FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Spoiler
A HiME csillagról meg is feletkeztem. Tényleg szinte semmi nem volt róla...
A cég csak Natsuki miatt volt elsősorban, hogy az ő története teljes legyen.
Vagy amin még meglepődtem, hogy Tate kivont kardal megjelenik Kokuyo no Kimi előtt, de vajon hogy került ő oda????
Más:
Steamboy: Megnéztem, bár a végéből egy mukkot sem értettem, a hibás felirat miatt, de ami addig volt, az tetszett. Rettentően látványos, talán ez az eddigi legjobban, legrészletesebben megrajzolt anime amit láttam. A történet, hát nem értettem a végét, így nemigen tok mit mondani róla, de úgy tűnt hogy a végére minden tisztázódott. És hű a nevéhez, úgyértem itt a legfőbb energiát (vagy talán az egyetlent) a gőzgépek szolgáltatják, és tényleg olyanokra használják fel, hogy hihetetlen (páncélok, fegyverek, tankok, repülők, stb)
Nekem nagyon tetszett, remélem hamarosan kapunk valami normális feliratot, hogy a történetet is megértsük....