kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #48342
    nah végeztem Nodame Cantabilevel...tokkal vonóval (höh, ide illó szólás)
    az egész sorozatról, fantasztikusan jó volt az egész történet szépen elmesélve, lassan építkezett, de nagyon jól...az első sorozat után a Paris fejezet kicsit gyengébbre sikerült az elsőnél, pedig komoly probléma nem volt vele. viszont a finale valami fantasztikusan jó volt a hullámzó nodame és a döntés képtelen Chiaki (picit zavart is, hogy teljesen egyértelmű mit akar de nem mondta ki egyértelműen) eltávolodása majd újra egymásratalálása...noda és stresemann találkozásának jelenete a vége felé egészen érzelmesre sikerült (az a rövidke pár perc)
    és az első évadhoz képest animációban is hatalmasat javult a sorozat, mert végre az orkesztra már nagy totálban is mozgásban volt nem csak mikor közelről mutogatták a hangszereket...és a zenék is kivétel nélkül jók voltak, bár nem teljesen az én stílusom...:D
    és a szinkronhangokról még egy kicsit....az biztos, hogy az eredeti japán sokkal jobb, de Tokaji Csaba és Dögei Éva tökéletesen hozták a játékot...Tokaji Csaba és Seki Tomokazu hangja nagyon hasonlóak, néha aszittem, hogy a Tokajit hallom olyan volt...:DD