72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#4648 Na véééégre kész lett! Jó sokáig tartott, de jól is sikerült. Neon Genesis Evangelion DVD borító. Nem tudom, nekem 2 dvd-re ment fel, de számoltam vele, hogy valakinek talán háromra, vagy ha mégtöbbre, hát van egy számozatlan borító is
honlap(om)
NGE 01
NGE 02
NGE 03
NGE -
#4647 Amint hazajöttem, már indítom is! Kíváncsi vok a végére... -
#4646 htx -
Gábor #4645 My hime ep 26 megtalálható animesukin! -
Gábor #4644 De szívesen karóba húznám az Innocence címének fordítóját!!!! -
#4643 annyi változás lesz, h vagy másabb lesz az anime, mint a manga, vagy nagyon sok rizsa lesz az animében :) -
Cat #4642 http://www.titanicfilmfest.hu/2005/section/index.php?menu_id=3§ion_id=17
Gőzfiú
Nindzsák bandája
Páncélba zárt szellem 2. – Ártatlanság
Tokiói keresztapák
-
Gábor #4641 Remélem, hogy tényleg igazad lesz... -
#4640 nem maradsz hoppon.
mert pl a Bleach is úgy 40 rész után (ha nem hamarabb) be fogja érni a mangát.
a Naruto pedig kb 4-5 hónap múlva.
mellesleg az Inu-Yasha 1st stage be van fejezve, mert ami manga mehet, az már a 2nd stage lehet.
szal ez van.
türelem, animét terem :)
(mint én Gits 2nd GiG, csak LMF fansubot nézek belőle, az meg még csak a 19. résznél tart. és 1 jónapban max 1 vagy 2 rész jön. sőt, valamikor 1 se, mint pl. múlt hónap) -
Gábor #4639 Eddig használható feliratokat láttam tőlük, egy egész jó csapatnak tűntek. DE itt benne hagytak FOGALMAKAT japánul, így a régieket még értem, de az új belépőket meg majd fordítsam le??! Olyan nyelvtani hibák vannak benne, hogy majd kiestem a fotelből!
És most olvastam, hogy nincs is befejezve a sorozat, mert a manga még megy, és az anime utolérte, így hoppon maradok 167 ep után még legalább egy évre, ha nem örökre! -
#4638 ani-kraze
anime-junkies
2jükről tudom, h hihetetlen szar minőségű feliratot csinálnak.
szal én már meg se lepődöm... -
#4637 Én is így gondolom :) -
#4636 Az asztali, az asztali, akármit is játszik le, mert az asztalon tároljuk:p Még nem próbáltam a gépbe erőszakolni, de majd ha meglesz a nagytornyom akkor nem lesz előttem akadály:) -
Gábor #4635 Ilyen hulladék minőségű feliratot még nem láttam!! Az inuyasha 81. része az ani-kraze gondozásában szinten aluli! Ilyen angoltalan (magyartalan ugye nem lehet) felirattal rég találkoztam! Botrányos! -
#4634 akkor? (már csak kíváncsiságból, mert nemtom. tulajdonkppen, nálam egyet jelent, akár divixes akár nem) -
#4633 nem vagyok informálatlan, csak annak a ketagóriának nem asztali dvd lejátszó a neve. De jó ezen nem veszünk össze.... -
#4632 Ezt én nagyon jól tudom hogy divixes :D
Csak Bucser informálatlan :/ -
Cat #4631 biztos olyanod van, ami divxet is le tud játszani
nem ritka már manapság -
#4630 Milyen furcsa, nekem lejátsza az avit!
Jó, legyen neked igazad, tulajdonképpen tökmind1 mikor nézed meg, a death&rebirt csak egy összefoglaló -
#4629 Asztali dvd lejátszó nem játsza le az avit.. ezt nem tudom, hogy honnan szedted....
ÉS pont azért érdemes megnézni előbb a Death and rebirthöt mivel összefoglalja a sorozatot és bevezeti az End of EVA-t ha megnézed akkor csakis a TV sorozat és az End of EVA között. Vagy ne nézd meg ez is egy megoldás... -
#4628 original kisebb, csak nem olyan szép....ráadásul .avi amit az asztali dvdlejátszó is lejátszik
Nekem úgy van, original series 1-20ig; 1 dvd,
original series 20-26ig; end of eva original+reanimated; death&rebirth; 1 dvd -
FFX #4627 Jesszus egy rész 360 mega !!! remélem legalább jó lesz. -
#4626 sztem jobb az end of evat megnézni előtte, mert a death&rebirt 2. része az end of eva 1. része..... -
#4625 Pontosabban Tv series Death and Rebirth és csak utána az end of eva... nekem így világosabbak voltak a dolgok... -
#4624 tv series
end of evangelion
death&rebirth
Az extákat akár ki is hagyhatod, se értelme, se angol felirata -
FFX #4623 hi all!
úgy látszik, hogy az NGE-t kezdem el nézni.
Valaki megmondaná, hogy hol kezdődik: a death, az end of evangelion, a revival of evangelion extras vagy a tv series-t kezdjem el letölteni elsőként? -
#4622 okés majd megcsekkolom:)
Köszi pedig ma már néztem... -
#4621 lunar kinyomta a bleach 25-ös részét.
(animesuki-n van link is) -
#4620 Na hát ha tetszik, és ezt megteszed, akkor nem is érdekel különösebben, hogy lehet-e boltokban kapni:))
Még egy újabb, jó hír: Állítólag az A+ vasárnap, új sorozatot indít, a Yu Yu Hakusho-t, azt hiszem Szellemfiú címmel. eredetileg 112 vagy 144 részes. Kérdés mennyit vettek meg a magyarok. Még nem néztem utána, a képek alapján olyan 80-as évek vége, és olyan Ranma stílusú mókás kis dologról lehet szó. Ha vki ismeri az megoszthatná a tapasztalatait. -
#4619 Hm. VHS....na ezt megnézzük a tékában, és ha olyan, akkor kimásolás aztán digitalizálás! -
#4618 hiphop forever :D
Ezt muszály lesz megnéznem :D -
#4617 Ezt nézzétek meg!
Memories
Örömmel venném és megköszönném ha valaki jobban is utánanézne akinek több az ideje, hol lehet kapni mennyiért és egyáltalán. Annyit tudok, hogy magyar szinkronos, de olyan pletykát hallottam, hogy csak tékákban lehet kölcsönözni, remélem nem így van. -
#4616 Magyarul olyan mint a Bebop a Jazzel csak itt középkor és hip-hop?:D
Na majd megsasolom:) (Bebopot sem storyért néztem hanem a 4 főszereplő miatt) -
#4615 Samurai Champloo
Értékelés:10 pont (a tízből)
Hogy miért?
1, Teljesen egyedi ez a stílus.
2, A karakterek egytől egyig eredetiek és könnyen megszerethetőek.
3, Nagyon sok vicces rész van, és mégis a sorozat tud nagyon komoly is lenni.
Főleg a vége.
4, A sorozatnak nem a főtörténet a lényege, hanem a 3 főhős kapcsolata és kalandjai.
5, Egyszerűen isteniek a zenék. Az összes! Nem vagyok hip-hop rajongó, de a Gantz és ez nagyon megszeretették velem a japán képviselőit! (talán azért is mert ez dallamos és kellemes hangzású)
6, Ha a rajzoláson túl teszed magad, akkor mindenképpen egy élvezetes sorozatot látsz majd. Szal ne habozzon senki, üljön neki és nézze végig.
Én durván 6 nap alatt kivégeztem. Megérte. :) -
#4614 kill bill :)
nem is csoda, ugyan azok a rajzolók.
továbbá nekik köszönhetjük a last exile-t és a cowboy bebopot is. -
#4613 enis beleneztem, de igy a megrajzolas, ezek a nyulank alakok, ez a hajtstilus, ez az egesz mozgas kicsit tulsagosan hasonlit vmire... -
#4612 durván 50e lenne eredetiben :)
mellesleg én is azon gondolkodom, h miután elfogynak a normális animék, amik már befejeződtek, akkor nekiállok az inuyashának. :)
bár addi még min 1 év van, ha nem több
(címeket nem mondanék, mert nagyon sok van) -
Gábor #4611 Na, végre kimentettem a Kenshint a princo karmaiból, verbatimon feszít. Remélem ez nem lesz hasonlóan gázos!
Láttátok már a Destiny ep 23-mat? Nagyon jó!
Inuyashaval most tartok a 72.-ik résznél, 110-ig van letöltve, reggel nem tudtam, h miért van olyan kevés hely a vinyómon, aztán rájöttem
167 ep durván 9 dvd-n fér el....el sem merem képzelni, h mennyibe kerülne ez original :( -
#4610 jah a yesy fájlok tényleg nagyok. az utlsó 2 rész nekem is cd-n lesz rajta. -
#4609 Ők kezdték, de eleinte csak az első 3 részik jutottak.
Én a SS-s verziókat gyűjtöm, ezeknek olyan mérete van hogy talán felmegy majd egy dvd-re a sorozat. A Yesy fájlok qrvanagyok :/