FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #4602 megnéztem a cowboy bepopot
nemértem miért sztárolják ennyire, szerintem nem olyan nagy szám, többet vártam tőle (mindenki ajánlgatja)
a világ maga érdekes volt, a karakterek is jók, de szinte semmit nem lehet megtudni róluk, csak a viselkedésükből lehet következtetni dolgokra. Hibának tartom a flegmaság és a lazaság, egymás leszarásának ennyire eltúlzását, ez már nem volt reális. A depressziós hangulatot csak Ed dobta fel valamennyire (ő szimpi volt), de az zavart, hogy egyik karakter sem használta ki a benne rejlő lehetőségeket, csak bambultak, és nekem enerváltnak tűntek.
A milliós vérdíjak mellett nem reális hogy sose volt semmi kajájuk, a szuperokos kutya valójában nem is volt szuperokos (legalábbis nem csinált semmit), és az is zavart hogy mindenki mindig ugyanabban volt (tudom, ezt máskor is irtam, de ez is kiugróan feltünő volt nekem)