Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
a normálisat vagy definiálnom kellett volna, vagy lehet elég lett volna vastagon kiemelni... 😊

@

LasDen
énekeljétek a pi piru piru pi piru pít és megtaláljátok egymást...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Névtáblák? Vagy a ragyás szõrös arcról, hosszú hajról, színes hátizsákról, mangás pólóról, animekarakteres telefondíszítõrõl felismerjük egymást? esetleg valami normálisabb módszer egymás megtalálására? 😄

@

armageddon666
kezdetnek jó az 😊

@

Győri Devi
úgy tûnik, hogy 4en leszünk veled együtt (efti RelakS én)

やられたらやり返す。倍返しだ!

armageddon666
On the other hand, the fifth commercial has his name romanized as "Kyubey", which resulted in controversy.

meg akkor már Kyuubee is lehetne.

Devi, olyasmire gondoltam, hogy végül kik jeleztek vissza?

@

Zomil
katte ni kaizou még jonak is tünik 😊
de mint mondtam van kivétel...ilyenek a simán slice of life-ok mindenféle csavar nélkül 😄
valahogy azok nekem unalmasak, nem hoznak lázba 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
akkor készülhetsz sket dancere, a channelre meg katte ni kaizou-ra...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
wiki szerint is Kyuubey 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nekem tetszik 😊

Győri Devi
nincs változás

やられたらやり返す。倍返しだ!

armageddon666
Arányok jobbak. Esetleg ha Archer feje kicsit kilóg? Kard talán jobban látszik. Aztán lehet már túl sok macera egy banneren 😄 Egyébként simán fasza így is, meg eredetileg is, így jobb mindenképp.

Egyébként Fate/Stay Night banner van most épp 😄DD

---

taliról infó?

@

Malakai
De ez, csak zummolva, vagy belefirkálva lehetne jobbrább rakni õket, eredetileg úgy is próbáltam (közelebb), csak úgy a kardok mégkevésbé látszanak kardnak.

Updateltem #42219-et, így jobb?
Szerk: Szerintem arányok jobbak, a kardok meg végülis úgyse látszanak rendesen ilyen kivágásnál.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Ez nagyon jó lett. <#eljen><#hawaii>
armageddon666
Szerintem illik a többi közé. Kicsit talán üres a jobboldal. Ez a kép a teljes szélességében? Ha nem akkor egy kicsit jobbra tolhatnád esetleg.

@

Máté94
Marad mint a kettõ, illetva Zomil kijavítja a "Kyuubey"-t egy u-ra.
Malakai
Nem a legjobb, csak mögé****va <#circling>, be se raktam a többi közé (egyelõre).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
szép vektoros kép, de #42211-gyel én 100% egyetértek.

és választani kéne, mert egyébként túl hasonló a két elképzelés.

@

Máté94
Fene tudja hogy írják, össze-vissza.
Akkor már miért nem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Incubator?
😄DD
Máté94
Na, dupla helyett.
Tehát új alap Kyuubey bannerhez.
armageddon666
Most meg törölted Máté 😄DD
---
találkozó hogy áll?

@

armageddon666
LIFO

Ez tény.
Szerintem meg most hat zsúfoltnak, úgy hogy gyakorlatilag alig van rajta valami.
Kyubey hivatalosan 1 u 😄

de remélem nincs sértõdés meg semmi ilyesmi belõle.

//Kiütöttek, szóval duplikálás elleni védelmi sor//

@

Zomil
Jah, de Máté feliratát is szivesen nézegettem...mondjuk azt az "anime-t" nem néztem végig... 😄
Amugy meg eddigi észrevételem szerint általában nekem is azok az anime-k jönnek be, mint neked eltekintve egykét kivételt...

Ruley
Szerintem is így lenne jó, olyan stílusosan minimalista lenne, hogy csak egy fehér banner, és rajta egy :3 arc.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
Igen, de madokához eléggé szorosan hozzátartoznak a runák 😊
Simán fehéren csak cim/anime felirattal meg tulságosan üres lenne. Legalábbis szerintem 😊
Sajnos nem tudok olyan bannert csinálni amelyik mindenkinek tetszik 😊

Lelouch
Abból szvsz. nem nagyon lehet értelmesen kinézõ bannert összehozni, 200 képpont magasságba sûrítéshez nem túl elõnyös az a plakátos kép...
armageddon666
Nem azért mondtam, mert szabvány lenne, hanem mert speciel úgy jobb lenne. De mindenesetre a Kyuubey felirat és a rúnák szerintem nem kellenek rá. Egyszerûségben lenne a szépsége, illetve a cím meg az ANIME akkor is kerülhetne kijjebb. Illetve ha már QB nincs rajta, akkor meg máris a sarkos elrendezés jobb.

@

LasDen
ilyen sokat számít a személyem vaagy mi??? 😄

Zomil
yay, akkor kötelezöen nézös... 😄

LasDen
Ricz meg én...mer ha tetszik, akkor közösbe fogjuk....

Máté94
Ricz-ék csinálni fogják, tehát nézzük.^^
Zomil
hát leirás alapján nem tünik rossznak 😊

LeventeV
nem akar csinalni valaki egy bannert az unlimited blade works-bol? (a plakaton szereplo kepbol)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
nemtom mit magyaráz, de ez alapján nem olyannak néz ki, ami nekem tetszeni fog....de majd kiderül...

LasDen
jah értem...😄

Máté94
Így van. 😄
Zomil
forditok: meglátta a baka test-es banner-t, ezért megnézte az elsö részt és még mindig tetszett neki... 😄

LasDen
fontos ám...mert a felkiáltó jel nélkül az emberek nem fogják tudni, hogy akkor ez most mi akar lenni....jah...fontos...télleg...
2. sort nem értem...😄

Máté94
Hát fontos, mert cím. 😛
Ettõl a Baka banner után újra megnéztem az elsõ részt, megint jót nevettem rajta. 😄D
RelakS
HMuda bannere leszedve

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
ha ennyire fontos csináld meg...én nem fogom...😄

Máté94
Angel Beats! az felkiáltójeles! 😄
LasDen

Zomil
Addig is lehet olyat játszani, h ugyanaz legyen a 2 banner... 😄

LasDen
új helyre kerültek a bannerek és az egyik a régi a másik meg az új....majd ki lesz véve a régi...gondolom...😄

Jakuza001
Meg mindig nem ertem miert van 2 banner.

Lelouch
Köszi... 😄
LeventeV
jofelek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
Jolvan csak, mert arra gondoltam, h:
akit megmentettek sikitos csajt akár el is vehették volna a jelét harc nélkül és mivel ö már nem lenne sekirei igy nem lenne akkora gáz, ha elmenekülnének 😮

BEAST
kiesik a játékból és bedarálják xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."