Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yakumora 5/10et adtam kicsit uncsi
やられたらやり返す。倍返しだ!
azt hiszem elkezdem a Psychic Detective Yakumo-t. latta valaki kozuletek? milyen?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A
a vn-hez nincs kedvem, nincs valahol osszefoglalva a tortenete? esetleg ha olvasta valaki megosztana velem?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egesz jo volt, nekem bejott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A
Mindenesetre jo volt, elso reszek alapjan a Code Geass ugrott be nekem , hogy hasonlit hozza, aztan mas iranyt vett kesobb a tortenet.
Kozepen volt egy vagy ket gyengebb episode, de osszesegeben nem rossz meg igy sem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én legalábbis nem játszok ilyen atlasokkal, meg hasonlókkal fordítva. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Umineko no Naku Koro ni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez még talán nem spoiler tages dolog, nem? 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezzel nem kellett kinlodni, hamar vegiglehetett nezni.
@
Nem véletlen írtam, hogy ennyi erõvel vissza lehet menni odáig, hogy a készítése során is lehet, hogy használtak olyan raszteres képeket, amik tömörítettek voltak, így még a tömörítetlen nyersanyagon is lehetnek efféle képhibák. És akkor oda ne menjünk, hogy a vektoros részeit is gyakran 720p-re renderelik, aztán az emberek húzzák a szájukat mert upscale az 1080p. És a nyersanyag tömörítése még csak ezután jön.
A dolog viszont a vízjelbõl és egy online újratömörítésbõl indult és arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem biztos, hogy az olyan sokat rontott rajta, hisz az eredeti ami fel lett töltve, lehet, hogy egy lossless tömörített screenshot volt, tehát az még az eredeti rip minõségét tükrözte és amit látunk nem a feltöltés utáni jpg-re jpg-el való újratömörítés hibái.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ettõl függetlenül az mpeg4 (szerû valami... fura, hogy pl az MPCHC nem látja a BD-eket) és társai elvileg kulcskockákat használnak, utána meg a mozgásból illetve a mozgás hiányából adódó eltéréseket használják fel. Agyontömörítés esetén ezért van, hogy villan egyet a kép, szép tiszta lesz, majd elmosódik, és ezt kb másodpercenként ismétli (ha másodpercenként van kulcskocka)
Amúgy most fejezték be a GiTS: SAC-ot az animaxon. Hát ilyen véget... baxákmeg :S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
やられたらやり返す。倍返しだ!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
24 frame/seccel szamolva tehat 24MB masodpercenkent. Egy ora az 3600 masodperc, tehat egy oranyi tomoritetlen anyag 24x3600=86.4GB
egy bluray lemez ha ket reteges akkor 50GB fer ra. Figyelembe veve, hogy hangrol meg nem is beszeltunk, ezert kb a harmadara kell tomoriteni a kepanyagot ahhoz, hogy egy masfel oras film elferhessen egy lemezen. Harmadara tomoriteni pedig alighanem nem megy vesztesegmentes eljarasokkal.
ugyhogy alighanem az eredeti anyag is mar veszteseggel tomoritett, vagy a DVDhez hasonloan csak minden valahanyadik kep a valodi kep (DVD-nel minden 5dik, blu raynel fogalmam sincs)
WWFSMD?
Az online tárhely nem a videóból mentette ki valószinüleg a képet, hanem egy kimentett képet töltöttek fel és ami lehetett lossless. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Persze írhattam volna valószinüleget is. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sorozatokat 720ban szoktam nezni, de ami mozi, azt lehetoleg 1080ban. Gin'iro no Kami no Agito pl beszaras olyan szep, de a sky crawlers is nagyon huha. Az egyetlen animem ami blu rayen van meg a ff7 advent children complete, na az pedig leirhatatlan. Csak azt kezdem banni, hogy maradtam a 42"-nal, pedig anno nagyon szemeztem a 47"-sel is..
WWFSMD?
de ezt meg most hallottam elõször, hogy otaku helyett aszondják, hogy Akiba féle hobbi...😄
Amúgy inkább az a fura nekem hogy a vonalak jó része mintha nem lenne éles, hanem olyan ragyás az oldaluk
(\__/) ( X.x) ( } . { )