Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg... perverz lány-karakterek! Bõvítsük 😄 Jöhetnek 😄 Mint Daimaouban a zöld hajú 😄
Kuroko tölti be a helyet? Errõl beugrott egy kép:
<NSFW> danbooru
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
lol 😄DDD
amugy a perverzet kihagytad 😄
egyébként is ezt a poziciot mindig is Kuroko fogja betölteni 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MM!-ben a twintail csaj, vagy éppen Kuroko. Hasonló karaktert mondjatok 😄 (leszbikus, taperolós, aranyos lányok 😄)
@
@
az elsõ évad talán elsõ extra részében tûnik fel Azu-nyan #2 (Azu-nyan dai ni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként az õ seiyuujáról igen 😊 És konkrétabban: OreImoban szerintem helyenként tiszta Haruhi volt a hangja, MM-ben helyenként meg tiszta.... mondjuk Shana.
@
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Megnéztem a Fortune Arterial-t, de semmi különös. Aranyosak a szereplõk, de nagyon sablonosak a sztori pedig sehova sem jutott. :/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
spoilerbe me kituggya.....én nem érzem annak, de lehet hogy meglepetésnek szánták vagy mi...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
btw mirõl szól a Gundam film? 😄
Egyébként a 00 2nd season nekem speciel nem igazán jött be. Lehet azért, mert Deadclavere vártam, és kb. a felénél abbahagyták...
@
Ó, hányszor futottam neki az elsõ sorozatnak(2x), de az istennek nem akart megfogni.
Most kronológiai sorrendben kezdtem el és lám, bevált 😄 Lett értelme, nem kapott el az ideg, hogy vajon kihagytam vmi fontosat ,elsiklottam vmi felett ?
A karakterek ilyen tömény mennyiségben az idegeimre mentek, egyfolytában nyomták a szöveget, egy csepp szünet nem volt, megutáltam kicsit mindegyiknek a hangját.
Összességében tetszett, de csakis egyben.Ha a sorozatot kéne értékelnem, kapna egy 6-ost, a mozi egy 7-est, egyben meg legyen egy 7,5 😄
PSN ID.: Beegabor
やられたらやり返す。倍返しだ!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
WWFSMD?
OP meg... egyrészt gagyi, nagyon, mármint a zene. Olyan fura az egész... de valahogy mégis megfog, és tetszik, és fülbemászó, pedig tiszta diszharmonikus. Viszont OPening egészben már zsír 😊
@
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nézd már meg magad ha a való életben azt mondanád, hogy akik meghaltak azok mind a vámpírok miatt voltak. 😄
Ki hinne neked? Ezért volt a huzavona, hogy az emberek beismerjék, hogy tényleg vannak ilyen lények. 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
2. Van szemük, csak a japánok szerintem így akarták elkülöníteni õket a többi embertõl. Meg szokták ilyen szemet alkalmazni akkor, amikor valaki nincs magánál.
3. Nem arra gondoltak, hogy a bogár szívja ki.
4. Nézd végig újra az utolsó részt.* 😉
* Lesz special. Talán ott kiderül.
Meg az csak nekünk volt feltüntetve,h feketeszemûek a Shiki)Sunako)?Nem igaz,h senki nem látta,h "hát te gyerek hol a szemed neked?"V a többi Shikinek....
Meg nem igaz,h nem gyanakodtak vámpírra..Mégha hülyeség szintjén is..Bogárharapás?Na ne röhögtessenek már..Hol létezik akkora bogár,ami 1 "étkezés"/nap le tud csapolni egy embert 4 nap alatt?És mekkora bogárnak van akkora szája,ami 2 olyan bemélyedést csinál?Még ha idiótaság szintjén is,de gyanakodhattak volna vámpírokra.V legalább vmi rituális csoportra v nem tom..
Meg ugyan mi lesz a szerzetessel meg a kiscsajjal?Lesz most ennek folytatása v mi van?Elõbb-utóbb úgyis éhesek lesznek...
WWFSMD?
Én is, mert azt hittem, Kyon végre rájött, hogy Nagato mennyire rajong* érte.
* = szerintem.
Ugye, mi mindenen végig nem ment Yuki, csak hogy a srácnak jó legyen, s a büntetéssel is szembe kell még néznie
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként ha már Nagato
Aki meg látta a filmet,