FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ok. Én csak azt mondtam hogy nekem a Hellsingben van/volt hiányérzetem.
Hellsing:
Hát jó a történet, jó a kidolgozás, és szép a grafika, de korántsem teljes a sorozat. Nagyonsokminden lezáratlanul maradt, vagy lezárult, de nem tudtunk meg róla sokat (vagy szinte semmit. PL.: Helen -ha jólemléxem ez a neve-)
Vagy pl a vámpírok történetéről is mondhattak volna többet. Akkor a vámpírgyártó társaságról is, vagy Incognitoról is alig-alig volt valami. PL van mestere, ő eleinte letagadta, ki az, és milyen téren befolyásolja ez, őt? A kedves Tiszt Kisasszonyról is alig van info, Victorianak igazán lehetne valamivel nagyobb szerepe....Mivan Mickel meg a haverjával? Ő tért vissza végén? Hogy került oda, és hogyan? Tudtommal kinyírták (bár lehet hogy nem ő volt hanem a haverja)
Szal, elég kidolgozatlan, és még lehetne bővíteni a kérdéslistát, de már mind1.Mentsége legyen az, hogy 13 részbe nem lehet sokat belesűríteni, és inkább a fő történetre van kihegyezve az anime. Nos, az nem is volt rossz....