72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Cat #4608
    tudom, értem amit mondasz, mégse tartom toptizes alkotásnak

(egyébként vicious hogy nem halt meg a templomban a kézigránátoktól, amikor egy méterre mellette robbantak fel. Nagyon meglepődtem amikor pár rész mulva megjelent ugy hogy semmi baja)
  • Bucser
    Nagyon sok olyan részlet van minden részben amiből összeáll az egész kerekké.. például amikor az első részelején van a templomban a lövöldözés vagy amikor Spike az indiánnak azt mondja, hogy engem már megölt egy nő az mind nagyon sok és jó utalás a végső kimenetlre.. nekem nagyon tetszett mert nem happy end, a vége nyitva van hagyva és a karakterek nagyon jól el vannak találva.... és az egymásrautaltságuk miatt mindig érdekli őket a másik sorsa és nem csak saját magukkal foglalkoznak.. Faye is visszamegy segíteni és Spike is segít Faye-nek kikevergőzni a csávából.
  • Cat #4606
    jó, akkor én voltam ugy vele, hogy egy ilyen depressziós anime valahogy nem jött be (pedig vagy 1 hét alatt néztem meg)
  • Gábor
    Gundam Seed Destiny ep23 a legjobb rész eddig, töltésre fel, urak!
  • Sadun Tryst
    Meg érdekesség:
    Anime-Keep most állt neki komolyan fordítani a My-HiME-t. :)
    Kicsit vicces. Static-Subs pedig mindjárt végez vele.
    (mellesleg az AK volt ami elkezdte a sorozatot ha minden igaz.)
  • Sadun Tryst
    jehova nevében holnap reggel nyolckor jelenj meg a főtéren nyílvános kövezésre. természetesen Téged kövezünk meg!

viccet félretéve, abszolúte nem tudlak megérteni. a szerelmes animéken kívűl mindenki mindig ugyan abban a cuccban van
    a flegmásogról: fejvadázoktól mit vársz? egyiknek nehezebb sorsa volt, mint a másiknak. szal nem csoda, ha egyik sem túl életvidám.
    vérdíjak: folyton károkat okoztak, amiket meg kellett fizetni, a hajó javítása, etc... kajájuk pedig volt, csak mindig ugyan az. :)
    a karakterekről pedig amit kell, azt mindent megtudunk. a sorozat pedig alapjába véve nem a legvidámabb sorozat.
    szerint a cowboy bebope 10/10-es sorozat. minden dícséretet megérdemel amit megkap.
  • Cat #4602
    megnéztem a cowboy bepopot
    nemértem miért sztárolják ennyire, szerintem nem olyan nagy szám, többet vártam tőle (mindenki ajánlgatja)
    a világ maga érdekes volt, a karakterek is jók, de szinte semmit nem lehet megtudni róluk, csak a viselkedésükből lehet következtetni dolgokra. Hibának tartom a flegmaság és a lazaság, egymás leszarásának ennyire eltúlzását, ez már nem volt reális. A depressziós hangulatot csak Ed dobta fel valamennyire (ő szimpi volt), de az zavart, hogy egyik karakter sem használta ki a benne rejlő lehetőségeket, csak bambultak, és nekem enerváltnak tűntek.
    A milliós vérdíjak mellett nem reális hogy sose volt semmi kajájuk, a szuperokos kutya valójában nem is volt szuperokos (legalábbis nem csinált semmit), és az is zavart hogy mindenki mindig ugyanabban volt (tudom, ezt máskor is irtam, de ez is kiugróan feltünő volt nekem)
  • Rigley
    Köszi megpróbálom
  • Sadun Tryst
    NGE 2?
    szerintem menj ide, és az itt található progival keress rá.
    hátha nagyobb szerencséd lesz.
  • Rigley
    Nem tudjátok, honnan tudnám letölteni a Spirited Away DVD-t ?

Most éppen torrent-ről csurog kb. 3k-val, de attól félek, hogy ez valami kamu, mert az info.-file ban (ami már lejött) Neon Genesis Evangelion 2 -t írnak... Majd kiderül...
  • Cat #4598
    sehol, nincs magyarra fordítva
  • vigyori14
    hy all.
    vki nemtudja h hol találok a fullmetal alchemist-hez feliratot?
  • Bucser
    egyszer meg lehet nézni a Magnum következő része helyett de nem kerül be a top 200-ba:D
  • Sadun Tryst
    azt nem is mondtam, h jó az anime, mert nem láttam, és ahogy leírtad, nem is lehet valami jó. szal...
  • Bucser
    Attól, hogy szép még eléggé átlagos.. vagy azon aluli....
  • Cat #4593
    "a főhősnő Kawai"

ezen jót röhögtem :)
  • Sadun Tryst
    az animáció viszont elég szép! :)
    meglátszik, h GONZO mű. nekik eddig csak szép animéjüket láttam.
  • Bucser
    Én láttam már anno.. eléggé elborult az egész meg nem az a hatalmas értelem dolgozik benne.. Tulajdonképpen arról szól, hogy vannak az emberek és vannak a halak és ezek egymás ellen harcolnak.Az egyik harci egység a Blue Submarine 6 és ennek a legénységéről szól hogy ők hogyan fogják beszerezni a háborút.. kiderül, hogy egy mutáns vezeti a halakat aki mindig egyedül volt és bűntották és ezért bosszút akar állni az emberiségen... Szerintm elég gány az egész:) Viszont a főhősnő Kawai:) ÉS amolyan erotikus fürdős meztelenkedés van benne:)

Bővebben itt tudsz olvasni róla: Blue Submarine no. 6 az anmenfo-n.
  • Lacc
    Erről a Blue Submarine No.6-ról tud valaki valamit? Most találtam rá, a képek alapján nem lehet rossz.
  • Sadun Tryst
    thx. töltöm is ;)
  • Ottto
    Mai HiME 25
  • Ottto
    Hát elég gány, de annyira nemrossz.
    1. fele = fehérneműbemutató :D
  • Sadun Tryst
    ez 1 baromság!
    de a 2. fele tetszett :D
  • Sadun Tryst
    kenshin túl hosszú kezdésnek... :)
  • Ottto
    Mai HiME Omake 1 -DVD version (28 Mb)
    nagyon....őőőő....érdekes :))))
  • Gábor
    Gundam Seed
    Kenshin
    X Tv
  • Sadun Tryst
    hát ehhez hasonló nem nagyon van. elég egyedi lett.
    de ha megelégedsz remek animék címel, akkor azokat szívesen mondunk.
    személyes ajánlásom:
    cowboy bebop
    fullmetal alchemist
    last exile
    berserk
  • FFX
    Hy all!
    Most fejeztem be Wolf's Raint. Nagyon király volt szvsz. Valaki tudna ajánlani ehhez hasonló animét?

• Ottto
    Haggyatok má bázze, hát dícsértem, nem szidtam!!! :D
  • Sadun Tryst
    vagy nyílvánosan megköveztük volna Jehova nevében. :)
  • Sadun Tryst
    amerikában más a mozikultúra. ők hangosan véleményt nyílvánítanak, meg hasonlók.
    európainak kimondottan neveletlennek tűnnek. :)
    és bevallom, én 1 filmet jobban szeretek csöndben megnézni, így valszeg nem nagyon járnék kint moziba.

na de mind1.
    reméljük a film minnél hamarabb fent lesz a neten angol v. magyar subbal, és akkor mindenki eldöntheti, h jó vagy rossz.
  • CSOCSO
    amcsikat hagyjuk.... ok altalaban beulnek hogy huuu valami rajzfilm oszt meglepodnek hogy huuu ez nem az uj valdizni...

mit vartok egy olyan nepsegtol akik tapsolnak rohognek ujjonganak film kozben????
    EGY OLYAN kocsog tarsasagtol akik rohognek egy rohadt szomoru resznel??????
  • Ottto
    Asszem erről a sorozatról nemigen lehet mást írni....
  • Cat #4575
    ha nem ezt irtad volna, kitagadunk
  • Ottto
    Képeket néztem, nem látszik annyira rossznak. A közvéleményre meg szarok, ha nekem tetszik majd, akkor semmi gond.
  • Ottto
    Befejeztem az NGE-t.
    Hihetetlenül jó, megrázó, sokkoló, váratlan események, látványos, pörgő akciójelenetek. A karakterek fantasztikusak. Misato és Rei a kedvenceim. Asuka nem nácis egy kicsit? Főleg az End of Eva-ban mikor a fehér Evak ellen küzd. Tiszta hitler feje volt nem? Egyébként őt is bírom, de amikor már nem képes irányítani az Unit 02-t, onnantól nemvalami aktív csaj (megérthető)
    Az End of Evangelion, sokkal jobb befejezése a történetnek, mint ami alapból van (a végéra majdnem elaludtam). Nem csak azért mert látványosabb (bár ez is egy ok) de sokkal jobban kikerekíti a történetet, sokkal megrázóbbá, sokkal egyértelműbbé téve azt. Lényegében itt is lezajlott Shinjiben az, amit az alapbefejezésben elért (többé kevésbé), de itt legalább jobban megérthettük mi is a "harmadik pusztulás" (+ sokkal látványosabb mint hogy folyton csak visszaemlékezés, meg kérdezősködés)
    D&R: Ez arra volt jó hogy felidézhettem, jobban megérthettem az alaptörténetet, magyarul nem fölösleges megnézni. De a Rebirth rész az nem az End of Evangelion egy része? (nekem annak tűnt szal átugráltam)
    Revival_of_Evangelion_Extras: Ez mia tököm akar lenni? Belenézegettem, de révén semmi felirat nincs, nem értettem egy szót sem. Az 1. résznél láttam részeket a filmből, interjúkat meg ilyesmit feltételezem a dvd extrái akarnak lenni. A 2. részénél még a rajzolt események nem is voltak rosszak, de ahhoz már nem volt türelmem hogy megnézzem.
  • Sadun Tryst
    Steamboy:
    nemtom ki mit hallott, ill. látott eddig róla, de a mozikban nem nagy siker.
    sőt, a várakozásoktól messze elmaradt.
    remélem azért jó film, nem csak az amcsik ilyen finnyásak...
  • Sadun Tryst
    van bleach 24, amit animesuki-ról lehet is tölteni.
  • Bucser

Én is mindig ezt mondtam:) Ezért jó, hogy kétféle van:)

Más dolog: Haverralk ajoltatom az animeket egy kis berserk-el nyitottunk aztán hozzá egy Bebop:) Most bebopot nézi naponta 1 rész majd utána Egy kis Macross zero és jin-roh majd felengedésnek talán ajánlom neki a Trigun-t és a kúra végén End of Eva...

Szerintetek függő lesz???

Edit: Ja és a végén adunk neki End of Eva utáén pihenésképpen egy kis Gundam Seed+Destiny-t:D Bár a destet nekem is meg kéne néznem:D
  • Cat #4569
    nekem 25 26 jobban tetszett mint az end of eva
    gondolkodtatobb, filozofikusabb volt
    (igaz, egy haverom megkérdezte hogy itt elfogyott e a költségvetés, azért ilyen)