 😄

szerk: pl mal-on is

Győri Devi
vagy kirakunk egy nagy transzparenst hogy itt a tali 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!