kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    HiME Spoiler:

Nem a semmiből jött. Csak az elején még nem tudunk róla semmit. Akkor tudjuk meg róla az első infókat, mikor az Orphanok eltűnnek. És AZTÁN jön a Kokuyo no Kimi (Obsidian lord).
    Ami viszont nekem nem tetszett, az a HiME csillag története volt. Arrül tényleg nem tudunk szinte semmit! Meg a "direktor"-ról (Masashiro). Tudjuk, h neki is köze van az Obsidian lord-hoz, de azt nem tudjuk pontosan, h mi a szerepe.
    A Serass Cég pedig úgy ahogy van csak kitöltőelem. Nélkülük is tökéletesen teljes történetet lehetett volna produkálni.
    És ami engem is zavart. Nem halt meg senki. Bár, mikor már csak Mai és Mikoto és csak páran éltek csak (de ők is roncsok voltak kudarcuk miatt), gondoltam már, h itt nincsn minden rendben. A HiME nem ennyire komoly anime. Sajnos a balsejtelmem bejött. :( (Meg a mangában sem halt meg még senki, és a manga + az anime között annyi a közös, h kb. a szereplők ugyan úgy élnek ill. halnak.)
    És a másik. A rajztanár. Ő elvileg gonosz volt, nemde? Mikor visszajött, akkor meg nem volt az. Az Obsidian lord befolyása alatt állt? Mert ugyebár "Sister-san"-nak gyereke lett tőle. :)
    Na mind1.
    Sajnos a Mai-HiME is olyan, mint a Hellsing. Nagyon jó + minden, de a történet nincs teljesen kidolgozva, sok az üres folt.