72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jahh megnéztem:) Nem rossz bár a katarzis még várat magára:D -
nem akartam, csak mondtam, h ezt látni kell!!!! ^_^ -
most szedem a 172-173-174-ik részt ne lődd le a poént:) -
olvasta valaki az új Bleach mangát?
na mind1. aki még nem, az tegye meg, mert durva... -
próbáltam én is magyarázni a srácnak, h az nem úgy van, ahogy ő gondolja, de kötötte az ebet a karóhoz.
gondoltam akkor, aki nem engedi, azon nem is lehet segíteni :D -
nem csoda mivel az evangelionok nem is robotok:D Én azon álltam hanyatt mikor valaki azt mondta az NGE-re nem rossz kis Akció robotos anime:D mondjuk ezt lehet mondani a macross saga-ra vagy a Gundam-ra vagy mondjuk a Patlabor szériára de nem az NGE-re:D ugyanis az evangelionok nem robotok, hanem élőlények Akikkel szimbiózisban dolgoznak együtt az emberek!!! Az EVA-t robotnak hívni olyan mintha robotnak hívnád a középkori Lovagok lovait amik fel voltak páncélozva és igába volt hajtva a fejük a nyereg és a szájfék segítségével... De hogy robot.. Akkor miért vérzik, ha baja esik???:D -
a srác 1 hülye! :D
én azon halok be, h minden kis 14évesnek az Elfen Lied tetszik + a Naruto.
Ragnarok szerveren pl. már van 1 Naruto, 2 Kakashi, 1 Neji és 1 Garaa nevezetű egyén. ez 1szerűen szánalom.
és az a baj, h ezek a csicskák mindig csak a DB hasommást látják a Narutoban.
szal mikor komolyabban megkérdezem őket a Naruto-ról, akkor mindjárt jön ez:
"a harcok nagyon királyak!"
ehh. nem elsősorban erről szól a Naruto. na mind1.
viszont ha mondok 1 olyan animét, h Berserk, NGE vagy Love Hina, azt se tudják mi az.
különben én a legjobban eddig ott húztam magam fel, mikor GS anime fórumon azt mondta 1 srác, h az NGE-nek nincs történet, egy rosszul összeszerkeszett zavaros anime, balfasz robotokkal. na ott tényleg elpattant az agyam. pedig a netes hülyék miatt nem szokott, mert tudom, h sok van belőlük... de ez... ez nagyon szíbven ütött... -
Gábor #4699 Kicsit felhúztam magamat az usteam fórumon a Gundam topickban: azt írja egy delikvens,hogy a Seed stroryja szar, más sincs benne, csak harc, és hogy a Turn A Gundam sokkal jobb! Na erre gondoltam teszek egy próbát az előbb nevesítettel. Öt részt töltöttem le, hármat már láttam. Az, hogy nincs cselekmény, az egy dolog, hogy nincs hangulat, az egy másik, de hogy a Gundam ilyen ratyin nézzen ki, na az botrány! Kicsit még nézem, de szvsz felejtős....A srácnak biztos ízlésficama van..... -
kicsit utanaerdeklodtem
FMA itthoni 1 ev plusz szinkron 15-20 misi
hm, kicsit odebb lesz -
Nem vagy vele egyedül:) Mármint, hogy utálod:) Az ending nekem sem tetszett:( -
nekem kicsit FMA érézsem volt a szereplők bemutatása miatt. :)
(és nem feltétlen rossz, mert az FMA az egyik legnagyobb kedvencem)
a zene viszont nem tetszik.
a vége pedig... hááát. a 2nd sokkal jobb volt. ebben most csak Arabai és Rukia bátyja van. ami nekem nem tetszik. Rukia bátyját nagyon utálom :D -
Bleach 26-ban új opening van!!!! IStenien jó és brutál!!! -
Gábor #4694 Még nem láttam, köszi a linket! -
á, köszi. mondjuk kevesebbre tippeltem volna, de ha fenntartják az elején levő izgalmakat (esetleg ha még fel is pörgetik), akkor az egyik kedvencem lesz - már ha befejezik
-
hát a manga most tart asszem a 172. chapternél ami filmben olyan 52 rész és még mesze nincs vége.. olyan 100-120 részes saga lesz ez animeben szerintem.. A mangához képest az anime a manga 84 fejezete körül jár. Szóval legalább ennyi még tuti van és ezutén kezdődnek az igazán érdekes dolgok:) -
ehm...valaki tudja, hogy hány részes lesz összesen a Bleach? (esetleg ez az utolsó?) eddig 13 részt láttam. -
Kint van a [LUNAR] Bleach 26. része.:) csak tessék csak tessék:) egyenlőre torrent. -
Nem láttad az 1. Omake-t?
Omake 1 (30 mega, torrent) -
Gábor #4688 öö.....
-
Az első két részben nincs is nagyon mit pótolni..... -
most komolyan.
az első melltartó története mit pótol? xD -
ja a Mai Himéről beszéltem az előbb (a Bleach előtt)
.
-
hmm, én most kezdtem nézni (eddig 3 részt láttam). az utóbbi időkben jónéhány hiányos sztorijú animét láttam, azért remélem az InuYashánál jobban le van zárva a vége.
ami nekem most nagyon-nagyon tetszik még az a Bleach. szerintem érdemes belepislogni annak aki még nem ismeri! -
Gábor #4683 Jó lenne, mert sok a hiányosság a sztoriban! -
Most nézem, lehet hogy a Mai HiME hiányosságokat ezek az Omakekkel fogják pótolni? Érdekes de vajon fogják-e subbolni?
DVD 1 has only 2 episodes, but there are 3 episodes on DVDs 2-9. Since each omake is the set of extras on each DVD:
Omake 1 is for episodes 1-2
Omake 2 is for episodes 3-5
Omake 3 is for episodes 6-8
Omake 4 is for episodes 9-11
Omake 5 is for episodes 12-14
Omake 6 is for episodes 15-17
Omake 7 is for episodes 18-20
Omake 8 is for episodes 21-23
Omake 9 is for episodes 24-26 -
FFX #4681 Én konkrétan a TV series 5. részére gondoltam amikor Shinji elviszi Reinek a kártyáját :) -
Így az angol címet olvasva elég hülye lett a magyar cím:) az angol cím: The returner:) tehát visszatérő így mindjárt értelmesebb:) Eredeti japán címe: Ritaanaa
info róla itt -
1, shinji és misato + pen-pen :) (a sörösdoboz takarja a lényeget :D )
2, asuka szoknyája fellebben, 2 pofon suzaharanak :)
3, asuka és shinji 1 szobában, mikor 1edül vannak otthon (mikor asuka behajol) -
Cat #4678 nézd meg a kung fu hustlet, rettenetesen jó :) -
Cat #4677 angol cime mi? vagy ilyesmi? -
Most néztem meg a A begyűjtő című japán filmet... Azt hiszem az amcsik tanulhanának ebből, hogyan is kell akciófilmet csinálni.... Látványban odavert mindennek amit eddig láttam mind a csata mind a harci jelenetek a végén a Happy end kicsit furcsa volt de végiggondolva meg is érthető. Bár én jobban örültem, ha úgy van vége ahogy hittem, hogy vége lesz mert az anime-k után erre számítottam:) csakhogy ez közönség film és nem a japán közönségnek szólt:)
Jó volt na minőségi akciófilm:) csak ajánlani tudom. Aki szereti az animeket azoknak meg főleg mert végig olyan volt intha egy élőszereplős animebe csöppentem volna.. Kb ilyen hangulatúként tudnék egy animefeldolgozást elképzelni.
Utóirat.: Ugyanezt írtam a Most láttunk filmek rovatba, de ide hozzáteszem, hgy egyes jeleneteknél vártam már a buborékot vagy a hülyefejes rajzokat annyira jól el voltak találva a poénok:D
Trystnek tuti tetszeni fog ugyanis isteni a látványvilág!!!!!! ÉS a Story sem rossz... bár japánhoz képest elég kommersz de én nem tudtam felállni előle... -
őőőőő.....Shinji pucéran a sorozat elején XDDDD
Najó ezt ugorjuk :D -
Az ecchi a 'H' fonetikus japán kiejtése (éjtcs), ami a Hentai-ból ered, ami japánul annyit tesz, hogy perverz. Az igazság az, hogy az ecchi-be az enyhébb dolgok tartoznak, mint a bugyivillogás, meg cici-ugrálások (Golden Boy :). És még egy fontos momentum: az ecchi minden esetben fan-service célokra való, azaz a történetnek nem szerves része, csak a fan-ok szórakoztatását szolgálja.
Az NGE-ben a pucérkodás (a kórházas jeleneten kívül én másra nem emléxem, ... ja de igen a Rei-dummy-k) a történet szerves része, ezért nem sorolnám a fan-service kategóriába, így szvsz nem is ecchi.
Remélem kimerítő volt a válasz. -
Gábor #4673 Ecchi= angol "H" japánul kiejtve, ami a hentai szó első betűje.
Ennyi magyarázatot találtam egyszer. -
A harmadik nem is annyira poén..... ha egyre gondolunk (korházas jelenet)
Mi is az ecchi pontos magyar megfogalmazása? -
Az az igazság, hogy nem igazán az ecchi-s részek kötöttek le az NGE-ben. Ha van sem figyeltem fel rá.... -
nem mondanám ecchinek. inkább naturalista. :)
(csak 1-2 ilyen poén van, pontosabban 3) -
FFX #4669 Hy!
Hmm... Szerintetek nincs egy kis ecchi beütése az NGE-nek ;) -
Spoiler
Azt tudom hogy újá éledt(ek), de nagyon jó helyen éledt újá, pont ott ahol Kokuyo no Kimi és Mai csatázott....ezt azért furcsáltam -
Spoiler:
Ő is újjáéledt (őt mutatták előszőr), mint Kuga és a többiek. De, h azt a kardot honnan szerezte, az tényleg rejtély.