72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
sztem jobb az end of evat megnézni előtte, mert a death&rebirt 2. része az end of eva 1. része..... -
Pontosabban Tv series Death and Rebirth és csak utána az end of eva... nekem így világosabbak voltak a dolgok... -
tv series
end of evangelion
death&rebirth
Az extákat akár ki is hagyhatod, se értelme, se angol felirata -
FFX #4623 hi all!
úgy látszik, hogy az NGE-t kezdem el nézni.
Valaki megmondaná, hogy hol kezdődik: a death, az end of evangelion, a revival of evangelion extras vagy a tv series-t kezdjem el letölteni elsőként? -
okés majd megcsekkolom:)
Köszi pedig ma már néztem...

-
lunar kinyomta a bleach 25-ös részét.
(animesuki-n van link is) -
Na hát ha tetszik, és ezt megteszed, akkor nem is érdekel különösebben, hogy lehet-e boltokban kapni:))
Még egy újabb, jó hír: Állítólag az A+ vasárnap, új sorozatot indít, a Yu Yu Hakusho-t, azt hiszem Szellemfiú címmel. eredetileg 112 vagy 144 részes. Kérdés mennyit vettek meg a magyarok. Még nem néztem utána, a képek alapján olyan 80-as évek vége, és olyan Ranma stílusú mókás kis dologról lehet szó. Ha vki ismeri az megoszthatná a tapasztalatait. -
Hm. VHS....na ezt megnézzük a tékában, és ha olyan, akkor kimásolás aztán digitalizálás! -
hiphop forever :D
Ezt muszály lesz megnéznem :D -
Ezt nézzétek meg!
Memories
Örömmel venném és megköszönném ha valaki jobban is utánanézne akinek több az ideje, hol lehet kapni mennyiért és egyáltalán. Annyit tudok, hogy magyar szinkronos, de olyan pletykát hallottam, hogy csak tékákban lehet kölcsönözni, remélem nem így van. -
Magyarul olyan mint a Bebop a Jazzel csak itt középkor és hip-hop?:D
Na majd megsasolom:) (Bebopot sem storyért néztem hanem a 4 főszereplő miatt) -
Samurai Champloo
Értékelés:10 pont (a tízből)
Hogy miért?
1, Teljesen egyedi ez a stílus.
2, A karakterek egytől egyig eredetiek és könnyen megszerethetőek.
3, Nagyon sok vicces rész van, és mégis a sorozat tud nagyon komoly is lenni.
Főleg a vége.
4, A sorozatnak nem a főtörténet a lényege, hanem a 3 főhős kapcsolata és kalandjai.
5, Egyszerűen isteniek a zenék. Az összes! Nem vagyok hip-hop rajongó, de a Gantz és ez nagyon megszeretették velem a japán képviselőit! (talán azért is mert ez dallamos és kellemes hangzású)
6, Ha a rajzoláson túl teszed magad, akkor mindenképpen egy élvezetes sorozatot látsz majd. Szal ne habozzon senki, üljön neki és nézze végig.
Én durván 6 nap alatt kivégeztem. Megérte. :) -
kill bill :)
nem is csoda, ugyan azok a rajzolók.
továbbá nekik köszönhetjük a last exile-t és a cowboy bebopot is. -
enis beleneztem, de igy a megrajzolas, ezek a nyulank alakok, ez a hajtstilus, ez az egesz mozgas kicsit tulsagosan hasonlit vmire... -
durván 50e lenne eredetiben :)
mellesleg én is azon gondolkodom, h miután elfogynak a normális animék, amik már befejeződtek, akkor nekiállok az inuyashának. :)
bár addi még min 1 év van, ha nem több
(címeket nem mondanék, mert nagyon sok van) -
Gábor #4611 Na, végre kimentettem a Kenshint a princo karmaiból, verbatimon feszít. Remélem ez nem lesz hasonlóan gázos!
Láttátok már a Destiny ep 23-mat? Nagyon jó!
Inuyashaval most tartok a 72.-ik résznél, 110-ig van letöltve, reggel nem tudtam, h miért van olyan kevés hely a vinyómon, aztán rájöttem
167 ep durván 9 dvd-n fér el....el sem merem képzelni, h mennyibe kerülne ez original :( -
jah a yesy fájlok tényleg nagyok. az utlsó 2 rész nekem is cd-n lesz rajta. -
Ők kezdték, de eleinte csak az első 3 részik jutottak.
Én a SS-s verziókat gyűjtöm, ezeknek olyan mérete van hogy talán felmegy majd egy dvd-re a sorozat. A Yesy fájlok qrvanagyok :/ -
Cat #4608 tudom, értem amit mondasz, mégse tartom toptizes alkotásnak
(egyébként vicious hogy nem halt meg a templomban a kézigránátoktól, amikor egy méterre mellette robbantak fel. Nagyon meglepődtem amikor pár rész mulva megjelent ugy hogy semmi baja) -
Nagyon sok olyan részlet van minden részben amiből összeáll az egész kerekké.. például amikor az első részelején van a templomban a lövöldözés vagy amikor Spike az indiánnak azt mondja, hogy engem már megölt egy nő az mind nagyon sok és jó utalás a végső kimenetlre.. nekem nagyon tetszett mert nem happy end, a vége nyitva van hagyva és a karakterek nagyon jól el vannak találva.... és az egymásrautaltságuk miatt mindig érdekli őket a másik sorsa és nem csak saját magukkal foglalkoznak.. Faye is visszamegy segíteni és Spike is segít Faye-nek kikevergőzni a csávából. -
Cat #4606 jó, akkor én voltam ugy vele, hogy egy ilyen depressziós anime valahogy nem jött be (pedig vagy 1 hét alatt néztem meg) -
Gábor #4605 Gundam Seed Destiny ep23 a legjobb rész eddig, töltésre fel, urak! -
Meg érdekesség:
Anime-Keep most állt neki komolyan fordítani a My-HiME-t. :)
Kicsit vicces. Static-Subs pedig mindjárt végez vele.
(mellesleg az AK volt ami elkezdte a sorozatot ha minden igaz.) -
jehova nevében holnap reggel nyolckor jelenj meg a főtéren nyílvános kövezésre. természetesen Téged kövezünk meg!
viccet félretéve, abszolúte nem tudlak megérteni. a szerelmes animéken kívűl mindenki mindig ugyan abban a cuccban van
a flegmásogról: fejvadázoktól mit vársz? egyiknek nehezebb sorsa volt, mint a másiknak. szal nem csoda, ha egyik sem túl életvidám.
vérdíjak: folyton károkat okoztak, amiket meg kellett fizetni, a hajó javítása, etc... kajájuk pedig volt, csak mindig ugyan az. :)
a karakterekről pedig amit kell, azt mindent megtudunk. a sorozat pedig alapjába véve nem a legvidámabb sorozat.
szerint a cowboy bebope 10/10-es sorozat. minden dícséretet megérdemel amit megkap. -
Cat #4602 megnéztem a cowboy bepopot
nemértem miért sztárolják ennyire, szerintem nem olyan nagy szám, többet vártam tőle (mindenki ajánlgatja)
a világ maga érdekes volt, a karakterek is jók, de szinte semmit nem lehet megtudni róluk, csak a viselkedésükből lehet következtetni dolgokra. Hibának tartom a flegmaság és a lazaság, egymás leszarásának ennyire eltúlzását, ez már nem volt reális. A depressziós hangulatot csak Ed dobta fel valamennyire (ő szimpi volt), de az zavart, hogy egyik karakter sem használta ki a benne rejlő lehetőségeket, csak bambultak, és nekem enerváltnak tűntek.
A milliós vérdíjak mellett nem reális hogy sose volt semmi kajájuk, a szuperokos kutya valójában nem is volt szuperokos (legalábbis nem csinált semmit), és az is zavart hogy mindenki mindig ugyanabban volt (tudom, ezt máskor is irtam, de ez is kiugróan feltünő volt nekem) -
Köszi megpróbálom -
NGE 2? 
szerintem menj ide, és az itt található progival keress rá.
hátha nagyobb szerencséd lesz. -
Nem tudjátok, honnan tudnám letölteni a Spirited Away DVD-t ?
Most éppen torrent-ről csurog kb. 3k-val, de attól félek, hogy ez valami kamu, mert az info.-file ban (ami már lejött) Neon Genesis Evangelion 2 -t írnak... Majd kiderül... -
Cat #4598 sehol, nincs magyarra fordítva -
hy all.
vki nemtudja h hol találok a fullmetal alchemist-hez feliratot? -
egyszer meg lehet nézni a Magnum következő része helyett de nem kerül be a top 200-ba:D -
azt nem is mondtam, h jó az anime, mert nem láttam, és ahogy leírtad, nem is lehet valami jó. szal... -
Attól, hogy szép még eléggé átlagos.. vagy azon aluli.... -
Cat #4593 "a főhősnő Kawai"
ezen jót röhögtem :) -
az animáció viszont elég szép! :)
meglátszik, h GONZO mű. nekik eddig csak szép animéjüket láttam. -
Én láttam már anno.. eléggé elborult az egész meg nem az a hatalmas értelem dolgozik benne.. Tulajdonképpen arról szól, hogy vannak az emberek és vannak a halak és ezek egymás ellen harcolnak.Az egyik harci egység a Blue Submarine 6 és ennek a legénységéről szól hogy ők hogyan fogják beszerezni a háborút.. kiderül, hogy egy mutáns vezeti a halakat aki mindig egyedül volt és bűntották és ezért bosszút akar állni az emberiségen... Szerintm elég gány az egész:) Viszont a főhősnő Kawai:) ÉS amolyan erotikus fürdős meztelenkedés van benne:)
Bővebben itt tudsz olvasni róla: Blue Submarine no. 6 az anmenfo-n. -
Erről a Blue Submarine No.6-ról tud valaki valamit? Most találtam rá, a képek alapján nem lehet rossz. -
thx. töltöm is ;) -
Mai HiME 25 -
Hát elég gány, de annyira nemrossz.
1. fele = fehérneműbemutató :D