FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Most néztem meg a A begyűjtő című japán filmet... Azt hiszem az amcsik tanulhanának ebből, hogyan is kell akciófilmet csinálni.... Látványban odavert mindennek amit eddig láttam mind a csata mind a harci jelenetek a végén a Happy end kicsit furcsa volt de végiggondolva meg is érthető. Bár én jobban örültem, ha úgy van vége ahogy hittem, hogy vége lesz mert az anime-k után erre számítottam:) csakhogy ez közönség film és nem a japán közönségnek szólt:)
Jó volt na minőségi akciófilm:) csak ajánlani tudom. Aki szereti az animeket azoknak meg főleg mert végig olyan volt intha egy élőszereplős animebe csöppentem volna.. Kb ilyen hangulatúként tudnék egy animefeldolgozást elképzelni.
Utóirat.: Ugyanezt írtam a Most láttunk filmek rovatba, de ide hozzáteszem, hgy egyes jeleneteknél vártam már a buborékot vagy a hülyefejes rajzokat annyira jól el voltak találva a poénok:D
Trystnek tuti tetszeni fog ugyanis isteni a látványvilág!!!!!! ÉS a Story sem rossz... bár japánhoz képest elég kommersz de én nem tudtam felállni előle...