kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Hát a Hellsing egy olyan anime ami bele a lecsó közepébe és ott is maradni... Nem tisztáz semmit nem mond el semmit a végén a fővámpír aki Alucardal (gyk Anagramma>>> Dracula) megküzd szinte a semmiből került elő az hogy honnan jött ki küldte kik ovltak a neovámpírok vagy honnan jötteksehonnan nem derült ki.. nekem nagyon nagy hiányérzetem volt a Hellsing után.

Másik: Gundamok: Szerintem névsorrend szerint mehetsz végig az összes sorozaton. mind más de mint lentebb írtam ugyanarra épít. Egymás alternatív universei azonos teóriával de különböző nevekkel személyiségekkel és történelemmel történésekkel. Mindenképpen a Seed-et hagyd a végére.

MAcross: ÉN ott az eredeti Macross sorzattal kezdeném (80-as évek szal készülj fel a grafikai sokkra) Azután Macross : Do you remember Love következzen utána jöhet a Macross II sorozat ez az eredeti Macross után játszódik. Majd a végén ott a MAcross 7 sorozat és a MAcross 7 Dynamite és van egy 40 perces episode amit küln megcsináltak mozi minőségben elég jól néz ki:) a Macross 7 nagyságrendekkel szebb mint az eredeti macross ám teljesen más... HA megnézed látni fogod. elsőre meghökkentő:) de ahogy elmályedsz benne egyre jobb, csak sajnos a főhősről alig lehet megtudni bármit is. Viszont a van egy két karakter ami nagyon jól ki van dolgozva.