kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Befejeztem az NGE-t.
    Hihetetlenül jó, megrázó, sokkoló, váratlan események, látványos, pörgő akciójelenetek. A karakterek fantasztikusak. Misato és Rei a kedvenceim. Asuka nem nácis egy kicsit? Főleg az End of Eva-ban mikor a fehér Evak ellen küzd. Tiszta hitler feje volt nem? Egyébként őt is bírom, de amikor már nem képes irányítani az Unit 02-t, onnantól nemvalami aktív csaj (megérthető)
    Az End of Evangelion, sokkal jobb befejezése a történetnek, mint ami alapból van (a végéra majdnem elaludtam). Nem csak azért mert látványosabb (bár ez is egy ok) de sokkal jobban kikerekíti a történetet, sokkal megrázóbbá, sokkal egyértelműbbé téve azt. Lényegében itt is lezajlott Shinjiben az, amit az alapbefejezésben elért (többé kevésbé), de itt legalább jobban megérthettük mi is a "harmadik pusztulás" (+ sokkal látványosabb mint hogy folyton csak visszaemlékezés, meg kérdezősködés)
    D&R: Ez arra volt jó hogy felidézhettem, jobban megérthettem az alaptörténetet, magyarul nem fölösleges megnézni. De a Rebirth rész az nem az End of Evangelion egy része? (nekem annak tűnt szal átugráltam)
    Revival_of_Evangelion_Extras: Ez mia tököm akar lenni? Belenézegettem, de révén semmi felirat nincs, nem értettem egy szót sem. Az 1. résznél láttam részeket a filmből, interjúkat meg ilyesmit feltételezem a dvd extrái akarnak lenni. A 2. részénél még a rajzolt események nem is voltak rosszak, de ahhoz már nem volt türelmem hogy megnézzem.