FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Végére értem a Bakemonogatarinak...eszméletlen jo volt :)
10/10...bár furcsa volt...furcsa volt ez a minimalista stilus, sehol járokelök, emberek, csupán a föszereplök...annyira üresnek tüntek a helyszinek mégis tetszett... :D
A történet nagyon jo volt, a szerelmi szálak is elég érdekesek voltak, elöször nagyon nem birtam Senjougahara-t aztán valahogy mégis ö lett a kedvencem :D
Zene is nagyon jo volt, egyedül mint irtam a grafika volt nagyon fura ezzel a minimalista stilussal, persze a szereplök nagyon részeltesek voltak, csak a környezet nem. Pedig látva madoka-t és denpa onna-t azért elég sokat ki tudnak magukbol hozni a készitök :)
Amugy hogy is van ez most? több évad is lesz? több ilyen történettel? a szereplök ugyanezek lesznek, vagy teljesen uj szereplökkel egy más stilusu történet lesz? meg a light novel már kész van, vagy még csak most irják?
szerk: egyedül azt sajnálom, h Shinobu-rol tudtuk meg nagyon keveset...legalábbis sztem