FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #4827 tegnap hajnalra befejeztem a wolf's raint
a karakterek jók, és végre a főszereplőket nem féltucatnyi nő rajongja körül. A történet összeáll, de a vége nem tetszett, se fülse se farka befejezés az utolsó 3 percben. A világ érdekes, egyedi, de csomo dolog csak azért van ugy, mert csak (pl. a paradicsom), mélyebben nem akartak/tudtak(?) belemenni, mert akkor ellentmondásokba bonyolodtak volna. A zene kiváló, habár angol - nem is értem miért.
A 15-19es rész nagyon lehuzo volt, itt négy rész egymás után csak visszaemlékezés, a korábbi részek jelenetei kiemelve egy-egy szereplő szemszögéből, pár mondat egyedi kommentárral. Egy-egy ilyen még elmenne, de hajnalban nagyon dühös voltam hogy már a harmadikat kell áttekernem, mert semmi nem történik (meg aztán egy negyediket is...)
Hogy ajánlanám e megnézésre? igen, de tizes skálán nálam olyan 6-6.5et érdemel. Najó, legyen 7, de akkor rendes voltam.