kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Engedjétek meg. hogy jelentéktelen életem egyik kellemes csalódását megosszam veletek.

Megkaptam a sims 2-university-t. Gondoltam jó poén lesz beköltözni a Hinata-Házba.
    Na, nézzünk hozzá tervrajzot, vagy vmit. Amíg keresgéltem le-le ragadtam 1-2 résznél. Közben megjött az asszony, mivel nem mindig méltányolja "érdeklődésem tárgyait", nem voltam hajlandó azonnal kikapcsolni.
    Szóval az első 17 részt végignéztük (én megint) és majdnem hisztizett mikor fél 11-kor kikapcsoltam, hogy "most már hazaviszlek"!
    Nem egy nagy "anime néző" úgyhogy csodélkoztam rajta, hogy tetszik neki. De hát mért ne tetszene ami jó, az jó.

Lám lám mit tesz 3,5 év együttlét! Ki tudja lehet, hogy idővel rá tudom venni a komolyabb hangvételű alkotásokra is!

Szóval ennyi, nem nagy szám, de nekem kellemes élményként marad meg a szivemben.