Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
És ez le is fedte gondolom az egész sorozatra valót 😄

Tényleg... perverz lány-karakterek! Bõvítsük 😄 Jöhetnek 😄 Mint Daimaouban a zöld hajú 😄

Kuroko tölti be a helyet? Errõl beugrott egy kép:
<NSFW> danbooru

@

RelakS
Zomil
"(leszbikus, taperolós, aranyos lányok 😄)"

lol 😄DDD

amugy a perverzet kihagytad 😄

egyébként is ezt a poziciot mindig is Kuroko fogja betölteni 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
És emellé újabb karaktertípus request!
MM!-ben a twintail csaj, vagy éppen Kuroko. Hasonló karaktert mondjatok 😄 (leszbikus, taperolós, aranyos lányok 😄)

@

armageddon666
Lehet személyiségtársítás miatt csak én hallom bele. De elõször mindkettõnél azt hittem, hogy más a hang, aztán utólag néztem meg, és meglepõdve tapasztaltam, hogy nem az a szinkron amire gondoltam, és mindkettõ animénél ugyanaz a szinkron, és ráadásul Azunyanként hallottam elõször, pedig nem ugrott volna be õ O.o

@

RelakS
igen

az elsõ évad talán elsõ extra részében tûnik fel Azu-nyan #2 (Azu-nyan dai ni)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiscica, amire Azu-nyan vigyázott

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
<#nemtudom>én semmi ilyet nem véltem felfedezni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Több Azunyan is van? O.o

Egyébként az õ seiyuujáról igen 😊 És konkrétabban: OreImoban szerintem helyenként tiszta Haruhi volt a hangja, MM-ben helyenként meg tiszta.... mondjuk Shana.

@

RelakS
Azu-nyan #1-rõl van szó a K-On-ból? 😊

armageddon666
Nagyon durva hangja van Azusa szinkroNYANnak 😄 Egyik animében olyan, mint Hirano Aya, másikban meg mint Kugimiya Rie 😄

@

Máté94
Egy light anime szerintem. Olyan semmilyen, kikapcsolódásnak elmegy. 😄
PetruZ
Nem mondom, hogy imádtam, de kapott tõlem egy 6-ost néhány egetverõ marhaságért (pl. a box "meccs", vagy a "kutyás" részek 😊 ). A végére kicsit megkopott már a lendület is, ahogy fogytak az új ötletek.
BEAST
Végig imádtam, nagyon jó. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Elkezdtem a Kenichi-t, eddig nagyon bejön. 😄
armageddon666
Elsõ rész alapján eddig nagyon gyér :\

@

BEAST
Az elejétõl a végéig olyan amilyen. 😊

Megnéztem a Fortune Arterial-t, de semmi különös. Aranyosak a szereplõk, de nagyon sablonosak a sztori pedig sehova sem jutott. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Lesz jobb is ez az MM! vagy végre kitart majd 2 napnál tovább egy anime?...

@

Lelouch
Nem a te hibád, úgy látszik az animébõl kihagyták azt a részt, amikor szó volt róla. A mangában Mio feltûnése elõtt közvetlenül derült ki ez a tény, nem értem hogy hagyhatták ki, azért ez sztem elég fontos dolog. 😄
Lelouch
A 2. évad nekem se jött már be annyira...
LasDen
nem láttam még úgyhogy passz....az igazi innovátorokról talán...😄
spoilerbe me kituggya.....én nem érzem annak, de lehet hogy meglepetésnek szánták vagy mi...😄
meg olvastam, hogy az idegenek is megérkeznek

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Jeeeee.......
btw mirõl szól a Gundam film? 😄
Egyébként a 00 2nd season nekem speciel nem igazán jött be. Lehet azért, mert Deadclavere vártam, és kb. a felénél abbahagyták...

@

LasDen
nah....van Gundam filmhez is sub, úgyhogy fasza lesz a hét....Setsuna akcióját csütörtökön tekintem meg....jó hét lesz ez érzem én....😄

armageddon666
tényleg ? ezen átsiklottam

@

Seth
Na a "téli szünet"-et kihasználva meglestem a Suzumiya Haruhit. Az összeset(endless 8 is, mind😄, Kyon-kun denwa..),mozi épp most lett vége.

Ó, hányszor futottam neki az elsõ sorozatnak(2x), de az istennek nem akart megfogni.
Most kronológiai sorrendben kezdtem el és lám, bevált 😄 Lett értelme, nem kapott el az ideg, hogy vajon kihagytam vmi fontosat ,elsiklottam vmi felett ?
A karakterek ilyen tömény mennyiségben az idegeimre mentek, egyfolytában nyomták a szöveget, egy csepp szünet nem volt, megutáltam kicsit mindegyiknek a hangját.
Összességében tetszett, de csakis egyben.Ha a sorozatot kéne értékelnem, kapna egy 6-ost, a mozi egy 7-est, egyben meg legyen egy 7,5 😄

PSN ID.: Beegabor

Győri Devi
eddig egy live action-t sem bírtam végig nézni... nem is értem miért 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Zomil
hát ez csodás volt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lelouch
Keimában elveszett lélek? 😊 Az csak lányokban lehet...
armageddon666

Mint egy anime 😄 Vigyorgó kis srác nagyon komoly. Meg valódi imouto!! 😄

@

efti
Meglestem en is a Suzumiya Haruhi eltuneset. Nem mondom hogy olyan huha de nagyon nagy meglepetesek ertek volna benne, de egynek jo volt. Ami azt illeti jobban tetszett mint a sorozat

WWFSMD?

Lelouch
Így már értem a dolgot...
armageddon666
Elsee nagyon cuki 😊)) Azt hittem utolsó rész az lesz, hogy Keimában lesz egy elveszett lélek, és Elsee kiszedi belõle... dejóislettvolna. Így csak szimplán hihetetlenül EPIC volt 😄 Azok a zenék amik voltak benne...

OP meg... egyrészt gagyi, nagyon, mármint a zene. Olyan fura az egész... de valahogy mégis megfog, és tetszik, és fülbemászó, pedig tiszta diszharmonikus. Viszont OPening egészben már zsír 😊

@

Malakai
Egyszerûen csak széthúzták, nagyobb idõszakot fednek le és a DVD/BluRay megjelenésekbõl is lehet több pénzt tudnak kifacsarni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Egyiket se tartom valószínünek. Egyrészt nem dolgozik olyan sok projekten a Manglobe hogy kicsússzon az idõbõl, pénz nélkül meg nem jöhetne tavasszal a második évad meg a Deadman Wonderland. 😊
LasDen
gondolom nem voltak kész idõben vagy nem volt elég pénz vagy valami ilyesmi...😄

Lelouch
Nem értem, miért lett csak 12 részes az elsõ évad, a trailer alapján 24-25 részesnek kellett volna lenni, de levágták a felét... :S Pedig jó részek jöttek volna, amire most tavaszig várni kell pl. a mostani character poll második helyezett Hakua feltûnésére. 😄 (Elsea elõzte csak meg, mivel csak a lányokat nézték, amúgy Keima lett volna az elsõ... 😄)
armageddon666
World God Only Knows epic volt 😄 Otoshigami Moodo!

@

Bandi 18
Elkelt Zomil a szerencsés. (Lehet utálni 😄 ) Akinek esetleg tetszik és akar egy ilyet itt a terv. Semmiegyéb dolgotok nincs mint egy bögrenyomót felkeresni és kb 1000-1500Huf-ért rányomja 😊

Zomil
omg ez nagyon jóóó! csak a kép kicsit homályos igy nem nagyon látni 😄

Máté94
Új, emberiség által még nem látott járvány. 😊
berlinboy6329
Hát ez a baj,h nem volt szó semmilyen kiszívásól,de vhogy caak eltûnt az áldoizat vére,nem?Hogy kerülhet vki hirtelen olyan állapotba,h alig tud felkelni,mert annyira vérszegény lett?Hova ment a vére?Elforrt?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Bandi 18
És akkor egy kis hirdetés 😊

Kettõ darab készült mert az egyik kis gyártási hibával rendelkezik. Nekem is ingyen volt, így a jelentkezõnek is az lesz. Akinek kell és Lagann rajongó írjon privátot és megbeszéljük a többit.

Kép a hibáról a többi része hibátlan

Bandi 18
Megvan a legújabb szerzemény 😊 Gurren Lagann bögre. Teljesen egyedi én szerkesztettem :

Máté94
Hát de nem volt szó semmilyen kiszívásról. Utána már járványra gyanakodtak.

Nézd már meg magad ha a való életben azt mondanád, hogy akik meghaltak azok mind a vámpírok miatt voltak. 😄
Ki hinne neked? Ezért volt a huzavona, hogy az emberek beismerjék, hogy tényleg vannak ilyen lények. 😊
berlinboy6329
Pedig eleinte mindig azt mondták,h vmi rovarcsípés az a 2 nyom.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Máté94
1. Kigyulladt. Valaki biztos a Shiki-k közül.* Meg minek tudni, ha nem fontos? 😄
2. Van szemük, csak a japánok szerintem így akarták elkülöníteni õket a többi embertõl. Meg szokták ilyen szemet alkalmazni akkor, amikor valaki nincs magánál.
3. Nem arra gondoltak, hogy a bogár szívja ki.
4. Nézd végig újra az utolsó részt.* 😉

* Lesz special. Talán ott kiderül.
berlinboy6329
Na végnéztem én is a Shikit....jóféle,bár sok minden nincs a helyén...

Ki és minek/Hogy gyulladt fel az erdõ?Nem értettem...

Meg az csak nekünk volt feltüntetve,h feketeszemûek a Shiki)Sunako)?Nem igaz,h senki nem látta,h "hát te gyerek hol a szemed neked?"V a többi Shikinek....

Meg nem igaz,h nem gyanakodtak vámpírra..Mégha hülyeség szintjén is..Bogárharapás?Na ne röhögtessenek már..Hol létezik akkora bogár,ami 1 "étkezés"/nap le tud csapolni egy embert 4 nap alatt?És mekkora bogárnak van akkora szája,ami 2 olyan bemélyedést csinál?Még ha idiótaság szintjén is,de gyanakodhattak volna vámpírokra.V legalább vmi rituális csoportra v nem tom..

Meg ugyan mi lesz a szerzetessel meg a kiscsajjal?Lesz most ennek folytatása v mi van?Elõbb-utóbb úgyis éhesek lesznek...

efti
Megvolt a Shinrei Tantei Yakumo is, mar nagyon vartam hogy vege legyen mert igen rossz volt. Nem ajanlom senkinek, tul debil de egyaltalan nem vicces modon. Kb a Buddha Saitan-hoz tudnam hasonlitani, bar annal azert egy paraszthajszallal nezhetobb

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Spoilerhez:

Én is, mert azt hittem, Kyon végre rájött, hogy Nagato mennyire rajong* érte.
* = szerintem.

Ugye, mi mindenen végig nem ment Yuki, csak hogy a srácnak jó legyen, s a büntetéssel is szembe kell még néznie

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Egy bizonyos személy már töröltetni akarta velem a #39265-ös hozzászólást, mert hogy spoiler. Aztán felhívtam a figyelmét a film címére <#idiota>

Egyébként ha már Nagato

Aki meg látta a filmet,
azt néztétek, hogy hogy felkapta Yuki a fejét, mikor Kyon a havat (yuki) emlegette? 😄 Már azt hitte, hogy hozzá szólt 😄

LasDen
kíváncsiságból utánaolvastam és érdekes, hogy mindenhol azt írják, hogy a kígyóknak ez jó év lesz minden tekintetben....😄D még a végén el is hiszem...😄